Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
-
majom2
senior tag
válasz runner 125 #3051 üzenetére
Mo-on én is ingyen navigálok
De igazad van egyébként, ....ugyanakkor a helyzet hamarosan változni fog! -
joey04
titán
válasz Multitaskok #3047 üzenetére
a törés tán a legkisebb gond. a se féle szoftver a gyenge pont rajta.
-
majom2
senior tag
válasz #72889600 #3052 üzenetére
először is tényleg meg kéne határoznod h mire akarod használni. másrészt dönteni úgyis csak akkor tudsz ha a kezedbe is fogod/kipróbálod őket.
ahogy látom nincs nagy tapasztalatod okosteló ügyben. ebben az esetben én nem ajánlanék WM (windows mobile) alapú készüléket, mert sztem az igényli messze a legtöbb hozzáértést. inkább geek-eknek való.
...csak ismételni tudom magam, próbáld ki az iphone-t, és többet valószínűleg nem lesz kérdés h mit választasz
-
runner 125
nagyúr
..azért nem neveznék "legkisebb gondnak" egy ház leválást/törést..
Amikor olvastam a hírt, még az állt benne h nem fogadta el az SE típushibának. Akkor legalább már ebben történt előrelépés.
Múltkor láttam egy 4 hónapos X1-et árulni. A készüléket körülvevő krómkeret karcos volt. Akarom mondani nagyon karcos. Egy másik gyenge pontja.A Kaiser óta nekem nem volt tökéletes full qwerty-s készülékem. Várom a Touch Pro 2-t.
..jah és volt fentebb egy kérdés h fogtam-e a kezembe?! Igen.
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
törölt tag
válasz Multitaskok #3049 üzenetére
négy legalább van (BB Storm, HTC Dream, Meizu M8 és iphone), és most fog jönni rövid időb belül a Pré, a HTC Magic, és még egy pár. miért ne kezelné a WM a kapacitív kijelzőket? az, hogy a multitouch-ot nem kezeli, még nem jelent semmit. amúgy meg egy szóval sem mondtam, hogy nekem WM kéne rá egy X1 kapacitív kijelzővel és Androiddal álmaim telefonja lenne...
[ Szerkesztve ]
-
Multitaskok
csendes tag
válasz runner 125 #3058 üzenetére
Csak azért kukacoskodtam, mert mint láthatod, felfedtem magam, rendelkezem mind a kettővel. Volt alkalmam tesztelni őket
Én beleszerettem a X1-be a touch utána. Számtalan "apróságban" jobb a HTC-nél. Marad is a háznál, nem válok meg tőle.A taskok esztelen tesztere
-
joey04
titán
válasz runner 125 #3058 üzenetére
igen, de akkor visszahívják, cserélik a hibás darabokat
a paneles borzalom rajta marad -
runner 125
nagyúr
válasz Multitaskok #3061 üzenetére
Felfedted magad? Konkrétan mire gondolsz?
Egyébként a Diamond nem tudom h jön ide, én nem beszéltem róla.
..mellesleg azt sem tartom jó készüléknek.
Egy "nagyon nekem nem tetszőbbnél" egy "nem tetszőbb" biztos jobb. Érted.
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
joey04
titán
válasz fateless #3065 üzenetére
mivel minden panel egy today plugin, soha nem is mehet normális sebességgel.ahhoz nagyon brutális vas kéne.ezért mondom azt, hogy halott elképzelés. azoknak jó, akik uiq lassúságán nőttek fel.
maga az elképzelés tetszik, jól néz ki, de nem megvalósítható sajnos normálisan. -
veterán
Lehet, hogy tényleg csak engem nem zavar a sebessége, de nem okozott számomra problémát a készülék sebessége. Bár mivel a fő telefonom évek óta WM, ezért talán már megszoktam ezen készülékek sebességét...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Kickass
őstag
válasz #72889600 #3054 üzenetére
én csatlakoznék azokhoz akik az Omniát javasolják, nagyon barátságos készülék, jó multimédiás képességekkel, teljes értékű gps-el. Az uj rom-okkal meg egyre jobb lesz, igaz a romfrissítés nem a legegyszerűbb folyamat de a samsung szervizben ha szépen kacsintasz megcsinálják neked, vagy megkérsz egy öreg 'motorost' a lakóhelyed közelében és akkor nem kell miatta aggódnod. Ráadásul inkább 'lányos' készülék mint mondjuk a HTC.
[ Szerkesztve ]
-
tortaur2006
tag
Kicsi Help!!!
Melyiket válasszam?
- e71
- iphone
- e55 (erre még várni is kellene)
van 5let?
[ Szerkesztve ]
-
Kickass
őstag
válasz tortaur2006 #3070 üzenetére
Na ez megint olyan kérdés h Trabant Toyota vagy Ferrari nagyjából a 3 telónak semmi köze egymáshoz talán e71et és e55öt össze lehet hasonlitani de ugye csak elméletben mert e55 még meg se jelent.
Az a kérdés mire van szükséged, tapicskolós csodára, vagy qwerty-s inkább üzleti mobilra,Iphone-ból 3G vagy az 1. generációs, stb...stb...stb...
-
picur220
veterán
válasz tortaur2006 #3070 üzenetére
Aszongya iphone...
AZ IPHONE AZ ÉVSZÁZAD (vagy ezred) LEGNAGYOBB BUKÁSA!!!
2007-2008-2009-ben nem tudsz vele MMS-t küldeni, meg videózni, holott ez- ha a videó nem is- alapfelszereltsége egy telefonnak. Az áráról még nem is beszéltem.. (egy telo 10000ért is tudhatja ezeket, ez meg 160ért nem tudja...)
Szerintem vegyél E66-ot, ha tetszik, ha kell a qwerty akkor E71, ha vmiféle multimédia kell, akkor N79(kam), N95 8GB(kam), 5800 xpm(zene), N85(kijelző, kam), vagy vmi hasonló...
én személy szerint Eseriest sem vennék, mivel ezek ugyanazt tudják, mint az Nseries, csak gyengébbek multimédiás téren... -
Endr00
aktív tag
N82...szerintem a legjobb vétel, ha talál valaki még jó áron...
Samsung Galaxy S23
-
picur220
veterán
Nem rossz telefon, a tudása nagyon ott van, de nekem rohadtul nem tetszik a tégla formájával a rizsgombjaival, meg a 2 cm-s vastagságával..., amúgy jó teló, ha vki vesz, akkor titanium színben vegye, mert állítólag vmivel jobb a kamerája, minta feketének... (nem tudom, csak állítólag...)
Nekem N79-em van, az is nagyon jó, majdnem ua, mint az N82, csak nincs benne 3D gyorsítás meg Xe-vaku, de FP2-es...
Szvsz ha vki megszokja az FP2 animációit meg kezelőfelületét, akkor utána az FP1 nagyon rosszul fog esni...
dedike: Akkor milyet vennél?? Várj, levezetek 1 dolgot neked:
A Nokia N-szériájának az ára ekvivalens a megfelelő tudású Eseries készülékek árával. Mivel multimédiás funkciók kivételével az elméleti (és néhol gyakorlati) tudásuk megegyezik, így jobban megéri Nseriest venni.
Eseries = Nseries - multimédia (az ott mínusz)
Pl:
Nokia E66 elméleti tudása ekvivalens a Nokia N78 elméleti tudásával, de multimédiás funkciókban az N78 jobb, mint a E-szériás társa, de az E66 nem tud semmit felhozni saját maga védelmére ilyen téren...[ Szerkesztve ]
-
Endr00
aktív tag
válasz picur220 #3077 üzenetére
Szerintem a Xenon meg ér annyit mint egy FP2 Ráadásul ebbe is van menü animáció...legalább is az ikonok szintjén. A gombok tényleg ijesztően hatnak, de teljesen rendben vannak, használhatóak. A fekete verziók semmivel nem rosszabbak kamera terén mint a metál, régen volt egy széria, ami rosszabb volt, de az elmúlt. Amúgy tényleg hasonló a tudása mint az N79...
szerk.: Az E szériások az anyagminőségben jobbak, mint az N-esek.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23
-
picur220
veterán
Elismerem, hogy anyagminőségben jobbak... De miért nem tudja a Nokia a nagyobb tudású telefonjait felvértezni normális külsővel?? Még az N95 8GB néz ki vhogy az egész N-szériából... (az N79 is tetszik, ha már megvettem...) Meg lehet barátkozni ezzel a szériakinézettel is, mivel úgysem lesz jobb az Nszériában...
Am a Xe sztem többet ér, mint az fp2, engem a design taszított el... -
picur220
veterán
A 20 hsz-szel előttem szólókhoz egy kis írás:
Én szvsz kegyetlenül utálom a WM-t, az iphone-t. A SE-nal is hadilábon állok, nekem 3 készülékem volt, de mind3 szutyok volt, ettől függetlenül lehet, hogy az újak jobbak...
A WM kezelőfelületével egyszerűen nem tudok megbarátkozni, az iphone meg az évezred legnagyobb bukása, nem tud semmit, csak a csili-vili kezelőfelületet meg az Apple logót fizeted meg az egésszel. Az a bajom, hogy a Nokia nem nagyon gyártja még az érintős telokat, multitouchos meg nincs is.
Az xperiához 1x volt szerencsém, sikerült megutálnom a lassúsága, meg úgy az egész kezelőfelület miatt... Nem tetszik, és nem is fogom ajánlani senkinek...
deakzsani: HTC magic meg touch HD sztem elég jó, az kellhet neked...[ Szerkesztve ]
-
vmatyko
tag
sziasztok!
egy olyan teló kéne aminek viszonylag nagy képernyője van a netezéshez (azért nem iphone nagyságú) és van rajta qwerty bill.
mit ajánlotok? (akár előfizetéses akcióval kombinálva, ha tudtok vmi jót)
előre is köszi ha vki segít
-
Matthewsz
aktív tag
üdv, milyen okostelót ajánlotok 40-50 körül?
wlan jó lenne...[ Szerkesztve ]
-
Matthewsz
aktív tag
látom elég nokia pártiak vagytok
még nem volt nokiám én inkáb se-s vagyok, most van egy p1-em, de lassúnak tartom, meg aztán kíváncsi vagyok a másik oprencerre is.
más márkát nem is ajánlotok ilyen árkategóriában? (nem baj ha használtot is mondotok) -
addikt
válasz picur220 #3077 üzenetére
1.) Nézz meg egy N82-t, meg egy E66-ot... Nos? Mit látsz?
2.) Most fogd a kezedbe mindkét telefont... Nos? Mit érzel?
3.) Kezd el használni mindkét telefont...(csupán a hardverre gondolok) Nos?<s mivel az ember látással szerzi az információi 90%-t, ezért...>
Különben én is egy N82-t hajtok 8 hónapja. A kinézetén és műanyagságán, na meg a -hol lefagyok, hol nem- működésén kívül más bajom nincs vele.
Amit leírtam az az N78-ra is áll.
Jó szerencsét!
-
Oracle
senior tag
Hi
N95 megér 50k-t?? másfél év gari van rá, vodás lehet turbósim kell majd alá
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest