Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cog777

    senior tag

    válasz Alg #1933 üzenetére

    "Ahha... szóval megveszel valamit mert jó, majd amikor már biztosan látszik hogy OP, és kap egy kis nerfet, akkor már szemét P2W hozzállás..."

    KDK 1,2 nemsokat er, 3-ast a PGI mar nerfelte egyszer, de most meg egyszer, sot az UAC-okat most kulon had szivjanak az AC-sek is mert ugy is keves a lezer hasznalat a jatekban (nem), az SB pedig brawler. Ami azt jelenti hogy 300 meter tavolsag felett siman szitava lovik, mert akkora mint egy gyarkapu. Brawleres palya gyak. csak a Mining Collective maradt, a tobbit megnovelte, vagy az uj palyak nagyok es nyitottak.
    (Eleg keves brawler van a jatekban pont ezert, ugyhogy ok vedett kategoria ;] )
    Szoval miert is kell nerfelni, amikor egy nyamvadt medium 50t-sra fel tudok tenni 8xA!Srm6-ot? Nagyobb tuzerot mint a KDK-ra? Termeszetesen tulmelegedes nelkul tud tuzelni egy alfat, nezd meg a videot amit linkeltem feljebb. WTF?

    Itt a problema a nem stabil jatekkornyezet fuggetlenul a KDK-tol. Rengeteg penzt (premium time), idot, energiat beleolsz amig vegre kapsz jatszhato mech-et, aztan szepen megint megvaltoztatnak mindent bejelentve hogy ennyi ido szukseg volt a balance megtalalasahoz (ha ha) es vegre! megtalaltak a megfelelo beallitasokat. Persze ezzel egyidoben lehet mar c-bill-er venni. Ahhhh.

    AC-re visszaterve, ez es SRM amit hatekony egy assaulton, ezek kepviselnek eleg tuzerot. Lezeres assaulttal nem sok mindent tudsz kezdeni - ha tulmelegedett. Nem tud hipp hopp 80km/h-val fedezekbe rohanni lehulni.

    "Mondjuk a Kodiak-cunamit már én is untam kicsit, hogy minden meccsben van legalább 2, de gyakran 3 KDK a csapatban."

    Miert is kell olyan bena design-t csinalnia a PGI-nek, hogy a tobbi mech-et hasznalva rendkivul nehezkes a harc mert a fegyvereket nem a torso felsoreszebe pakoljak hanem a kezek alsoreszebe? Direkt nerfelik oket? WTF? Erre azt mondom hogy nem a KDK eros... hanem a tobbinel bena a dizajn!!! Azt nem szeretem hogy vegre volt egy assault ami nem bena kacsa, fel tudta venni a versenyt a heavy es medium kategoriaval, vegre assaultkent funkcionalt ,erre nerfelik. Jo. De akkor a tobbinel is felezzek a max alfat es akkor egalban leszunk. En az assault kategoriat sajnalom, a tobbi assaultnak kellene relative tobblet tuzerot kepviselni.

    "Egyébként meg lehet itt anyázni, de ha azt csinálnák hogy az új mech-ek semmivel nem jobbak a jelenleginél, akkor egyrészt már rég megunta volna mindenki, másrészt meg csődbe mentek volna a francba és most nem lenne mivel játszanunk. "

    Ugyan mar. Siman lehetne mas az uzleti modell, ugyanugy ahogy erdekesse is lehetne tenni az egesz MW univerzumot. Elobbire pl elofizetes, vagy season pack-ek a pelda, de ok a fremium, p2w kategoriat valasztottak. Utobbira pl rengeteg minden nincs implementalva, rengeteg fegyver es lehetoseg, kuldetesek!! stb.

    "amikor már biztosan látszik hogy OP"

    Ahha, szeptemberre masteroztam ki, izgatott egy normalis assault brawler MASC-al, mivel az EXE-t sikerult elqrnia a PGI-nek szokas szerint. Assault es csak 26t-t tudsz feltenni? WTF sarga lap ismet - egy 65t-s Hellbringerre ugyanannyit teszek. Egy brawler soha nem op. Gyak. alig van brawler a jatekban. Irtam miert, kilovik 1000 meterrol lezerrel es raketakkal. Kihivas kozel menni ugy hogy epen maradsz.

    HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés