-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
Csak bele-bele olvasgattam, de igaza van nagyjából. Félelmetesen sok agyhalott fasz van és tavaly alig találkoztam ilyennel rankedben (igaz a season "végén"), de most kb. minden 3. játékom teljesen agyhalottakkal zajlik. Nem tudom, hogy az új ranked season őrület miatt van ez vagy mi miatt, de elszomorító, hogy pl. olyan adc-t kapunk aki az enemy jungle környékén meghal majd flameli a csapatot, hogy miért nem segít (ez a minion spawn előtt volt, enemy mid 1 kill, bot lane 1-1 assist). Hihetetlen, hogy emberek egyszerűen ész nélkül játszanak és pofáznak, de fel sem fogják mi folyik a körben. Feedelt enemyvel 1-1be mennek, enemy jungleben mászkálás 0 visionnel, sárkány behúzásának megpróbálása 1v4ben amikor inkább együtt kellene mozogni, mert azzal az 1 ember vesztéssel nem csak azt bukjuk, hogy legyen esetleg sárkány lopás hanem a későbbi teamfight konkrét megbaszása. 0 focus ultik összpontosítása a tankra. Félelmetes milyen játékosokkal sodor össze a szél. 10ből 8x ez az én csapatomat jellemzi sajnos, 10ből 3x az ellenfelét, de van az a szög, hogy egyenlően retardáltak, de az ellenfél csak nyer, mert ők felfogják, hogy nem a tankot kell üldözni mindenen át pl. Vagy a másik amikor leszólod a premade bot lanet, hogy 1-4 után talán kicsit defenzívebben kellene játszani, majd utána jön a direkt feed, mert neki te ne mondd meg..
-
ChromeX
addikt
szanlamas ez a cikk.. valakinek nem megy a játék és van egy felülete ahova irhat és ez lesz belőle.
tényleg sok az idióta a lol-ban de aki nem tudja őket kizárni a való életben is gondjai lesznek mert ott is van belőlük elég szép számmal. Ha meg megtanulsz játszani plat teteje már korrekt játékélményt nyújt.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest