Hozzászólok Aktív témák

 • K.Marci

  csendes tag

  Sziasztok!

  Szeretném megkérdezni hogy van-e itt olyan felhasználó aki hallotta a Z-5500-at és a Z906-ot is és el tudná mondani hogy mekkora a különbség a kettő között? Nekem kicsivel több mint 3 éve van Z-5500-am, remek hangfalak de a teljesítményük miatt szokták szeretni őket, amit én csak ritkán használok ki teljesen.

  Amikor kijött a Z906 én is azt hittem hogy ez csak visszafejlődés az elődhöz képest és a vásárlók is erősen két részre szakadtak. Az egyik rész szerint felháborító, az elődjének a nyomába sem ér, mindenki jobban jár ha inkább azt veszi, még a másik fél szerint bár halkabb, de hangminőségben legyőzi a Z-5500-at.
  Én a PC-mel használnám HD filmezésre és zene hallgatásra és néha játékra. (Jelenlegi felállás szerint filmek coax kábelen mennek DTS vagy Dolby kódolással, zenék stereo X2 módon játékok pedig direkt összekötéssel mert csak úgy bírtam térhangzást elérni)

  Leginkább az érdekelne hogy mennyivel szólnak szebben a magas sugárzók és a gyengébb subwoofer mennyivel tud szebb mélyeket megszólaltatni? (Itt főleg arra gondolok hogy a Z-5500 a hasonló árban lévő házimozirendszerünkhöz képest nem tud olyan erősen "ütni", lehet hogy nagyobb teljesítménye van, de a mélyek mintha jobban el lennének mosva)

Hozzászólok Aktív témák