Új hozzászólás Aktív témák

  • #65675776

    törölt tag

    válasz bonat #1729 üzenetére

    Nem kell véletlenül engedélyezni a kimenetet a video-n?

    A csatlakozók:
    sárga: kompozit video
    fehér és vörös: audio jobb és bal
    fekete: S-video

    A kompozit és az S-video nem ugyanaz! S-video esetén a színjel és a fényességjel el van különítve, még a hidegpontjuk is. Kompozit esetén az egész egybe van keverve. Ezért elég utóbbihoz két vezeték. Ha a kompozitot kötötted az S-video-ra, akkor ne is csodálkozz, hogy nem működik. A SCART eleve csak bemenetként kezeli az S-Video-t, azon neked nem fog ilyen jel kijönni, csak kompozit. Egyes videokon van külön négytűs S-Video kimenet.


    Balinov: Nem hinném, hogy meghaladja a 10W-ot (a PCI max 25W-ot tud biztosítani, messze nem a tunerek a legnagyobb fogyasztású PCI eszközök).. Egyébként ha van fogyasztásmérőd, akkor nem nehéz megállapítani.

Új hozzászólás Aktív témák

  • garga01

    senior tag

    Sziasztok!
    Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
    Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
    Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
    Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.

    Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!