Aktív témák

  • BBéci

    legenda

    válasz SamS20 #17773 üzenetére

    Csak addig gondolod, hogy hülyén nézne ki, amíg nincs olyan tévével tapasztalatod. Nálam is durva volt első látásra a 63 colos Samsung plazma, aztán az első film harmadik percében azt mondtam, legalább ekkora kell ide! Csak 2 hónapig volt nálam, utána 60-ast, majd 55-öst kaptam, azok rémesen kicsinek tűntek. Persze egy 2,4 méter széles vászonhoz képest egyik sincs a fasorban sem. Ami fontos, alaphelyzetben 3,8 méterről nézem a tévéket, 4,2-ről a vásznat, de gyakran a dohányzóasztalra ülök, vagy a szoba közepére, a szőnyegre, hogy közelebb legyek a képhez.
    32 coloson 1,9 méterről nem fogod látni a full HD apró részleteit, ami az egésznek a lényege. Ha anyagi lehetőséged engedik, válassz nagyobbat!
    A felsorolt tévéket nem láttam, nem ismerem őket.

    (#17774) Watt25
    Igen, úgy volt, nem is cáfoltam a megállapításodat, csupán elmeséltem az én álláspontomat.
    Szerintem totálisan felesleges a tévébe a sok "truváj és ficsőr" a képminőség a lényeg, de azon már nem tudnak reszelni a gyártók, viszont az eladások nem csökkenhetnek, ezért kitalálták az okostévét. Én egy szál vetítővel is boldog vagyok, semmilyen smart trükk nem hiányzik.

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Aktív témák