Hirdetés
- DIGI internet
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Aliexpress tapasztalatok
- Windows 10
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Videó stream letöltése
- Amazon
- Újra lehet bárki felesége a generatív AI
- Bittorrent topik
- Aggódnak Texasban, amiért bitcoinbányászokra pazarolják az áramot
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Jó, de mikor lesz már este 5 óra?
Megyen!
-
Jose73
tag
Jó, de mikor lesz már 50% off?
-
markknight
addikt
Nekem az eredeti, sőt az egész franchise kimaradt, szóval én örülök, pótolni fogom.
-
Raysen623
addikt
válasz
CptAdamica #4 üzenetére
6k-t nem adok az EA-nek semmiért. Hamar lesz a játékra akció ebben biztos vagyok.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
lmno
őstag
Gondolom EA Playben nem lesz trial, mert annyi idő alatt végig is lehetne tolni.
-
Scholes9
nagyúr
1 év múlva majd GPU-ban végigvisszük XSX-en
-
Fitzgerald
veterán
Na, legalább ez jól sikerült, ha már a Callisto Protocol nem...
-
válasz
Fitzgerald #9 üzenetére
Mondjuk túl sok nehézség nem volt benne, mert minden adott volt.
Live-Die-Respawn
-
Psychopeti
senior tag
Nah ez igazán jó hír!
Habár még sose játszottam a régivel sem de ezt, ha akciós lesz majd akkor biztos megveszem.Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
markknight
addikt
Mondjuk ahhoz pofa kell, hogy 30 ezret elkérjenek egy ilyenért. Maximum 10 ember dolgozhatott rajta. Egy Pókember 2-t olcsóbban megveszel majd a boltban mint ezt megjelenéskor. Röhej
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
válasz
markknight #12 üzenetére
10 ember? Olyan sok? Azt hittem junior Józsikára bízták, hogy ebédszünetben bütykölgesse.
Megyen!
-
Scholes9
nagyúr
válasz
CptAdamica #13 üzenetére
-
Hunpriest
senior tag
Az elsö meglepi, csak 40 GB az egész játék
-
Wesder
félisten
válasz
markknight #12 üzenetére
Az is 80€ lesz megjelenéskor.
In my final resting place, when I finally found my grace I'll be sure to ask about it on my final Judgement Day.
-
copass
veterán
válasz
markknight #12 üzenetére
hogy jött ez ki? matematikus ön?!
azért ezt nézd meg, még mielőtt nagyon túlgondolod. [link]"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
ami igazából aggodalomra ad okot számomra, hogy Denuvo van benne...ami ugye híresen erőforrás igényes...
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
akit érdekel egy original vs remake részletes összehasonlítás: [link]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
podtibi
aktív tag
Én elhiszem hogy valami mocskosul szépen néz ki a játék. De ilyen alapon elég lett volna csak egy rtx-et rárakni az nvidia segítségével. Ehelyett mit tettek? Feleslegesen populárisra csinálták, mintsem optimalizáltabb és még vérfagyasztóbb hangulata legyen. Mert ugyebár pluszt ne tegyünk hozzá túlzottan a minőségen kívül, helyette változtassuk meg azt is ami jó az eredetiben vagy épp teljesen felesleges rajta változtatni. Esküszöm már hülyéknek készítenek mindent szinte, mert a minőségen és a látványon kívül valahogy más normális ötletük már nemigen sok akad. De egy avatar2 láttán is a moziban, 14 év után, már nem tudom mi jót merjek gondolni.
Esetleg egy új harmadik részt csinálni? Áh nem! Annak túl sok értelme lenne és a végén még a vevő is elégedett lenne.Aláírás: Ezt inkább rád bízom.
-
C4mp3r
addikt
ennyire nincs mar otlet, hogy 10 eves jatekokat felturbozott grafikaval kiadunk ujra teljes aron?
-
copass
veterán
ha csak ráteszed a rtx-et randa lesz, nézd meg a quake rtx modot. szépek a fények, de szögletes minden...
itt átdolgozták a modelleket, a fényeket, animációkat, a "darabolás" sokkal részletesebb lett.
így kell jól hozzányúlni egy legendás játékhoz."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
-
Raysen623
addikt
EA meg az ötlet két külön állatfaj. Egyébként jól láthatóan kifogytak, ami nem csoda utóbbi éveket elnézve. Mivel az első részt nem vittem ki Pc-n, így pályázom erre a játékra, de csak nagyon erős akció mellett.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
nagyúr
Azt még talán van értelme rimékelni, de inkább folytathatnák ezt a vonalat, és csinálhatnának egy igazi folytatást, vagy ami még reálisabb, hogy olyan folytatást csinálnak ami a secret endinget viszi tovább, és elmesélik a 2. rész előtti eseményeket.
Paranormal Cocktivity
-
Raysen623
addikt
válasz
Bad Pritt #43 üzenetére
Egy játék akkor igazán jó, ha megosztó.
Callisto nekem amúgy nagyon bejött a látottak alapján. Persze nagyobb kérdés hova futtatják ki azt a történetszálat, mert állítólag lesz folytatás. Ott kell majd nagyot alakítani, nem az induláskor. Nem lehet minden puskaport ellőni azonnal.
-
copass
veterán
válasz
Raysen623 #44 üzenetére
CP nem megosztó, egyszerűen nem lett jó. bazári jumpscarek, túltolt undorítóságok, nincs feszültség.
DS-nél anno villogott a piros lámpa rendesen, de a remakeben fokozták azzal hogy le kell kapcsolnod a maradék fényeket is hogy kinyiss egy ajtót!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
-
Bad Pritt
nagyúr
válasz
CptAdamica #47 üzenetére
Köszönjük, Emese.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az előzetes pontszámok alapján ismét hatalmas élmény lesz visszatérni az Ishimura fedélzetére.
- Kína-baráttá teszi legcombosabb gyorsítóját az NVIDIA
- PC Game Pass
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kétszer erősebb ANC-t kapott a 2. generációs AirPods Pro
- DIGI internet
- További aktív témák...
- Eladó egy jó állapotú Synology DS216j típusú NAS!
- Eladó egy jó állapotú, DJI Osmo Pocket (tehát Pocket 1) kamera!
- Eladó három darab, jó állapotú, DJI Pocket 2 Creator Combo szett!
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 2020 4 gen 10.9 64GB Space 1 ÉV APPLE GARANCIA AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest