Hirdetés
-
IT café
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
-
ko9
addikt
A Worm Inside utalna az Intelre, és arra, hogy az a kukac benne ami miatt nem tökéletes
Az aláírásom Akkezdet Phiaitól jött, pontra így van szó szerint. Ütembe így nagyon jól kijön. (Hangerő szám vége fele, ha esetleg érdekel),
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
-
Smiley
addikt
Win7-nel nem volt gond. Amugy en olyan vilagbol jovok ahol a windows egy vicc kategoria es jatekon kivul masra nem alkalmas, nekem teljesen termeszetes, hogy egy rendszer azt csinalja amit mondok neki es ha baja van akkor nem "0x015665" vagy "failed" hibauzenetetek ad
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
Wiz Khalifa
veterán
Tudom hogy a GMA3000 nem egyenlő HD3000-el.
Azért nem arra mert sokat játszok. Na most OS X-en nem menne ez. Az meg hogy most 1-2óra játék miatt átbootoljam a Windowst utána meg ha nézek filmet egyet azért az OS X-et és a film után viasza a Windows-t kicsit macerás.
Nekem a HP egy olyan gép lesz ahol csak letöltök illetve netezek esetleg. De inkább letöltés. Arra meg az OS X-et akartam volna tenni.
Smoke some weed nigga!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest