Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    Akkor összegezzük, amit tudunk:

    - 2185-ben indulnak el a hajók. Mivel minden arra utal, hogy érkezéskor valóban le fognak zuhanni, vagy lesz valami balhé, így kb pont 600 évvel később fog játszódni a játék, vagyis 2785 körül.

    - Az Androméda I. egy Alliance-től független, magántőkéből finanszírozott program. 3 Ark indul útnak, mindegyik egy-egy külön fajnak ad otthont. Hogy melyik a másik 2 faj, még nem tudjuk, az emberek Ark-ja a Hyperion. Minden Ark-nak van egy Pathfinder karaktere, aki egy katona/tudós/vezető szupermix (éppen csak nem egy Dr Manhattan...), az egész Ark vezetője lényegében. Az embereké valószínűleg Papa Ryder.

    - Van még egy negyedik hajó, a Nexus. Amin nem tudjuk kik vannak, vagy mire is jó. A trailer-ben van egy képkocka, ahol asari és ember együtt látható, ha az Ark-okon tökéletesen homogén a populáció a "lakók" faját tekintve, akkor ez éppen lehet a Nexus-on van.

    -A Pathfinder karaktereknek lesz egy elit kis csapata, spéci kiképzéssel és felszereléssel.

    -A játékba visszatérnek a turianok, ezt Mike Gamble írta twitteren. Illetve a trailerben salarian-ok is láthatók, tehát ők is visszatérnek.

    - A földi járművünk neve Nomad. A légi a Tempest, utóbbit persze már eddig is tudtuk.

    -a Férfi Ryder egy totál ismeretlen szinkronos, Tom Taylorson kelti életre, a Női Ryder hangja Fryda Wolff lesz.

    - A loyality mission-ök visszatérnek, a játék vége után is teljesíthetőek lesznek. A befejezés nem fog függni tőlük egyáltalán, mint a 2. részben.

    És a puszta spekuláció:

    A vorcha/kollektor szerű lények lesznek az ellenfelek (legalábbis ők biztosan), meg vannka ezek a polipszerű robot akármik, velük is össze fog akadni a bajszunk. A játék elején biztos lesz valami balhé az Ark-ok kapcsán, hogy milyen szintű lesz a szerencsétlenség, azt nem tudni.

    Papa Ryder valszeg a játék elején el fog patkolni sajnos, mert a trailer-arról szól, hogy a fiatal Ryder gyerek lesz az új pathfinder. Hogy mondjuk ez miért örökléses alapon megy, nem teljesen értem. Az N7-es páncélt tippre azért látjuk ilyen sokat, mert azt is örökli a fiatal Ryder gyerek, szóval nem Papa Ryder fog szerepelni benne.

    Azt a sötét bolygót is több snittbe bevágták, lehet valami fontos szerepe lesz.

    [ Szerkesztve ]

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák