Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz _Dumber_ #3215 üzenetére

    Igen, elég érdekes.
    Nem tudom, hogy tényleg megéri-e M$-nak szándékosan bután tartani a windózt, még csak véletlenül se találkozzanak az emberek a Unixhoz tartozó megoldásokkal.

    Az mondjuk biztos, hogy az EXT, BTRFS, ZFS stb. fejlett filerendszereket ezért nem támogatja (és valószínűleg soha nem is fogja) mert rendkívüli módon be vannak rezelve Redmondban, hogy már csak egy kicsi kellene ahhoz hogy az emberek simán fel tudjanak tenni egy másik OS-t.

    Ezt mondjuk már kitárgytaltuk, de remélem is hogy ez a sok-sok ember marad is windózon, és az úgymond "Linux éve" soha nem jön el, addig is marad a kritikus tömeg a vírusaival malwarejaival stb-vel ott ahol van, és soha nem kell a linuxomon vírusírtót, de még tűzfalat sem használnom, elég a routeré. Bár az iptables mélyismerete nagyon is érdekel, csak halasztom a tanulását mint Decepticon az Arch telepítést.

    Nem tudom láttad-e az ájtikáfés "Ingyen ofiszt mindenkinek" hír topikjában mennyi, és milyen (értelmi) szintű ellenállás volt a winesek oldalán (tisztelet a kivételnek)...

    Mondjuk azzal nem értek egyet hogy mindenkinek kötelezően MSO-n kell tanulnia az iskolában.

    Arra amúgy kíváncsi lennék, hogy Gates bácsinak milyen rendszer van a saját private gépén a windows mellett (már ha van) illetve mennyire ismeri a Unix-féle rendszereket, alkalmazásokat.

    Na mindegy, már megint elkalandoztam :DDD

    (#3216) ubyegon2: Egyetértek, amúgy tökéletes disztró egyébként nincs, te is ingáztál már (és ahogy láttam ingázol is) közöttük.

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák