- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- Starlink
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragoners
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Tudom, hogy zavarja mindenkinek a csőrét, és minek van értelme, viszont csak egy nagyon rövid időre lenne szükségem rá (5-10perc). Szóval, hogyan lehet akksi üzemmódról úgy játszani, hogy ténylegesen használható legyen? Szóval nem minimális fps -el menjen a játék, hanem mintha áram alatt lenne. Tegnap kísérleteztem ezzel, Teljesítménycentrikusra raktam mindent, de nem sok értelme volt, mert egyik videókártya se pörgött fel. Van erre valami ötletetek, vagy létezik rá valami megoldás?
Nemrégiben volt téma itt a fórumba, de egyáltalán nem találom, már odáig mentem vissza, ahol még nekem se volt meg a noti.
[ Szerkesztve ]
-
havast
aktív tag
Valaki motyogott amúgy valamit, hogy az asztali rendszereken is vannak gondok SLI-vel 8.1 alatt. Állítólag a secure boot kikapcsolása BIOS-ban megoldás lehet. Az nvidiás modi meg azt mondta, hogy a következő bétában már javítani fogják ezt a dolgot. Szóval majd este megnézem,hogy secure boot nélkül megy-e az sli, vagy sem.
Egy másik figura meg nagyon mellettem van az ügyben a fórumon
dragoners: utolsó infóim szerint nincs megoldás erre, de valaki javítson ki, ha tévedek..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest