-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
still2
tag
Sziasztok,
Segítséget kérnék. Jelenleg van egy Panasonic TX-P50ST50E plazma tévém. Teljesen elégedett vagy vele de szeretnék egy nagyobb tévét. Egy 65 colos tévében gondolkozom amelynek jó ár érték aránya van és élvezhető képe van egy plazma után is. Előre is köszönöm a segítséget a tippekhez.
-
still2
tag
Sziasztok,
Ezt a kettőt néztem ki, de nem tudok választani. Kérhetek segítséget az előnyök és hátrányok megvilágításában?
65SJ810V
65SK7900PLAKöszi!
-
still2
tag
Sziasztok,
Valakinek van személyes tapasztalata a LG 65UK7550MLA kapcsolatban. Eddig az SK 7900l szemezgettem de láttam 7550-t az MM-ben és tetszett a képe.[ Szerkesztve ]
-
still2
tag
Sziasztok,
A következő tv-k között ingadozom. 90% filmnézés. Valaki meg tudná világítani az előnyöket illetve hátrányokat egy átlag felhasználó számára? Köszönöm!65UK7550MLA
65SK7900PLAIlletve LG 65SK8100PLA De ennek az ára már túllép az általam elképzelt határon.
-
still2
tag
Sziasztok,
Van egy LG 65UK7550MLA készülékem hdmi arc kimenetet csatlakoztattam a Denon erősítőm TV hdmi arc bemenetéhez. A tévén a hangot hdmi arc-ra állítottam. Azonban a tv hangja ne jön át erősítőre. Mit kell állítani? Köszi! -
still2
tag
Sziasztok,
1-2 napja tapasztalom hogy a Netflix digitális 5.1 hang eltűnt ami az LG 7550 tévén keresztül érkezett az erősítőmre. Helyette egy gyenge sztereó jel érkezik amit térhatásúvá még felkonvertálni sem lehet. Valaki tudja az okát? -
still2
tag
Sziasztok,
Le szeretném cserélni a 65uk7550mla tévémet egy hasonló vagy eggyel nagyobb méretűre.
Első körben a 65NANO913NA-t néztem ki. Valaki használ ilyet? Kérnék véleményeket és alternatív javaslatokat. Köszönöm! -
still2
tag
Sziasztok!
OLED65BX napokban kapott egy frissítést. A felirat megjelenítéssel a dlna-n keresztül ezt követően probléma van. Beágyazott felirat rendben, de külön srt nem működik. Valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AliExpress tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest