Új hozzászólás Aktív témák
-
dragoners
tag
Ez mondjuk lehet hülye kérdés, ha szétszedném, honnan tudnám megállapítani, hogy SSHD -s? Rá van írva, vagy hogy? Csak mert nekem a szemem előtt szedték szét a gépet, és bár a HDD -t nem néztük meg, az SSD helye ott volt, csak üres volt. Vagy ott kéne lennie az SSD -nek is?
Vagy akkor már valóban, programmal hogyan lehet kideríteni, hogy SSHD -s?
[ Szerkesztve ]
-
M.T.
senior tag
Egy cipőben járunk csak én a 650M el.
Win8.1 hez az utolsó driver amivel megy az sli a 320.49 se a legújabb se az azóta kijött driverrel nem megy....
Szinte az összeset próbáltam és fórumokon is írják a hibát valószínűleg a win 8.1 hivatalos startja utánig csak álom marad az új driver+SLI.#3697
Nem tudom mit érdekel az titeket mennyit mutat az élményindex se lassabb se gyorsabb nem lesz tőle a gép,
ha jól tudom az új windows-ból ki is vették mert felesleges.[ Szerkesztve ]
-
M.T.
senior tag
Nekem az volt feltettem bekapcsoltam az SLI-t majd örültem és elkezdtem progikat installálni rendszert beállítani majd egy újraindításnál vettem észre, hogy a háttérben leszedte magának a 326.01et ahol a SLI-t már kapcsolni se lehet.
Tehát rövidebben nem próbáltam de a HDD-n fent van a 8as addig elmaszatolok míg nem lesz jó driver, reméljük lesz mert valaki írta a geforce fórumon hogy 670 sli vel nem volt gondja tehát valószínű a mobil termékeket sújtja az Nvidia hanyagsága. -
csoresz2
tag
és ha én így csináltam és így sincs gondom se SLI-vel, se a be-kikapcs gyorsaságával, akkor hol a hiba? Mert bizony ez NTFS-re van formázva, nem játszottam semmi Legacyval meg ilyenekkel, drivereket ugy érzéssel raktam fel nagyjából úgy ahogy leírtad, még sincs vele gondom, 10 másodperc sincs a bekapcsolás, a kikapcsolás pláne, SLI meg megy mint a szemét minden driverrel. De ez is egy jó leírás, azért hasznos lesz most pár embernek Még annyi lehet amit leírtam, hogy lehet az ISO-t nem fogadja el ha módosítva van, illetve ha 32 bites Windowson csináljuk ezt akkor megspórolunk egy bootsector írást (vagy mi a szöszt, én csak írtam a parancsokat)
-
havast
aktív tag
UEFI boot. Bocs a minőségért, a teló volt csak kéz alatt.
Lek-lee:
Win 8 mindenképp, hivatalos startnál úgyis szedhető lesz updaten keresztül.[ Szerkesztve ]
-
pokers
senior tag
Hát erre kíváncsi leszek, hogy kiad-e a Lenovo egy vbios frissítést, látva azt, hogy a sima bios-hoz sem ad ki hivatalosan, hiába vannak újabb verziók belőle, az első szériások nem frissíthetik. Ugye ebből van a win7 sli probléma a korai y500-aknál.
Tartok tőle, hogy ezzel még szívni foguk
-
M.T.
senior tag
-
M.T.
senior tag
Lehet de nem hinném, viszont a Y500, 650M támogatással mi lesz nincs 9 hónapos a laptopom de ha nem szerzem meg a kiszivárgott biost akkor win7 alatt szopó lenne igaz aztán mégsem win7 et használok de a win 8.1 támogatás lehet gáz lesz....
Vicc hogy a 650-750 kártyák alig térnek el egymástól max biosban de lehet az nvidia így akarja biztosítani hogy a parék mindig újat vegyenek (vagyis újra ugyan azt más csomagolásban)
-
M.T.
senior tag
-
M.T.
senior tag
Egyetértek csak én is olyan lökött vagyok, hogy szeretem kipróbálni az új dolgokat tapasztalni és mindig reménykedem hogy na most jobb lesz valami ezért vagy azért.
Aztán legtöbbször kiderül, hogy nem ....U.I.:
Egyébként nem fogom elfelejteni az Nvidia vacakolását egy ideig pedig nem lehet azt mondani, hogy nem volt idejük.[ Szerkesztve ]
-
M.T.
senior tag
Na miért döntöttél az eladásról?
Megy a huzavona egy angol srác felhívta a lenovót hogy mi a helyzet a win 8.1 sli támogatással, majd először azt mondták nem adnak ki új biost mert nem kell utána meg pár hét és kész lesz, de készül a driver is ami megoldja na most akkor döntsük el mi van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó hibás Asus F5SL notebook alkatrésznek / core 2 T4300 / AMD HD 3470
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB!!! Space black (pacek fekete) -MAGYAR
- 1 év garanciával THINKPAD X1 YOGA G2 - 14" FHD TOUCH 360 +wacompen, I5, 16 / 256
- Lenovo Thinkpad T540p 15.6" HD i5-4200M, 8GB ram, 256GB SSD, HDMI, Webcam, 3h+ akku
- ASUS TUF F15
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest