Új hozzászólás Aktív témák

  • Reaper

    őstag

    Megvolt a vizsgálat, szombaton... nem tudom miért mondták, hogy kell kísérő, simán haza tudtam volna vezetni, igaz napszemüvegben, de mind1.
    A lényeg az, hogy nagyon kedvesek voltak, szép a váró is, meg tényleg teljesen megnyugtatóak voltak. A szemem még hétfőn is fényérzékeny volt mondjuk, elég erős volt a pupilla tágító :DDD
    Elvileg annyit mondtak, hogy minden rendben, a szaruhártyám az átlagnál vastagabb, úgyhogy öröm van. Kaptam CD-t, prospektust mindent. Aztán tegnap este megnéztem a videót a CD-n és csak a "sasszem kezelést" dicsőítették, hogy ilyen-olyan hiper szuper lézer, meg 125%-os látás stb. Ez most akkor az IntraLasik? A PRK is ugyanazzal a lézerrel megy, vagy másikkal (régebbivel)? Ugyanúgy lehet 125%os látásom azzal is?
    Tehát az egyedüli hátrányom a PRKval csak a gyógyulási idő? Sajnos akkor és ott ezt nem kérdeztem meg.
    A másik, az UV szemüveg. Ha én most megcsinálom május végén a szemem, akkor egész nyáron csak szemüvegben lehetek elvileg? mert pl júli vége, augusztus eleje lenne egy nyaralás, tópart/tengerpart. A vízben meg ugye nem szerencsés napszemüvegben lenni. Mennyire komolyan kell viselni ezt az első hónap után is?

    Na ez jó hosszúra sikeredett :DDD

Új hozzászólás Aktív témák