Új hozzászólás Aktív témák
-
marcias
őstag
Látom te is írogatós kedvedben vagy
1. bírja, de arra készülj fel, hogy fél év után még körültekintő használat során is karcok, kopások megjelenhetnek a külső sérülékeny burkolaton.
2. én a lenovo oldalát javaslom, korrektül minden fenn van, csak győzz válogatni, mert rengeteg felesleges cucc is szerepel.
3. evvel nem hinném hogy lesz gondod, bár nem mondanám akkuidő-bajnoknak, ha a kijelző fényerejét visszaveszed, bírja elég jól. BIOS-ban amúgy jószerivel semmit nem lehet állítani.
4.
5. számít vmit biztos... de nem jelentős tényező, a másik pedig hogy nem tudod hogy melyik szállítmányból kapsz, egyik haveroméban fusi winyó volt, másikéban meg samsung. Ezen a téren többet én nem tudok mondani. -
bolcsodal
addikt
Ki kell próbálni. Ha nem megy a Lenovo-s driver (pl kékhalálozik Google Earth közben ), akkor marad az Intel IGP drivere...
Amúgy ha veszel hozzá valami jófajta táskát az sokat dob a strapabírásán! Összeségében csak ajánlani tudom. Én WinXp Home-al használom. Elég sok szöveg és ábraszerkesztést megcsináltam vele, és néha egy kis Diablo Hack'n'Slash is belefér...
A webkamera pedig baromira nem hiányzik. Mikrofon van benne..azzal lehet skype-olni...
They drew first blood....
-
bolcsodal
addikt
A tűzfalat felejtsd el, ha WIFI-t is használni akarod. Nálam nem komálták egymást. Mellesleg a wifi valszeg wifi routerről fog érkezni hardveres tűzfalon keresztül, annál jobb személyi tűzfalat úgysem találsz.
Az integrált windows-okkal csak annyi a baj, hogy telepítés közben szokott elszaródni...ami ugye kellemetlen.
-
bolcsodal
addikt
Egy 8K-s Speedlink Hátizsákot azért megérdemelt nálam.[link]
Egy szoftveres tűzfal sohasem lesz olyan jó, mint a routered beépítettje. A comodot én is csak a kifelé menő forgalom monitorozására használom (jó a viselkedés analizátora, és a leak protection).
[ Szerkesztve ]
-
-
bolcsodal
addikt
Ha jól tévedek, akkor az AHCI mód engedélyezésével képes kezelni az esetleges NCQ tulajdonságát a SATA-s vinyónak az alaplap. Ellenkező esetben az NCQ kikapcsolt állapotban van. Az NCQ pedig egy csöppet gyorsabb adatelérést eredményez, mintha nem lenne. És igen a Hot Plug is csak AHCI módban megy!
Amúgy egy ilyen teljesítményű laptopnál nem a vinyó a szűk keresztmetszet, hanem a szerencsétlen 533-as FSB...
[ Szerkesztve ]
-
htmtimcsi
tag
én is hátizsákomban hordom és nincs semmi baja(ez heti 2alkalmat jelent).
azért nem árt vigyázni mert 1 ismerősőmnek egy másik márkájú laptopja van és neki meghajlott egy nagyon picikét a kijelzője. a táskát már 3-4rugoért is lehet kapni. szerintem is 4hét a hivatalos gari hosszabitási idő a vásárlást követöen. a HD filmet simán visszi szerintem, én ugytudom 1-1.2GH proci elég neki. -
nikném
csendes tag
Bocs, hogy beledumálok..., azért egy jó hátizsák kell neki (nekem Dicota van, nem olcsó, de van esővédője és megerősített, lógatott rekesze is), majd két éve hordom benne nap mint a nap a gépet, s kibírt közben félév Thaiföldet is..., csak arra figyelj, hogy a hátadhoz a gép háta illeszkedjen, mert fordítva meglátszódik a bill. nyoma..., a fedlap benyomódhat!
-
vrbst
tag
No 2:54 óra után eljött az 5%-os szint, úgyhogy töltőre dugtam a masinát
Sajnos nem tudom, hogy jó-e az N200-hoz, de szvsz igen. Eléggé hasonlít egymáshoz a két kütyü, és több ebay-es hirdetőnél is úgy láttam, hogy Lenovo 3000 battery N100 N200 C200. Tehát elvileg jónak kell lennie.
Nekem nem zavaró a kilógás, de látszik. Csatolok képeket:
-
htmtimcsi
tag
"The net result is that a high performance x86-based computer may allocate 512 MB to more than 1 GB for the PCI memory address range before any RAM (physical user memory) addresses are allocated" link
amugy a Physical Address Extension (PAE) bevan lőve? azzal probáld meg.
-
Gloob
addikt
Nézz körül itt. Szerintem találsz.
http://www.lenovo-shop.hu/product_information.php?product=452&title=Lenovo%203000%20N200%2015.4%20WXGA%20Dual%20Core%20T23
Aztán hogy májusi vagy nem májusi széria azt nem tudom. Én a múlt héten vettem egyet, és semmi probléma vele egyenlőre. Remélem nem is lesz.Samsung Galaxy A52S
Új hozzászólás Aktív témák
- Kupon kunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Microsoft Excel topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Star Wars Outlaws teszt
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Elérhető a kézikonzolok csúcsa, az ONEXFLY F1 Pro
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 14 os FHD Slim RITKA 40 pines kijelző
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- MSI GP66 Leopard Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Brutál i7-10750H 16/512 RTX 3070 8GB 144Hz FHD
- HP 15S-FQ5 notebook - I5-1235U 10 mag / 12 szál - FEHÉR - új állapotban, alkalmi áron, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest