- Sweet.tv - internetes TV
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Synology NAS
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- DIGI kábel TV
-
IT café
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz GuMipOkE #99672 üzenetére
A jelenlegi bookworm debian 6.1.0-26 kernel verziót használ. Most gyorsan rákerestem és 535-ös nvidia verzióig megy a driver vele ami a 4070-hez még határeset jó, de már lehetnek vele problémák mert az első driver volt 4070 támogatással, 4070 super nem megy majd vele.
Szerintem ha ennyire új videokártyát veszel hátra kell hagynod stabil debian-t és keresni valamit ami támogatja az új drivereket. Ha szigorúan debian alapon akarsz maradni akkor popOS lehet stabil opció. De alapvetően javaslom hogy kalandozz egyet Fedora Workstation vagy Opensuse Leap irányába. A legtöbben végigmenenk ezen a gondolatmeneten, hogy kell újabb mint a debian bookworm de nem ubuntu, talán nem popOS, debian alapon csak pár fura disztró marad így, akkor fedora vagy opensuse.[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz GuMipOkE #99672 üzenetére
Daninet válaszát kiegészítve, a 6.1-es kernel a 7800XT-hez is régi. Egyébként a mai Radeon támogatás nem hasonlít arra, amit anno megtapasztaltál. Ma már csak berakod és megy.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
daninet
veterán
válasz GuMipOkE #99679 üzenetére
Manapság annyira kevés különbség érződik a disztrók között, egyiket vagy másikat választani nagyjából annyit jelent, hogy milyen csomagokkal jön előretelepítve és azok milyen gyakran frissülnek. Ezek a hardverkompatibiltások pont mind kernelfüggőek és a legtöbb évente kiadott disztró ugyanazt a pár kernel verzót használja, most ez 6.8 és 6.11 között van
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple notebookok
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest