Aktív témák

  • utas666

    tag

    válasz BBéci #29499 üzenetére

    Miért IPS panelt kerestem:
    Azért említttem az IPS-t, mert szemre az ilyen kijelzők szebbek, élesebb, fényesebb, napsütésben és szög alatt is szép, nincs az a halovány hatás. Plusz ez egy újabb technológia és a nagyobb kijelzőkbe most kezd elterjedni, egy ilyen mellett talán a többi paraméter sem lesz kifogásolható. Kíváncsi vagyok az árakra 30" felett is, illetve hogy manpság készítenek-e még 3D(whatever, majd veszek valami sisakot ha kell), 4K(nincs ilyen eszközöm/forrásom), Smart(bitch pls) nélküli minőségi kejlzővel szerelt TV-ket, mert engem ez érdekelne és egy ilyen mellett talán több eséllyel lesznek jók az egyéb paraméterek is (mozgások, szemcsés kis felbontású kép kezelése, alacsony input lagg, stb. amiről nem is tudok). Ezeket a képminőségi dolgokat azért már csak-csak ki tudom használni és hajlandó vagyok érte pluszban fizetni.

    A D-SUB pedig egy must, mert sok ilyen eszközöm van és 10-évig szenvedtem azzal hogy SCART-VGA csak drága aktív átalakítóval mehetne. Most hogy cserélek a csövesről ilyen hibát nem akarok.

    A szép képért hajlandó vagyok a zsebembe nyúlni, a többiért nem, akkor inkább megveszek egy olcsóbb régebbit és élvezem, hogy a pénzemnél maradok. Például ezt itt: SENCOR SLE48F10M4

Aktív témák