Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz fogtunder #111966 üzenetére

    Jam, rétegelt is jó ötlet, én kaptam annó sérült KRESZ táblákat, az valami alu - magnézium ötvözet, a konzolokat azokból hajtottam le, furkáltam ki és raktam fel a falra.
    Szerencsére igen, adott volt a házhoz épített 100 m2-es melléképület (ami előtte istálló volt nagyapáméknál, a mai m2 árak mellett új épületként esélytelen lett volna megépítenem anyagilag), és mivel előtte nekem is a garázs sarkában volt a műhely, így magától értetődő volt, h az átépítés során egy külön leválasztott helységet csinálok meg műhelynek. Így sem a por, sem a flexelés hordaléka, semmi nem megy át a garázsba. Nem kell félteni és takargatni az autókat. Minden szerszám 1 helyen van. Persze alapvetően most már látom, h ez a 10 m2 nagyjából csak arra elég, h tároljam a szerszámokat és max olyat bütyköljek ami a satupadon elfér. Bútorok összerakására egyszerűen már kicsi. A satupad alatti két szekrényt is kint csináltam inkább az udvarban, mert a teljes tábla rétegelt lemezzel egyszerűen már nem fértem el középen.. Ez van amikor adottak a főfalak. Kompromisszum. De persze nem panaszkodok, elégedett vagyok a végeredménnyel és mivel egyébként sem szakám a szerelés, bútorépítés, így hobbystaként számomra megfelel.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák