-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz Daffchy #12863 üzenetére
Nevezd át a bemenetet pc-re és máris minimális lesz az input lag, kevesebb, mint 30ms.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Daffchy #12866 üzenetére
Input és az alsó sorban lesz egy-két szöveges rész színkóddal. Nekem nem ilyen tv-m van, de gondolom ott is úgy van. Szóval input/bemeneti címke megfelelő szín és ott kiválaszthatód a megfelelőt.
(#12867) Daffchy
Nem színmódra gondoltam.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
>Deego..
senior tag
-
Lacinavi
tag
-
huncutka1029
addikt
válasz Daffchy #30507 üzenetére
nekem van LW5500, és 5590 is, ami tulajdonképpen egy és ugyanaz a tv, csak a 5590 PVR támogatott, míg az 5500 nem (hivatalosan)
Mindkettőn hibátlan az Xbox, és a laptop, pc, játék is.
Lehet, hogy érdemes volna megpróbálni egy másik 1.4-es HDMI kábellel.
Vagy másik porton.és játékgép üzemmódban, nem PC üzemmódban!a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz Daffchy #30527 üzenetére
akkor az a tv egyedi hibája lesz. nézesd meg szerelővel.
Illetve még egy dolog, a pcről kiküldött kép frekije.
Ha 720 i -re állítod, nem 720 P-re 50HZ-el, akkor is produkál ilyet.
Semmiképpen ne 60Hz-en próbáld.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
mivamma
senior tag
válasz Daffchy #39162 üzenetére
Ajaj, veszélyes vizekre tévedtél a hz-es kérdéseddel!
Nem ellened szól, csak nem tudtam kihagyni. Olvass vissza a 100 hz vs 50 hz-es vitákról, ha szórakozni akarsz egy kicsit. És ha szerencséd van még randizni is elhívnak.
" Aki legény éjjel, legyen nappal is éjjel! "
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest