Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RockHaRD

addikt

válasz GabeE3e #63922 üzenetére

Abban bízom, hogy annyiba fog kerülni egy lockolt 3080ti, mint egy unlocked sima 3080. ;] Onnantól nem érdekelne a bánya, cserélem azonnal :D

• fatpingvin

addikt

remélem ezen is hamar nekiállnak dolgozni a bajtársak és kb egy hónapig lesz csak probléma a nvidia feltörhetetlen limitere :D

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

• -Skylake-

addikt

Én már annak is örülnék, ha legalább a sima 3060 vagy 3060Ti alkalmatlan lenne cryptozni. Lassan 3/4 éve már hogy gépet újítottam és egy 10th Intel mellett egy GTX980 ül, mert teljesítményre simán oké lenne a 3060 , csak nyilván nem 350ezerért , mert nem vagyok idióta. Úgy terveztem, hogy pont azt a 120-140k-t költeném el VGA-ra amibe a 3060 kerülNE , de 3/4 éve nem tudok váltani (semmire) , mert a BELÉPŐ nvidia kártya drágább, mint a komplett gépem mindennel együtt. Úgyhogy jöjjön csak egy limitált 3060/TI , a többi részemről nyugodtan maradjon ahogy van , nektek úgyis hamar vissza lehet túrni egy 3080 árát is.

De az már kezd kicsit káros lenni szerintem, hogy a GTX1030 után ami 35ezer forint az RTX3060 a következő lépcsőfok ami 400ezer és konkrétan eltűnt a piac, IGP után a high-end jön és közte konkrétan nincs termék...

Érted, nem halok bele hogy 980-am van, csak szerettem volna 5 év után tovább lépni róla és jelenleg ott vagyok, hogy vehetnék egy PS5-t ÉS egy Xbox Series X-et is, mert konkrétan olcsóbbra jönne ki mint a jelenlegi nVidia asztali kártya sorozatának az abszolút belépő, legkisebb modellje. Ez már káros. Ha ez egy 1-2 hónapos átmeneti állapot lett volna azt mondom rendben, de az hogy az MSRP 359EUR kártya kijön a sorról és stabilan 1000 eur (már ha egyáltalán tudsz rendelni 1000 eur-ért), az már sok. Nagyon sok. Én csak szeretnék egy közepes kártyát, casual játszani egy emészthető áron (és az emészthető lenne, amennyiért az nV amúgy adná).

Szerintem az nem nagy pofon, ha a jelenleg piacon lévő 10 darab ( 3060/Ti/70/80/90 , 6700/XT/800/XT/900 ) kártyából csak egy tetves modell jutna annak akinek csak kéne valami erősebb mint az IGP (és az az 1 is a leggyengébb), a maradék 9-et meg ugyan úgy vehetnétek.

De ja, remélem én is mint fatpingvin, hogy jó gyorsan feltörik majd, nehogy tudjon venni az átlag egy AZAZ EGY modellt otthonra. Ennyi kéne , EGY 3060 vagy 3060Ti , annyiért amennyi az a kártya amúgy és kész.

[ Szerkesztve ]

A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.

Új hozzászólás Aktív témák