Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Busaboy

aktív tag

válasz kenwood #95468 üzenetére

Èn ritkán hasznàlom a tv böngèszőt, kivève kėt hetente kèt órára amikor megnèzem az F1 futamot. Nincs tv előfizum, mert nincs igènyem rá, így marad arra a pár órára a streaming. Nem szokott akadni, úgy megy ahogy kell. Próbakèppen megnyitottam a facebookomat, nah azèrt ott már akadnak problèmák. Ahogy említetted korábban a scrollozást, hát az nálam is nyögve nyelős volt. Sőt, elindítottam kibas*ásból a böngèszőn a youtube-ot. (a youtube alkalmazást használom, nem amatőrködöm :D) csak próbakèppen. Elindult, kitettem full kèpernyőre ès összefo*ta magát a böngèsző, de úgy, hogy becsikozodott a kèp ès csak áramtalanítás után állt helyre. Szóval szoftveresen vannak problèmák. Hardver benne van, hogy meghajtson egy böngèszőt. A tv-t csak konzol, hbo go, netflix mellè vettem, de azèrt működhetne jobban, ha már nèha használni kell ès lènyegèben ezen funkcióját is kifizeted akkor, mikor "okos" tvt veszel.... (lehet rosszul látom...?!?!?!)

OFF: Megtehetnèm, hogy konzolra telepítem a Kodit, de minek, arra a kèt órára? Felesleges

• V8engines

tag

válasz kenwood #95468 üzenetére

:W :( Most ezt miből szűrted le? Mert én végig szoktam szinte mindent olvasni itt. A ti kettőtök párbeszédeit meg most a pár napban pláne (csak úgy kíváncsiságképpen is).
    Pihenjetek már. Nincs elég szar a Világban? Mindenféle weboldalon a vitázás, vagy vitázásra hajlamokat kell olvasgatni? Nagyon unalmas.
    Végig lehet görgetni az írásokon (ami nem tetszik), de lassan nincs értelme böngészni sem.
    Mindenkinek meg van, vagy meg lehet a véleménye, még az "okos" tv netezési rendszeréről is...

U.i.: Inkább az ékezeteket próbáld alkalmazni, mert így olvasni is nagy kihívás. De ez sok embernek szólhatna ám.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák