Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz HuMarc #2034 üzenetére

    Igazából kb. két-három hónapig gondolkodtam azon, hogy az SGS eléggé az utolsó lábain áll (egyre kevésbé elég a CyanogenMod 10.1-nek a hardver, frissítésről frissítésre lassabb lett - wipe cache/dalvik cache ide vagy oda), mi legyen az utódja.

    A WP fejlődését követtem, nagyjából elért arra a szintre, amikor azt mondom, hogy nem kell komoly kompromisszumot kötnöm az én használati szokásaimmal.

    Elég sokáig nézegettem a kínai dual SIM-es droidos telefonokat, a Lenovo A820 esélyes volt, de összességében nincs annyira szükségem dual SIM-re (kb. külföldi nyaraláskor tudnám kihasználni, az meg talán évente egyszer esélyes jó esetben), ráadásul nem nagyon akartam 4"-nál nagyobb telefont.

    A WP8-ra meg kíváncsi voltam, a Lumia 520-at kedvezménnyel vettem meg (vállalati árlista alapján, mert flottás vagyok), van rá itthoni gyártói garancia. Ennyi a történet. :)

    Keeperv85: nem annyira rossz, de CM-en jelenleg elég elindítani egy Vibert, a hivatalos FB-klienst és marad kb. 35-40 MB szabad RAM az SGS-en. Egyébként egészen sokan esküdnek a CM-re az i9000 topikban lévők közül is. Persze az abszolút favorit a TsunamICS 2.5, csak épp kb. egy-másfél éve nincsen semmilyen frissítése, ha jól láttam...

    Másrészt én felhasználó vagyok és konkrétan egyáltalán nem érdekel, hogy melyik rendszernek pontosan milyen a memóriakezelése (miben különbözik, miben hasonlít), az érdekel, hogy folyamatosan, reszponzívan működjön. Nagyon ritkán játszom telefonon, de ne haljon bele egy tárcsázó megnyitásba meg ne legyen olyan, hogy néha-néha "elfelejti" szinkronizálni az email-fiókjaimat (amit a Gmail kliens épp Android-on néha megtett - ez engem jobban zavar, mint az egész WP-s push értesítés-mizéria). És azért, hogy az Android jól működjön a telefonomon, nem szeretnék megtanulni ROM-ot írni/főzni.

    Minden bizonnyal meg fog valamikor történni az általad említett memória-elfogyás a Lumiámon is... valamikor. :)

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák