-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rossitibi
tag
válasz Sanyabá #5490 üzenetére
Pont így van ahogy írod! Sötét jeleneteknél zavaró volt! Plusz tiszta egyszínű háttérnél olyan volt mintha koszos lenne a kijelző,mintha függőleges csíkok lennének rajt.Nem a 3d-s csíkozásra gondolok.És gyorsabb jeleneteknél be is kockásodott,amit épp akkor meg sem tudtam mutatni a szervizeseknek.De azt mondta a srác hogy elég neki az a felhősödés! Viszonyítási alapom van,mert volt előtte egy 5500-asom aminek gyönyörű képe volt! Valaki már belinkelt 1 képet,az enyém is ilyen volt!
[link]
Elvileg jobbnak kéne lennie a 200hz miatt,kevesebb a válaszidő is...stb. Az 5500 nem kockásodott már visszasírom.. -
rossitibi
tag
Az 5500 nekem is tökéletes volt! És én alapbeállításon használtam!
Más:
Most hogy kicserélik a 659s-t vagyis levásárolhatom a saturnban,azon idegeskedek hogy mi lesz az 5 év gondoskodásommal,mert azt nem szeretném elveszíteni!
Ráadásul nincs nekik tv-jük,kifogytak teljesen és nem tudják mikor lesz! Ilyenkor mi van? Mert a szervizesek azt mondták hogy 30 napon belül kell levásárolnom! Nem tud valaki felvilágosítani? Nem szeretnék felkészületlenül menni! -
rossitibi
tag
Felhívtam őket,azt mondták hogy a saturn-al kell ezt megbeszélnem. Viszont az 5 év gariról majd értesítenek email-ban mert a hölgy nem tudott nyilatkozni. Először azt mondta hogy nem jár,de mondtam neki hogy azért is vettem meg mert csábító volt az 5 év és most nem tehetek róla hogy ki kell cserélni...Erre azt mondta megérdeklődi! A saturnal meg még nem tudom mit tudok egyezkedni.
-
rossitibi
tag
Az 5500-as ami előtte volt tökéletes hibátlan képet adott! És még olcsóbb is! Szóval ha annak szép a képe,legyen ennek is az! Hidd el ég és föld volt! Csak tudnék még egy olyant kifogni! Engem zavart és a szervizes is azt mondta hogy sok. Tv adás mint tudjuk nem valami szép ezeken a tv-ken,a dvd-nek szebb a képe csak sajnos a felők zavarnak,full hd-nál meg a felhők mellett még be is kockásodik... Akkor mit lehet rajt nézni? A tv erre való!Mindenki dicséri a képét és igazuk is van,mert tényleg szép,még a feketéje is,de ez nem az volt sajnos. Nem szeretném azt mondani hogy a 659s nem jó mert remélem csak pont kifogtam egy ilyent!
-
-
rossitibi
tag
Na ezért nem tudtam beletörődni hogy az enyém olyan volt! Tudom hogy jók!
-
rossitibi
tag
válasz kiskacz #5672 üzenetére
Szia!
Én is csalódtam filmek terén! De nem a tv a hibás hanem a film!
Ami a moziban élmény 3d-ben az a tv-n is az lesz,de én személy szerint 2 db ilyen filmel találkoztam!
Ennek ellenére megvenném ugyanúgy mert bizom benne hogy észreveszik végre milyen szar 3d-s filmeket csinálnak! Volt lw5500-am és lw659s-em,szerintem bőven elég az 5500! Az internetet kizárólag frissítésekre használom mert a pc rá van kötve és fényévekkel egyszerűbb mint t tv-vel szarakodni.Sok felesleges dolog van benn de sajnos nem lehet felszereltséget választani Amelyik mkv-t nem viszi a saját lejátszója ,azt konvertálom (15-perc és nagyon egyszerű) vagy ha erősebb a pc-d akkor gond nélkül lejátsza! Blu-ray-ről nem tudok nyilatkozni,1db van azt viszi a ps3. -
rossitibi
tag
Ts muxer nevű progival csinálom! Szinte csak 3D-vel próbáltam!Töltsd le (google)! Add-ra katt,kikeresed az mkv-t,change level-nél kipipálod a kockát,az 5.1-et átállítod 4.1-re,start muxing! 10-15 perc (gondolom gépfüggő) és kész is! Majdnem 1 gigával több lesz de vinni fogja a tv! Néha tallózás után kiírja hogy hibát észlelt ezért leáll,ez olyankor szokott előfordulni (nálam) ha hibás a film! Pl: találkoztam nem is egy olyannal (3D)ami képváltásoknál nagyon zavaró volt,mintha a 2 kép egymás után kis késéssel váltott volna a következőre! Na ezeket nem bírja!
-
rossitibi
tag
Én már szedtem le más oldalról,és meglepetésemre sokkal jobban kijönnek mint a nem felnőtt filmek filmek! Érthetetlen számomra ez a sok szar 3d amit gyártanak,mikor lehetne csinálni olyat is mint pl a demók,hiszen ezért vettük a tv-t!
A múltkor pisi után nem vettem észre kb 5 percig hogy nem tettem vissza a szemüveget! Épp a harry pottert néztem 3d-ben! Ez elég lehangoló![ Szerkesztve ]
-
rossitibi
tag
válasz huncutka1029 #6945 üzenetére
Én bármikor pc-re kapcsolnám,sosem ad jelet,csak ha kihúzom és visszadugom! Jó lenne ha lenne erre megoldás! Ha fent lenne a falon a tv nem is tudom hogy oldanám meg!
-
rossitibi
tag
válasz huncutka1029 #7209 üzenetére
Én láttam Mézgáékét! Sokszor eszembe jut! Meg a hologramm képek is! Na azok is kijövősek! Pedig régi dolog!
-
rossitibi
tag
Nekem a majmok bolygójánál kapcsolt ki valamikor a film közepén,inkább újraindult a tv,mindíg pontosan ugyanott külső vinyóról! (nem 3D,csak 1080p) Pc-n simán vitte tovább! Semmilyen más filmnél nem tapasztaltam! Azt hittem a film szar,írtam oda ahonnan leszedtem hogy másnál is van-e,de csak kaptam a mínuszokat érte...Úgyhogy nem tudtam hova tenni a dolgot!
-
rossitibi
tag
Sziasztok!
Biztos már ezerszer kitárgyaltátok és biztosan nem új a probléma de hiába olvasok vissza nem találtam megoldást!
3D filmeknél felirat. Bármit csinálok nem jeleníti meg! Egy mappában van,ugyanaz a név.Írják itt többen hogy így már megy nekik,nekem viszont nem!Beállítani nem tudom mert szürke és nem engedi,subtitle gomb nem csinál semmit! Mi lehet a baj? -
rossitibi
tag
Sziasztok!
Biztos már ezerszer kitárgyaltátok és biztosan nem új a probléma de hiába olvasok vissza nem találtam megoldást! Nem tudok máshova fordulni,segítsetek légyszi!
3D filmeknél felirat. Bármit csinálok nem jeleníti meg! Egy mappában van,ugyanaz a név.Írják itt többen hogy így már megy nekik,nekem viszont nem!Beállításoknál szürke a lehetőség és nem engedi,subtitle gomb nem csinál semmit! A mappában nem is látja a feliratokat. Mi lehet a baj? LW5590 Külső vinyóról nézném a filmeket.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest