Aktív témák
-
törölt tag
Ígértem, hogy 1 hét használat után megosztom a tapasztalataimat az Avira AntiVir
Premium + PC Tools Firewall Plus fél ingyenes csomag használatáról. Sajnos nem nagyon van mit írni. Tökéletesen megférnek egymás mellett, észrevehetetlenül teszik a dolgukat a háttérben. Nincsenek rejtélyes nyitott portok, magas processek. Mellékesen a tűzfal szakértő módja megfelel egy 2. vírusirtónak, minden rendszerbe beavatkozó eseményről értesít. Kipróbáltam az összes programom és játékom alatt, kompatibilitási problémával nem találkoztam. A teszt kedvéért elmentem meztelen néniket nézni, csúnya generátorokat futtattam, csilingelt is rendesen. Nyomtam egy uninstallt, majd felment a Kapersky, NOD, NIS és nem találtak semmit. Engem meggyőzött, most újraraktam a rendszert és úgy érzem egy darabig kitartok eme páros mellett. A PC Tools az új matousec teszten is kiválóan teljesít.
Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest