Új hozzászólás Aktív témák

  • L3zl13

    nagyúr

    válasz tiv83us #1576 üzenetére

    SPOILER!

    A bázissal kapcsolatban nekem az jutott eszembe, hogy a bázis elpusztításától függetlenül az Omega 4 relé túloldala tele van idegen roncsokkal. Némelyik talán tartalmazhat olyan technológiát ami hasznunkra lehet akkor is, ha a bázis elpusztult.

    Lehet, hogy attól függetlenül, hogy elpusztult-e a bázis, vagy sem, ugyanazok a technológiák fognak rendelkezésre állni, csak más magyarázat lesz arról, hogy honnan származik.

    Ami a 3. részt illeti el tudnék képzelni egy olyan szövetség gyűjtögetős dolgot, mint a DAO-ban.
    Bár ez tényleg kevésnek tűnik, ha figyelembe vesszük az erőviszonyokat Citadel ostrománál.
    Itt erősen kérdéses az idő. 2 év alatt sikerült megfejteni a reaper fegyverek működését a roncsokból. Feltételezhető, hogy ezekkel (megfelelő méret esetén) már több esélyük van az emberi (turian, asari...) hajóknak a reaperek ellen.

    Vagy pedig egy olyat, hogy fel kell kutatnunk valami szupercivilizációt, ami fennmaradt a reaperek előttről, vagy legalábbis sikerült elrejtőzniük. (Ez mondjuk eléggé Babylon 5-ös volna.)
    Pl tudjuk, hogy van egy gázóriás, aminek az alsóbb légkörében hatalmas mesterséges alakzatok találhatók, amivel még senkinek nem sikerült felvennie a kapcsolatot.

    Aztán ott van még a Leviathan of Dis. Ami jóval régebbinek tűnik, mint a legöregebb ismert reaper. Szóval lehet, hogy még a reaperek előtti fejlett civilizáció maradványa, akik közben ki tudja hova tűntek el, és milyen szintre fejlődtek.

    Aki hülye, haljon meg!

Új hozzászólás Aktív témák