Új hozzászólás Aktív témák

  • Tnil

    tag

    válasz Bad Pritt #1383 üzenetére

    Emberek, én tényleg nem értem már ezt a "nem veszik figyelembe, milyen döntéseket hoztam fúj-fúj" szöveget. Odáig megértem, hogy mindenki (igen, még én is) hozzánőtt valamilyen szinten Shepardhez, és ezáltal az előző részekhez, ezért az általa meghozott döntések számára is fontosak voltak. DE. Az a szituáció van, hogy a 3. rész végén hozunk egy olyan döntést, ami MINDENT és tényleg mindent megváltoztat. Itt nem lehet elmismásolni, összefésülni a szálakat. Onnantól, hogy mi azt a döntést meghoztuk, a Mass Effect univerzum 3 szálon fut tovább. Ha most a kedves Bioware fogja magát és kiragad ebből egy szálat, csak azért, hogy az új játékokhoz még szorosabban hozzákapcsolja a régit (a döntéseink által), akkor szerintetek hány ember háborodna fel, hogy de viszont az ő más döntéseit meg most aztán tényleg telibe sz@rják.

    Sajnos a 3. rész úgy ért véget, hogy teremtett egy olyan szituációt, ami ilyen szempontból megoldhatatlan. Ezért kell lezártnak tekinteni az első 3 rész által alkotott sztorit és itt az ideje kezdeni egy újat. Ezért kell más idő és más tér, hogy egyáltalán a játék megmaradhasson Mass Effectnek.

    Persze ez csak az én véleményem, nem akarom azt mondani, hogy már pedig ennek így kell lennie, csak sajnos röviden fogalmazva ez van, ezt kell szeretni.

Új hozzászólás Aktív témák