Új hozzászólás Aktív témák

  • Capricornus

    aktív tag

    Spoiler

    Vitatkoznom kell veletek pár dologban, ugyanis az hogy ha végére hagyja valaki a Jack-Miranda dolgot nem mindig elég a békítéshez.
    Eddig 3x játszottam végig a játékot, az első két alkalommal az öngyilkos küldetésnél mindig meghalt valaki (először Mordin, utána Jack), pedig az első alkalommal mindenki lojális volt (másodjára Jack nem), és upgrade-ek terén is jól álltam. Ez nagyon frusztrált, szóval utánaolvastam kicsit a dolgoknak, és a harmadik végigjátszásra máshogy csináltam pár dolgot.

    Pl. a Jack-Miranda akciót jobb az elején lerendezni. Először ezt én se hittem el, de kipróbáltam, és tényleg működik. Tök alacsony paragonnal kibékítettem őket, míg az előző végigjátszásomban majdnem maxolt paragonnal se tudtam ezt megtenni az öngyilkos küldetés előtt. A kulcs az volt, hogy amit lehet meg kell csinálni az elején mindkettejük lojalitás küldetését, és utána közbeavatkozni amikor veszekszenek.

    A Tali-Legion veszekedésnél nem tudok ilyen trükkről, őket eddig mindig sikerült kibékíteni.

    Románc vonalon tényleg lehet leszboszi vizekre evezni, bár én eddig mindig férfi karakterrel nyomultam, de a yotube-os videok tanulsága szerint pl. Kelly női Shepard-el is össze tud melegedni:-)
    Na meg ugye az első részben Liarát is meg lehetett dönteni mindkét nemű karakterrel:-)

    Sőt, elvileg Morinth-al is össze lehet jönni nőként is ha őt választjuk Samara helyett, csak annak kellemetlen következményei lesznek:-D

    Per aspera ad astra!

Új hozzászólás Aktív témák