Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Danika256

    aktív tag

    válasz paolinho #1915 üzenetére

    Sziasztok!

    Megvolt a teljes kijelző csere, itthon sikerült szépen megoldani! Ha esetleg így járnátok, ne legyen rá szükség, de szívesen segítek tanácsokkal, mit hogyan érdemes! Nem egy eget rengető dolog, de elég nagy odafigyelést és precizitást igényel, mert igen sérülékeny az egészt LCD & digitizer assembly, úgy kell bánni vele mint a hímes tojással! Szerintem most jobb lett mint a gyári, mert eredetileg ilyen jó erős kétoldalú ragasztó szalaggal volt rögzítve, ( sok telefonnál azt használják), én nem ezt választottam, bár van ilyenem is, hanem az új cucc B7000-es ragasztóval van rögzítve, az jobb!
    Még annyi, elnézve az egész cuccot, nem csodálom, hogy beázott a beöntésre, ha oldalról bejut a víz, egyből megy az érintő alá... Az LCD meg egyből rátapad, 2mm vékonyka :)
    Szóval erre nagyon figyeljetek! Adtam neki elég ragasztót, de azért nem fogom hagyni, hogy víz érje! Amúgy kívülről semmi nem látszik, gyári lett és a képminőség is ugyanolyan :DD
    9 ezer Ft-ba fájt a történet, 2 dolláros üveg miatt..

    Más:

    Mi a helyzet mostanság Oreo ügyileg?? Szívesen feltennék valami igazán jót, ami gyors is, de nekem a Dolby Atmosra szükségem van, szóval annak mennie kéne. A másik, meg hogy imádom az EUI felületét, Oreokra lehet leszedni valami hasonló témát??

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés