-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz laja80 #67129 üzenetére
Sztem jó választás, többen is használnak ilyet, lapozz vissza a tapasztalatokért, vagy várj amíg beírnak.
hitman Az előbb már írtam ezt: A billentyűzet nem mindig használható, pl. Youtube-nál, és böngészőnél., tehát nem működik böngészésnél. Egérrel vagy MR-rel lehet a betűket összevadászni a tévén, utóbbival a mikrofon segítségével is. De én a tévén csak akkor böngésznék rendszeresen, ha beleépítenének egy PC-t, addig is a tévék inkább kijelzőnek valók. Most inkább PC és Laptop vagy egy Tablet, ezeket érdemes használni.
ther A böngészővel elég gyenge tévé adás lenne, helyette javaslom az ingyenes Mindig tévét. Akár egy 2 m-es, egyik oldalán csatlakozóval ellátott koax kábelt javasolnék. A másik végén 15-20 cm-re lecsupaszítva legyen a belső réz vezeték(Ha nincs antenna), és mehet a hangolás, ha jó irányba áll.
-
olasz69
senior tag
-
Beni2360
félisten
válasz laja80 #67798 üzenetére
Az, hogy 22 gb és 1080p édes kevés a jó válaszhoz.
Milyen a TV?
Mivel játszod le?
Milyen formátum a film?
És a felírat rá van égetve a filmre? (ez nem valószínű a mai időkben.)Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz laja80 #67801 üzenetére
Válaszolsz minden kérdésemre vagy Te is kofidis-es vagy?
A Tv megvan, a vinyót nem kérdeztem.
Na még 1x.
Mivel játszod le? és nem miről.
Milyen formátumú, kiterjesztése van a filmnek?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
szasanyi
félisten
válasz laja80 #67798 üzenetére
Tehát a tévére dugtad a vinyót, és nem tudod hogyan kell kikapcsolni a feliratot... erről van szó? Ha igen film közben nyomj egy OK (középső) gombot a távvezérlőn, majd menj jobb szélre és az ikonka megint OK gomb. A következőkben két ikon közül választhatsz: az egyikkel a hangsávokat váltogathatod (ha több van a film alatt) a másikkal a feliratot (ha több van, ill. ezzel tudod kikapcsolni is - ezt ha ráOKézol bal felül fogod látni).
-
Beni2360
félisten
válasz laja80 #67806 üzenetére
Látom kérdésedre meg jött a válasz.
A TV-nek saját lejátszója van beépítve.
Tudtommal zárt rendszer van az LG TV-en és csak nagyon furmányososan lehet valamit felrakni.
Az én TV-nél amikor előhívod a hang és felírat menüt nálam baloldalt van egy csúszkás kapcsoló gom amivel a feliratot ki lehet kapcsolni de ezt állandóan minden filmnél i kell kapcsolni, mert automatikusan vissza kapcsol, legalább is a webos 1-nél.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
szpali
addikt
válasz laja80 #70547 üzenetére
nekem is hasonló hiba volt, így oldottam meg:
1. frissítettem a plexet a számítógépeken
2. fix IP-t állítottam a routerrel a gépeknek és a TV-nek is
3. letöltöttem a legfrissebb xplay-t isUPDATE:
tegnapelőtt jött új xplay[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest