- Windows 11
- MinDig TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
Aktív témák
-
etele34
tag
válasz bandras0226 #20931 üzenetére
Valóban gyors. Bekapcsolás után (többször is lemértem mert elsőre hihetetlennek találtam az időket) 45 sec és ott a Windows XP kék, Üdvözöljük képernyője, de szinte utána már azonnal be is jön az Asztal a háttérképpel és az óra mellett a kaffé ikonja meg a helyi kapcsolat ikonja is. Egy percen belül vagyunk! Ez eddig, akár KIS akár NIS akár ESS mellett nekem, ugyan ezen a gépen ugyan ezzel a konfiggal úgy másfél perc után kicsivel történt mindig! Figyelemre méltó idő eredmény.
Valamit nagyon eltaláltak ezen a részen McAfee-ék. Aztán majd az idővel meg még majd kiderül, hogy mit is tud valójában ez a program. Tény és való, hogy tegnap az ismerősnél, amikor feltettem és lement a full scan (NIS 2010trial után lett feltéve) talált egy trojan doppert vagy mit aztán egy rahedli cookit meg, ha jól emlékszem akkor öt adware-nek minősített valamit. Ezeket azonnal törölte is. Szóval a NIS sem tökéletes láthatóan, vagy ezek mind falsok voltak a káffé részéről? Ki tudja ezt.[ Szerkesztve ]
" Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest