-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
válasz Dinter #28691 üzenetére
Ritkán látok manapság J4-et, de örömmel látom, hogy még mindig jó.
Jax, Khazix, Pantehon, Vi, Eve, Shyvana junglerekkel pedig már Dunát lehetne árasztani."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
bandy13
aktív tag
Valaki tesztelte már a Braum karaktert ? 7800 kerül, van ára. Legdrágább karakter eddig a lol-ban.
Gondolom nem ez lesz az egyetlen karakter aminek ennyi lesz az ára. -
skitzoo
senior tag
válasz gali777 #28706 üzenetére
Igen. Én attól ugyanúgy megvettem most.
Edit: Most legalább 2 napig mindig lesz support.
[ Szerkesztve ]
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
deatom
tag
válasz hondahd #28699 üzenetére
Nida supportot én is próbáltam, de annyira nem éreztem jónak, ha kapsz mondjuk egy agresszív tresht/ Leona/ support karaktert, és nem mennek bele a q-dba folyamat, az adct esélyed nincsen megvédeni, főleg level 6 tól) max nyomsz egy healt és annyi, de semmilyen olyan képességed nincs, amivel védenéd az adct. Lategameben mit csinálsz vele? Sebzésed nincs, nem tudsz elkapni senkit, meg megvédeni sem
Én nida ellen mindig próbálok agresszívebben játszani, elkapni, vagy lassítani, egyszer elkapod, kimegy a flash level 6 előtt, főleg ha ap-t vesz neki, mert semmi armora nincs, közelre meg nem üt ugye akkorát Általában könnyebb elkapni az enemy adct is, mert "nem védi semmi", mondjuk egy morgana. -
Sagnya
csendes tag
Tegnap este kivettem Braum-ot,iszonyat élvezetes a játék vele.
Egy haverom jött carryzni TW-vel,végig nevettük a meccset,sima win.
Eddig,ha supportolnom kellett Morganat vittem,de azt hiszem,h megvan az új kedvenc -
Sagnya
csendes tag
válasz -=Vacsek=- #28711 üzenetére
Ez így nem fog maradni az tuti, iszonyat ,h mit lehet vele csinálni !
-
-=Vacsek=-
senior tag
-
csipszikutya
senior tag
mi most egy Runaan's hurricanos Caitlynel próbálgatunk (first item) és darált
troll vagy sem igen keményen hoztuk a lane-t és a game-t is -
hondahd
tag
válasz deatom #28709 üzenetére
Én emlékeim szerint, nemsok leona és thresh ellen játszottam eddig nidával.
De a lanet mindig nyertük ha a meccset nem is, és én rám sosem jöttek agresszívan( nem voltam olyan közel ), ha elkapták az adc-t healetem, egy spear az enemy adc-be és aztán kb even trade.De ezért írtam, hogy az adc-nek is tudnia kell játszani, mert ha végig a leona pofájába van,úgy hogy én nida suppolok, akkor ne csodálkozzon hogy megölik. -
Solad
addikt
válasz hondahd #28716 üzenetére
Az a baj nidával, hogy ha tud helyezkedni az ellenfél vagy esetleg jobbak a reflexei mint nagyanyámnak, akkor nem sokat fogsz érni a healen és a csapdákon kívül. Akkor meg már egy soraka is jobb a jóval több heal és silence miatt.
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
mijos
senior tag
Mi a módja annak, hogyha lol accot veszek, nem tudnak átverni ?
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
hugi0
őstag
49 ora 23 perc varakozasi ido a belepesig.
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
hugi0
őstag
válasz adamkaa777 #28723 üzenetére
Ranked game,pick, aztan nem indult.
Vartam vagy 3-4 percet, majd rejoin. - na ekkor irta a 49 orat (nem vettem komolyan).
- kb. 15 perc mulva mar bent voltam a jatekban.Enemy ww level 4 volt a mi Xin-unk lvl 3.
Aztan nalunk bejott taric is.Vegul 3v4 be nyertunk.
- mundo mf es victor is bejott de adigra mar en is es taric is lvl 11, xin 14 es ww 15 volt.[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
mijos
senior tag
válasz Mottie #28727 üzenetére
Nem tudom, hogy ezzel most okosat akartatok mondani vagy csak gúnyolódtok. Nincs kedvem megint szenvedni és ipt gyűjteni, csak hogy legyen elég hősöm meg rúnáim. Ezért gondoltam arra, hogy pár ezerért vennék egy accot, csak nem akarom hogy átcsesszenek, ennyi.
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
-
Mottie
őstag
Nem gúnyolódás. Mivel nagyon egyszerű "visszalopni" az accot miután eladta neked, felesleges kockázat. Az egyetlen ami "garancia" lehet, ha valaki ingyen odaad neked egy accot mert akkor nem valószínű, hogy a pénzért átverne.
szvsz inkább 1 hónapig játszok és felhúzok egy újat 30-ra.
Be Victorious!
-
Mottie
őstag
Na úgy néz ki ma este 8(vagy 9?)-adszor is nekirugaszkodom a GGold Promonak pedig másfél napja jártam 0 LP-n is.
Be Victorious!
-
deatom
tag
válasz #39417856 #28733 üzenetére
1.: hát, ha nagy terhelést kap, minden kb a maximum terhelést kapja (ha régebbi a géped), akkor az melegedni fog, "izzadni".
2.: esetleg sok por van a gépházba is, ami eltömíti a szellőző nyílásokat.
3.: laptophűtőt nagyon ajánlom, nekem 15 fokkal levitte a hőfokot, amikor játszok. Nem kell drága, egy egszerű is megteszi#28734): Én tegnap gyűjtöttem a 100 pontot össze a gold promóig, azóta rankedet nem mertem játszani
[ Szerkesztve ]
-
skitzoo
senior tag
válasz #39417856 #28733 üzenetére
Nekem annyira nem melegszik. Veszel egy1500ft-os hűtőt alá és kész szvsz.
De fut szépen?Edit: 2 dolog a promóhoz.
1. Ne izguljatok rá mert csak annál rosszabb.(itt értem azt, hogyha valaki meghal nállatok párszor jobban rástresszelsz és ár nem megy annyira a játék. A nyugodtság mindent megold)
2. Promot érdemes hajnalba letolni ha van rá mód. Olyn Hajnal 2 és hajnal 5 között.[ Szerkesztve ]
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
Mottie
őstag
válasz ClydeBeka2 #28741 üzenetére
Gondolom hogy kisebb eséllyel kapj trollfeederafkt pont abban a pár meccsben
Be Victorious!
-
Mottie
őstag
válasz Mottie #28734 üzenetére
NEM HISZEM EL, végre Gold
És milyen meccsel lett 3-0 a promo series....
LVL 1: 4-1 ide (ebből 2 kill rajtam supporton)
Midgame: Jax nagyon sok kill, mi ~15 killel lemaradva
Lategame: Elkezdtük nyerni a teamfightokat (talán 3-ból jöttünk ki előnnyel, de még úgy is 10 kill lemaradás). Egyszer beütöttük mindkét nexus turretet, de a nexusnak 40% hp-ja maradt. Következő Baron dance, Ace az ellenfélnek, de nagyon kis hp val maradt Lucian és jax, csak az inhibet tudták beütni. Következő baron fight, RENEK vitte el a baron-t, Jaxet sikerült teljesen zoneolnom ultival, teamfight 4-0 ide, GG.
Kib@szott izgalmas volt, de komolyan
Be Victorious!
-
Mister_X
nagyúr
Miért hiszi azt a sok félkegyelmű, hogy Kayle-val kötelességem supportolni? Azért kaptam egy "report kayle additing enemy team" beszólást, mert nem voltam hajlandó ellőni rá az ultimat (na ja, sikeresen berusholt az öt ellenfél közé hogy majd rendet tesz Yi-vel, csak szétkapta az elfeedelt Udyr meg a jungler Vi)... Sok értelme nem lett volna, mert akkor én halok meg, ő meg 5/10/5-tel fejezte be a negyven perces csatát.
Amúgy nem tudom itt mennyire balanszolt a "random" a szerver hátterében, de mióta visszajöttem lazítani napi pár menet erejéig a World of Tanksból, mindegyiket menetemet megnyertem eddig. Még azokat a meneteket is, ahol csak próbálkozás szintjén félretettem a bevált championokat a free rotation erejéig. WoT-ban valahogy nem mindig számít, hogy jó vagyok-e vagy sem...
Más, csak én használom magyar szinkronnal a játékot? Eleinte furcsa volt (hiányzik Kayle hangja), aztán megszoktam, hogy az anyanyelvemen szól hozzám a játék. Vel'koz dumájától meg padlót fogtam
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Lokids
addikt
Mivel visszaestem egészen silver 4 0LP-ig, elkezdtem feljönni, vereség nélkül silver 3 promoig.
Na gondoltam eddig no loss, akkor majd most. És igazam lett. A meccs végén egyedül én voltam pozitív stattal a csapatan. ADC-nk 3-15 support 1-11... Enemy vayne meglátott valakit, az kb el is halt. A tank Udyr nem volt elég, hogy a közelébe menjek.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz Sagnya #28749 üzenetére
Szerintem ez az egyetlen achilles sarka a magyarításnak, hogy az öléseknél kicsit gagyi a bemondás...maradhatott volna az eredeti, csak a magyar hanggal...de szerintem a többi nagyon jó lett. A hősöknek a szövegei elég jók.(ARAMnál az NPC-k szövege haláli)A magyar feliratozás is pozitív gondolatokat kelt bennem...tök jó, hogy akárhova húzom a kurzort az magyar..jó a szememnek.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest