-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncut
csendes tag
Sziasztok!
Vki tudja esetleg, h LoLban be lehet-e állítani az attack move-ot úgy, mint HoTS-ban? Vagyis ne kelljen A+rightclickelni, csak sima A-t lenyomása. Rightclickre be lehet tenni az tudom, de vhogy az nekem nem áll kézre.
Nem jut eszembe semmi vicces.
-
ncut
csendes tag
*...bocs, A+left click akar lenni...
-
ncut
csendes tag
válasz micafighter #41693 üzenetére
Ja azt tudom, de, ha jól emlékszem, az úgy működik, h A lenyom-egér mutat.-left click. HoTS-ban ez annyi, hogy: egér mutat+A lenyom és kész. Sokkal egyszerűbb, meg kevesebb mozdulat. Ezt próbáltam előcsalni, de sehol sem találtam...
Öreg kezeim már nem bírják a sok terhelést, ezért lenne jó a másik megoldás…Sokan használják, h a right clickre teszik az A-move-ot, de az nekem vhogy nem jön be. First world problems…
-
ncut
csendes tag
válasz micafighter #41696 üzenetére
Yaay, ez kell nekem, na majd, akkor lecsekkolom! Addig néztem, míg nem találtam. Ezer hála!!
-
ncut
csendes tag
válasz Yodamest #43579 üzenetére
Supp main vagyok már nagyon rég és az elején voltak pillanatok (na jó néha most is), hogy aszondtam hagyom az egészet a p***ba. Nem nagyon rankedeztem egy ideig, normalba meg teljesen jó volt suppozni. Na, de a ranked...
Az más. Főleg Thresh, Janna, Soraka (régi) mentem, amíg rá nem találtam Morgana-ra, és asszem tavaly előtt egy jó kis megcsúszás (Bronze V-ig meg se álltam) után spammeltem Morgit és fel is jutottam Bronze I-be. Sokáig én is úgy voltam vele, hogy baszki, lehetetlen suppként boldogulni solo queue-ban, és kb, ha Miss Szerencse (nem a champ, hanem az igazi) nincs veled, akkor csá.
Sztem 3 opció van (feltételezés, hogy akármi van te mindent megteszel, ill. ez kb early gameben igaz): 1. kapsz egy fasza ADC-t és szinte alig kell csinálnod vmit nyeritek a lane-t (a meccs win az más tészta ugyan, de közelebb vagy hozzá), 2. kapsz egy szar ADC-t, és ha megvakulsz se tudsz semmit csinálni vele (ha szerencsés vagy, találsz magadnak egy másik carry-t) és 3. kapsz egy közepes ADC-t és izzadásig supportolod, hátha ki lehet hozni belőle vmit.
Viszont, nem tudom, hogy vagy(tok) vele, de ez a dynamic queue mintha sokkal nagyobb sz....ás lenne, mint a régi solo (duo) queue. Baszki vagy szarrá vernek minket, vagy mi őket és ennyi. Nekem a HotS-ban volt hasonló flessem. Nincs középút. Nem egyszer van olyan, hogy early gamben nyerjük a lane-t boton, de kb tökmindegy mert közben vki szétfeedelte vmelyik másik lane-t.
Nyilván bármelyik más role alkalmasabb/egyszerűbb a Bronze-ból való kijutásra, de hát na, supp is kell(ene) a játékba.
Szóval átérzem a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
ncut
csendes tag
válasz Yodamest #45439 üzenetére
@Saelinnek is szól
Suppként is ki lehet ám jutni, csak beleőszül az ember. Én Morgi main suppal juttam fel bronze V-ből Silver IV-be. Ha elég jó supp vagy, akkor van esélyed, nem is kevés. Akár Sona, Leona, Bard-dal is (sőt ők pont durván jók, ha tudsz velük).
A lényeg az, hogy elég magabiztosan játssz a main supp-oddal és simán ki fogsz jutni. Passzív suppokkat ld.: Soraka, Janna kell kerülni, mert nekik kell egy jó adc. Ha szar az adc-d, keresni kell más carryt magadnak mid game-ben. Ill. sajna bronze-ban megéri off supp-pal menni és sebzést is építeni, ha kell, az megkönnyíti az életedet.(És szarni rá, rá a ks-t írogat a bugyuta adc-d.)
Szar a supp élete néha, de megéri. Főleg, amikor lecarry-zel meccseket. Nem killekkel, meg faszságokkal, hanem jó decision making-gel.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest