- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugi0
őstag
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
hugi0
őstag
válasz Enigma1945 #51868 üzenetére
Ugye ez a f@sz RITO menyi bosszusagot okoz ?
Ha nem csinalnanak enyi marhasagot nem jott volna letre az "elohell" sem."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
hugi0
őstag
válasz mouzrr #51875 üzenetére
" . . . nem rankeden kell gyakorolni."
Interjubol idezek:
"Bubble: Sokszor hibáztatják a játékosok a csapattársakat, a feedereket, a ragekideket. Amit én vettem észre, hogy sokszor hiányzik a tudatosság a játékosokból. A spellek tudatos használata.Vizicsacsi: Igen, az ilyen játékosok általában még nem értek el odáig hogy megértsék, a játék hogyan is működik."
A lenyeg finoman beultetve a valaszba.
-
hugi0
őstag
En nagyon jot derultem a videon.
11:15-re tekertem azonnal, . . . es mit latok ?
20min 26 farm - 0/10/0[ Szerkesztve ]
-
hugi0
őstag
válasz csipszikutya #51885 üzenetére
Adott ido alatt kilott lovedek.
-
hugi0
őstag
Sracok !
Szerdan SKT vs G2 - mimlesz az eredmeny ?
-
hugi0
őstag
2015.november.03.-an jatszottam egyik accountommal utoljara (lvl10 - 400RP). - banoltak.
Masfel evig tartott ??? - idiotak.
-
hugi0
őstag
Ajjaj - sok lucian midet fogunk latni a kozeljovoben.
-
hugi0
őstag
RITO -> 15 FF
- ez kell a nepnek."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
hugi0
őstag
Vizicsacsi koreaban is megvetette a labat.
-
hugi0
őstag
Es meg talaltam egy ilyet is:
BEST.GG"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
hugi0
őstag
válasz Carlytoo #52071 üzenetére
En azt mondanam also szinten sokkal fontosabb, hogy megtanuljon egy jatekos a farmra figyelni, es nem a killekre jatszani.
Amit en latok: az ellenfel lesebzese (full hp-rol fel hp-ra) sokkal fontosabb mint egy minionwave takaritasa. Amig ez igy van nem lesz gold, nem lesz item, nem lesz ebbol szarmazo elony, amit utanna lehet novelni esetleges gyilkossaggal.
Sokszor latom, hogy a toppost 3-an kergetik, majd a top-os egesz csapata felmegy, hogy gyilkolasszon, ahelyett, hogy egy objektivet szedne.
Bot lane: 5v5 alakul ki az elso torony leszedeseert ami 3-4 akar 5 percig is eltart, ezalatt 2 lanen megy el az XP es a gold. - es meg a jungles is bot lanen probal valami elonyt kovacsolni.Azt is sokszor latom, hogy a bot lane 4-5-6/0 ba van leszedte az elso tornyot (rovid ido alatt) - enemy nem kap rendes tamogatast a jungelestol. Es ezekutan az ero, item (gold) folenyt nem kihasznalva bemennek midre.
Ahelyett, hogy vardolnanak es mennenek tovabb az inhibitorra. - miert lenne jo ez ?
Ilyenkor az elenfel topposa, midese megy helpelni - ha jo a vardolas ezt ugyis latod, visszavonulsz - a top es mid ezaltal elgyengul ujabb tornyokat lehetne elhozni.Es a raadas, nem megy haza healelni, minek azt. - majd ha meghalok ugyis full hp-n leszek shoppolok es megyek gyilkolni.
-
hugi0
őstag
Hivatalos E-sportolo szerzodesben all a RIOT-tal is.
Ezert lvl30 -as full accot kapnak Dia5 MMR-el. - ha jol tudom.Nezted az is, hogy melyik jatekost hany dolcsira ertekelik ?
Csacsi eleg jo erteket kepvisel.[ Szerkesztve ]
-
hugi0
őstag
"Több kompetitív játék is dolgozik hasonló mechanikákkal, melyeket a Riot most fejleszt ki – vegyük például a Hearthstone-t vagy a Heroes of the Storm-ot. Azonban itt sokkal személyre szabottabb küldetéseket szeretnének a fejlesztők a játékosoknak adni, melyek jutalmával nem csak egyedi ajándékokra tehetnek szert, hanem közelebb kerülhetnek egy-egy karakterhez, vagy új dolgokat tanulhatnak."
Nem is kell ennel tobb. - igy megkevesbe fognak a jatekosok azzal jatszani amit szeretnek.
Eddig is sok olyan embert ismertem aki azert jatszott eppen adott hossel mert, az egy feladat resze volt, es nem is kedvelte.
Most meg azert fog jatszani, hogy olyan jutalmat kapjon aminek haszna nincs.Keptelen vagyok megerteni, hogy egy skinert vagy egy lvl7 es szimbolumert kogy kepesek ennyit kuzdeni egyesek.
Tudom elter a gondolkodasmodom az atlagtol, de akkor sem ertem miert jo ez a semmi."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
hugi0
őstag
-
hugi0
őstag
Es akkor ma mi lesz ? 3-1 ? - de kinek ?
-
hugi0
őstag
Ami meg a CS/min - nel is fontosabb.
Ne halj meg !!!
Ha nem halsz meg, tudsz farmolni - ebbol kapod a goldot es az XP-t is.
Igy jutsz elonyhoz.Ezt az elonyt mar akar gyilkossagra is valthatod. - valoszinuleg te is lesebzodsz, ezert menj haza koltsd el a lovet.
Ujjult erovel akar masik osvenyre is mehetsz segiteni. - de ne maradj ott, menj vissza a sajatodra es noveld az eloynod. - roviden es tomore - legy megfontolt."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
hugi0
őstag
válasz csipszikutya #52450 üzenetére
"Ha hihető ha nem leirom, mit olvastam... Faker átlagba 500at kattint másodpercenkét. "
Nem, nem hiheto. - de ha percenkent nyom ennyit, az mar hihetobben hangzik.Windows szamologep, benyomsz 1+1 -et majd nyomkodod az egyenloseg jelet 1 percig.
- menyi lett ?"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
hugi0
őstag
-
hugi0
őstag
FOX vs C9 ?
Nezte valaki ?"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
hugi0
őstag
válasz SkiDev #52516 üzenetére
"Doran gyűrűje:
ÚJ KÉRNÉK EGY KIS MANÁT A minionok megölésekor kapott manavisszatöltés mostantól EGYEDI."Ha nautilus-nak veszem 3 mannat tolt, ha annie-nek akkor 2-ot es ha garen-nek akkor 5-ot ?
Igy mostmar tudjuk mire szamitsunk ezzel a targyal kapcsolatban.Van ám kreativitas dogivel a RITO-nal.
Kapkodnak ossze vissza, hogy ne veszitsenek jatekosokat."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
hugi0
őstag
FNC vs ROC game 2 - erdemes megnezni.
-
hugi0
őstag
Nagyon kivancsi leszek Olleh Morganajara.
- legutobb nagyon jo volt.[ Szerkesztve ]
-
hugi0
őstag
G2 vs UOL ?
game 1 ???"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
hugi0
őstag
válasz Beni97 #52608 üzenetére
Szeretem csacsit, de ez a cipot nem veszek ez botor lepes.
Amikor egy top-osnak 3 fullos iteme van, es csizma nelkul jatszik azt illik megbuntetni.
G2-nak ezt ki kellet volna hasznalnia. - volt boven "nagy tavolsagra" mobilitasuk.
Mind Perkz-nek mind mithy-nek siman 4v1 be talalhatta volna magat csacsi.[ Szerkesztve ]
-
hugi0
őstag
válasz Bowser #52612 üzenetére
Hogyan lehet megszuntetni, letiltani vagy kikapcsolni ezeket a kuldetes dolgokat ?
Az idiota barmok (RITO) minden faszsagot kitalalnak, hogy az emberek jatszanak a lol-al.
- mar tudjak ok is, hogy nagyon fogy a jatekostabor.
Pont ezert kezdek egyre jobban nehezelni rajuk, mert ez az egyre tobb szemet amivel hulyitik a nepet, engem nagyon zavar. - ugyan annyira mint a reklam a politika es a vallas.Ha valamit nem kerek, akkor nem kerek. - ne toljak a pofamba.
[ Szerkesztve ]
-
hugi0
őstag
-
hugi0
őstag
válasz PumpkinSeed #52617 üzenetére
Akkor mar inkabb az 5-os lotto.
-
hugi0
őstag
KAYN IS INSAYN | NEW CHAMP ???
Ezt ilyenre akartak vagy csak el . . . ?
-
hugi0
őstag
Ajjaj - tonkreteszik ChoGath-omat.
Jon a hatalmas buff, aztan meg a szarra nelfeles.
A Q kepesseg kasztolasi idejet ha feleznek, az boven eleg buff lenne.
Az elmult masfel evben 5 x nyultak hozza."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
hugi0
őstag
Rift Rivals OMG vs FW ?
Erdemes visszanezni.Vegeredmeny:
FW leiskolazta az OMG-t "Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
hugi0
őstag
" Bármilyen megoldás, ami reálisan megvalósítható lenne a smurf-ök ellen nagy valószínűséggel a játékosközösség nagy részét is érintené, ez pedig érthető okokból nem szeretnék."
Amikor a RIOT sem tehetlen, csak fontosabb szamara a fizeto jatekos.
Ezt eddig is tudtuk: "A penz beszel, a kutya meg ugat.""Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
hugi0
őstag
válasz Sordoran #52772 üzenetére
S2 vagy S3-ban egyszer 1 delutan alatt 2 x volt aramszunet.
Azonnali 24 oras bant kaptam amikor ujra be akartam logolni.OW-ban ugy remlik ha 1 honapig nincs "leave" akkor egy egyseggel alacsonyab buntetest kapsz.
Tehat ha 4x sikerult elhagynod a jatekot, megkapod a 8 oras bant, ennek leteltevel 1 honap mulva ha megint sikerul elhagyni egy jatekot megint csak 8 orat kapsz.[ Szerkesztve ]
-
hugi0
őstag
Faker live 0:2-be van a 8. percben
Egyebkent az allas 10:5 - erdekes ez a sok gyilok."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
hugi0
őstag
G2 vs VIT ? - jo mecs volt.
-
hugi0
őstag
MSF vs. SPY
game 2
Ha mast nem, az ucso temfightot erdemes meglesni."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
hugi0
őstag
válasz csipszikutya #52947 üzenetére
DIG vs. C9
22 perc es finiseltek."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
hugi0
őstag
-
hugi0
őstag
C9 vs FLY
14 perc 8:8 - esemenydus."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest