-
IT café
Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
f8enter
aktív tag
válasz King Unique #1954 üzenetére
Igen, Becrux lett.
8.1 alatt CrystalDiskMark 4.1.0-val:
Seq Q32T1 354/109MB
4k Q32T1 57/86MB
(nem tudom hirtelen hova feltölteni a képet, így inkább másoltam)Szerintem jó lesz
-
f8enter
aktív tag
válasz King Unique #1956 üzenetére
Este megnézem HD Tune-ban is, majd leírom a tapasztalatokat.
-
csubuka
addikt
válasz King Unique #1959 üzenetére
Koszonom szepen a boseges valaszt! Akkor mondom Edesanyamnak hogy marad a manualis technika. Az ekezetekert bocsi.
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz King Unique #1965 üzenetére
Igen, asszam azt. Biztos jó, de ha nem használja ki (azért is kérdeztem rá) akkor felesleges 14ezter ft-ot kiadni.
-
adika4444
addikt
válasz King Unique #1967 üzenetére
Köszi!
Amúgy a boltban ahol cseréltettem ilyenbe rakták a vinyóm:
[LC-Power LC-PRO-25BUB]
Ez ugye nem csavaros és 9 mm, tehát belehányták a vinyót, konkrétan össze-vissza lötyögött benne, tesókámnak ettől lett vagy 2500 szektorhiba, nekem csak 1 volt azt eltűntettem HDSentinellel.
Mindenesetre ez után leragasztottam alul a házat, szigszalag meg egy kis papír, tető részt is, ezért már fel-le nem mozgott a HDD, de előre-hátra igen, úgyhogy hátúlra is kis összehajtott papír meg szigszalag, most aztán nem mozog benne.
Egyébként még ezt néztem ki, erről mi a vélemény itt a topikban?
[Thermaltake Silver River 5G ST0024Z]Továbbá megnéztem a linkeket, nekem ez tetszett meg:
[i-TEC MYSAFEU311]
Árukeresős link, ahogy te linkelted úgy nem találtam meg i-Tec Mysafe advace, csak így ahogy linkeltem.
Tehát akkor a 7 mm-hez az i-Tec lesz jó, vagy az általam talált Thermaltake?
egyáltalán a Thermaltake milyen minőségű?
Lehet hogy jobb ötlet lenne mint a csavarozós a 7,5 mm vinyó miatt?
Mert ebbe végül is tudok építeni egy ugyanolyant mint a mostani 2.0-ás házba, de erre csak most jöttem rá, persze már el volt küldve a hsz.
Mindenesetre előre is köszi a segítséget!üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
válasz King Unique #1970 üzenetére
Hali!
A rögzítést úgy oldottam meg igen, hogy belüülre ragasztottam, egyet a tetejére, egyet az aljára, majd még a szivacs mögé is hogy hátrafelé se tudjon elmászni, most így meg sem mozdul.
vásárolni akkor az IB-253U3 házat fogom.
A rögzítés csak azért fontos, mert sokat szállítom, viszont ha ezzel az én támasztom ki belülről a vinyót módszerrel lehet más házikókban rögzíteni, akkor még kérnék ötletet, ha van olyan ami jobb választás ennél, esetleg gyorsabb.
Viszont ha ez jelenleg a lehető legjobb a céljaimra max. 5-6 ezer Ft-os kategóriában, akkor nincs több kérdésem!
Köszi az eddigi és ha még szükséges ezutáni segítséget is!üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
válasz King Unique #1972 üzenetére
Hát, azért az durva hogy a 3.0-nál már tényleg a vinyó lesz a szűkség. A Windows 7 ki fogja tudni tekerni a sebességet, ugye? Mekkora valódi sebességet fogok elérni? 100 Megabytes körül meglesz?
Köszi!
Ja honnan érdemes rendelni hogy minél hamarabb kihozzák?
Mert én Aqua.hu-tól rendelem, de itt meg peprsze nem írják mikor jön. Ipon-tól meg közel 1 hét.
szerk: a sebesség értéket azt természetesen egy összefüggő rar, de inkább ISO képfájlra gondolva értem, apró file-ok esetén kissebb esély lesz erre a sebességre[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
válasz King Unique #1975 üzenetére
Hát akkor ezt benéztem.
Ez a vinyó egy Scorpio Blue, pedig nekem Black rémlett, de a 7 mm az stimmel HDSentinel legalább is azt mutatja, továbbá a modellszám WDC WD5000LPVX.
Ja és ugye 1 vagy 2 szektorhibám volt, de azt felületteszttel helyreraktam, azóta működik.
De mivel a méret egyezik, ezért jó lesz hozzá az a ház, igaz?üdv, adika4444
-
törölt tag
válasz King Unique #1978 üzenetére
Köszönöm megtisztelő figyelmed, és a technikai képességeimbe vetett hited. (tákolás)
Nem tákolok neki semmit, mert van rajta külső tápnak csatlakozó.
Csak éppen nem nem szériatartozéka az eszköznek, infót külön meg nem találtam róla."Másik meg, hogy ezek elsődleges rendeltetése a PC-vel, notebookkal való használat, nem mindenféle egyéb külső eszközön, ahol sokszor a tápellátás is bizonytalan."
Ezzel meg is válaszoltad, hogy miért van rá szükségem.Ha ennyi akkor szétszedem, belenézek. Hátha...
-
King Unique
titán
válasz King Unique #1980 üzenetére
Illetve a pontosítás végett, a 2,5" külső rack-eken a plusz tápolás jellemzően USB-n történik a helyi gazdaeszközről. Amelyik házhoz Y kábelt adnak, akkor 1 kábel és 2 db USB-port. Amelyiken DC in +5V bemenet van, akkor a hozzáadott USB DC Power kábellel, tehát 2 db kábel, 2 db USB-port. Elvileg ennél a Coolink rack-nél [link] is erről van szó, talán adnak is hozzá ilyen kábelt [link]
Tehát a gazdaeszközről veszi fel a plusz áramot, hogy most 1 db kábel, 1 db port, 1 db kábel és 2 db port, vagy 2 db kábel és 2 db port, az már részletkérdés. A gyártók is erre gondolnak, amit ez a videó is jól szemléltet [videó].2,5" külső házaknál annyira nem jellemző, de létezik fizikailag ténylegesen különálló, külső tápos megoldás is, mint ennél a Thunderbolt háznál [link].
Viszont, ha te magad akarsz neki xy összetevőkből külső tápot adni, akkor a fentebb említett dolgokra oda kell figyelni. Illetve ilyen téren célszerűbb talán megvenni az aktív USB hubot és arra rákötni. Azoknak kellően erős (1-3 A) tápja van, hogy elbírjon egy 2,5" külső merevlemezt. A 2.0-ás verziók nem különösebben drágák, a 3.0 típusok felára magas még kicsit.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz King Unique #1980 üzenetére
Ne ragozd túl. Az egyik eszköz 300mA-es táppal van. A házon van egy kerek, tüskés aljzat, valami ilyesmi:
De semmi feszültség, polaritás viszony nincs feltüntetve. Én is az 5 voltot tippelem megerősítésnek jó amit írtál, a polaritás meg kiderül ha szétszedem.
Először úgyis biztin keresztül táplálom meg. -
törölt tag
válasz King Unique #1983 üzenetére
Jól érted, a külső ház saját tápcsatlakozóját szeretném használni.
A tippem nekem is az 5 volt volt, (ez de sz*rul néz ki leírva).
Miért érzem jobb megoldásnak a sima dugasztápot mint egy aktív hubot? Mert az túl sok cucc. Ugyanúgy van táp, de van a körben van egy felesleges eszköz is.
Akkor először erre a polaritásra fogok rápróbálni.Köszönöm a segítséget.
-
törölt tag
válasz King Unique #1985 üzenetére
Akkor visszakérdezek, direktben, és sokadjára. Miért jobb nekem az aktív usb hub, ha van az eszközön egy erre a célra dedikált tápcsatlakozó?
Biztonsági játékos vagyok. Mindent kezembe kerülő tápot nem dugok rá elsőre. Azért is kérdeztem.
De csak azért nem vetem el az alapkoncepciót mert szerinted a fizikai tápcsatlakozónál biztonságosabb egy aktív tápos usb hub....
De nem ez a cél, hanem a kerethez tápegységet találni.
De most tényleg az lesz a vége, hogy hazamegyek, szétszedem, megmérem mit csinál usb-n, és az alapján választok hozzá tápot.De ha te csak egy aktív hubot tudsz összedugni, azt légyszives ne erőltesd már rám.
Nem akarlak megbántani, köszönöm amit eddig írtál, de nem arra van szükségem amit rám akarsz erőltetni. -
adika4444
addikt
válasz King Unique #1987 üzenetére
Hali!
Ehhez kérdeznék, de én csak annyit, hogy Samsung Story Station-om van, az külső tápról megy, USB hub nem elég neki.
Ennek is ilyen speckó tápja van, vagy mivel 3,5 házban van ezért ehhez bármilyen a jelenlegivel egyező teljesítményű táp jó?
Jelenleg jó a sajátja, megy is, de ha esetlegesen egyszer megpusztul, akkor tudjam cserélni.
Továbbá milyen csavarhúzóval tudom ennek a házát szétszedni, ha esetleg azt cserélni kellene?
Köszi.üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
válasz King Unique #1989 üzenetére
Jaja, szép nagy szerszámosláda
USB hub-ból aktívat használok hajtja 2,5 vinyómat, billentyűzetet, meg amit beledugdosok. Volt szerencsém passzív hub-hoz, de nagyon gyér a minősége. Nekem asszem a gyengébb fajta aktív 2.0-ás hub van, de jól meghajt mindent.
A Story station-hoz köszi az infót, akkor jól sejtettem, bár nagyon remélem hogy egy hamar még nem döglik meg, nagyon szerethető darab. Szerintem amúgy már nem is lehet ilyet kapni, pedig szerintem egyik legjobb fajta külső... Meg asztali gépünkben belsőként van egy ilyenből halászott HDD, mondjuk azt nem én raktam össze, nem is én használom, de abban is nagyon jól szolgál.üdv, adika4444
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz King Unique #1993 üzenetére
Akkora király vagy! Több mint részletes válasz! Köszi!
Ő lesz a szerencsés, árban is tökéletes! - LC Power LC-25U3-BECRUX (ajánlott, full alu, nekem is van, OK)
Holnap szerelem össze a routeres "NAS"-t
Adrenaline is natures way of telling you 'don't fuck up.'
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz King Unique #1995 üzenetére
Tényleg durva, hogy 1500-zal olcsóbb az a4-ben. Sebaj, a router meg drágább 3K-val. Azért veszem aquaból, mert közel van melóhelyhez és akkor mindent onnan szerenték.
Led nem gáz, hogy erősen világít. Fal felé fog nézni a led nappaliban.
Még annyi, hogy usb kábel nincs a dobozban ugye? Csak maga a rack.Amúgy tényleg nagyon minőségi cuccnak tűnik. Thx
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz King Unique #1997 üzenetére
Haha. Akkor meg vagyok nyugodva.
-
up
senior tag
válasz King Unique #2000 üzenetére
Igen, egyebek közt a te írásod miatt is. Úgy láttam, hogy nagyon tájékozott vagy itt, így még tesztelni se vennél olyat, ami borítékolhatóan tré. Engem a hang nem zavar, hordani keveset fogom, szóval jó lehet a 7200. Van a tévén HDD Port (de azt is túlélem, ha nem viszi).
Írok, ha van valami hasznos, köszi -
adika4444
addikt
válasz King Unique #2006 üzenetére
Bele is ment, köszi!
Akkor már csak a kábel a kérdés, hogy honnan lenne érdemes hogy hamar hozzák, továbbá max. milyen hosszút javasolsz, hogy a 100-110 megmaradjon?üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
válasz King Unique #2008 üzenetére
Szia!
Ezt találtam, ez mennyire lesz jó? Hossza kb. jó nekem. Te javaslod?
[Equip USB 3.0 A-microB kábel, apa/apa, 1,8m]
Köszi!üdv, adika4444
-
oncsi
őstag
válasz King Unique #1907 üzenetére
- Milyen USB chip van benne
Asmedia ASM1051
- Maga a HDD, a ház alaplapjára csavarral rögzíthető, vagy csak bele kell tenni és a külső fedél csavarozható?
Pontosan. csak bele kell tenni.
- HD Sentinel felismeri?
Tökéletesen
Ha Windows alatt használod, a tálcás biztonságos leválasztás hatására leáll a merevlemez is teljesen, vagy pörög tovább, illetve üresjáratban x perc után leállítja?
Linux-ot használok főleg, de most win7 alól nézem a Sentinel miatt, és leválasztásra leáll.
- Hőelvezetés milyen, merevlemez mennyire melegszik benne?
Tökéletes. soha nem melegedett 42C' fölé, akkor is csak azért, mert a WD Elements tetejére raktam.
Vannak az alján kis rezgéselnyelő és csúszásgátló gumitalpak?
Igen. 3 db (egy már elveszett)
- Egyéb észrevétel, speciális tartozék (tok, csavarhúzó, gumitalp), USB kábel túl rövid / megfelelő hosszúságú?
50 cm-es, kék, eddig nem találkoztam ugyan ilyennel, pedig vennék hozzá.Egyébként nagyon szép darab. teljesen alumínium ház, a végeken persze műanyag. A belecsúsztatós módszert kicsit gagyinak találom. Picit lötyög is benne a WD 750 Scorpio Blue.
[ Szerkesztve ]
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
válasz King Unique #2017 üzenetére
Köszönöm.
VID 174C, PID 5106
Ez gondolom egy régebbi modell lehet. Már legalább 3 vagy 4 éves.
A szivacsot upgradeltem.
Linuxot megnézni csak hétfőn tudom. Most egy noti van nálam a hétvégére, Meg a Toshiba házba rakott 750-es WD Melegszik, de tökéletesen leáll. Otthoni gépen van Unity-s ubi, meg Kubuntu.
Eddig nem figyeltem fel erre a leállás gondra (boldog tudatlanság). Csak leválasztottam, kiírta, elaludt a led, lehúztam. Lehet, hogy ezért halt meg benne egy 640-es WD? Még csak 60 nap volt benne.. Gariban cserélték erre a 750-re.
Csatik leírását is köszönöm. Már találtam is hozzá egy kb. 1 métereset 1300-ért.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
BullZeye
veterán
válasz King Unique #2022 üzenetére
LC Power 25U3W Electra. Volt belőle kettő, az egyik normálisan leállt, és úgy működött ahogy kell, a másik folyamatosan pörgött, akkor is ha gép offline volt vagy sleepben, persze az men tönkre amelyik jól működött, úgyhogy most kéne helyette egy olyan ami tuti jó, és hasonlóan néz ki (nem gagyi hatású).
Azért kell ipon, mert annó itt vettem, aztán rögtön innen is vinném az újat, de lehet akkor pénzvissza, és veszek máshonnan, mert iponban nincs túl nagy választék.
Ami nekem tényleg fontos:
1) 10 perc alvó mód, ha nem aktív a meghajtó, ha rákattolok akkor éledjen fel, és működjön tovább
2) Ha gép alszik vagy kikapcsol akkor rack is kapcsoljon ki
3) Ha leválasztom, akkor is kapcsoljon ki HDD2.5" HDD "sajnos" adott, nem szeretnék gyári külsőt venni.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
papasoft80
tag
válasz King Unique #2028 üzenetére
Köszönöm a választ!
Mivel a terméket garanciális hibával adnám be(ahova kérték a tápegységet, sőt az USB kábelt is), így szerintem kicsit észrevennék, ha másmilyen tápegységgel adnám le. Ezért szeretnék egy eredetit. HAprón már nézegettem, de nem találtam még komplett csomagban sem.mod: Gondoltam rá, hogy veszek egy másik ilyet, és annak a tápjával adom be a régit, de nem nagyon találok készleten, meg ugye nincs is rá szükségem, főleg nem úgy, hogy még tápot is kell hozzá majd keríteni...
[ Szerkesztve ]
-
Feralheart
tag
válasz King Unique #2026 üzenetére
Körülbelül mennyi lehet az adatmentés?
-
Feralheart
tag
válasz King Unique #2031 üzenetére
Akkor ez az adatmentéses dolog kicsit felejtős :/
Melyik a jobb? Felhő vagy HDD?
-
Feralheart
tag
válasz King Unique #2033 üzenetére
Szerencsém, hogy 5 évnyi fényképet két héttel a "baleset" előtt átraktam a Dropboxomra
És pl. a raidolást hogy lehet megoldani egy külső winchester esetén?
Illetve mekkora az a tárhely, amely még nem annyira sérülékeny?És egy ilyen jellegű HDD ház mennyire "ajánlott"?
-
Feralheart
tag
válasz King Unique #2035 üzenetére
Köszi a választ
és melyik gyártó külső házát ajánlod leginkább? -
Feralheart
tag
válasz King Unique #2037 üzenetére
Köszi, amint géphez érek, szemezgetek belőle
Tényleg, ott a HSZ-nél megemlítetted a biztonságos eltávolítást:
Mennyire érzékenyek erre a külső HDD-k? -
papasoft80
tag
válasz King Unique #2031 üzenetére
Köszönöm!
Azért egy próbát megért. -
BullZeye
veterán
válasz King Unique #2042 üzenetére
Sleep az működik ezen, ami zavar, hogy ha sleepbe megy a gép, és feléled, akkor hiába kattintok a meghajtóra, nem éleszti fel, a led nem világít, cask 1 perc után windows közli, hogy nem sikerült elérnie.
Erre van orvosság?
-
nmy1212
aktív tag
válasz King Unique #2048 üzenetére
Van hogy torrent közben (seedelés/leechelés) is lecsatlakozik majd rögtön vissza, ami elég ahhoz hogy rögtön hibát dobjon az adott program. Most játék közben ugyanez. Haveroknál 1 hete próbálgattuk más gépeken, náluk is ugyanez volt másolás(!) közben, egy idő után pedig fel sem ismerte a gépük a külső vinyómat.
Másik HDD-vel sajnos nem tudom kipróbálni. Én amúgy laptop mellé használom USB 3.0-án keresztül.VID: 05E3, PID: 0731
-
celf
őstag
válasz King Unique #2047 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ!
Az a helyzet, hogy kicsit önző módon nem akarok túl sok energiát belefektetni a rack felkutatásába. Lényeg, hogy ~5k körül legyen és működjön.
De amiket linkeltél pont ilyennek tűnnek.
köszönöm!! -
Frenky89
addikt
válasz King Unique #2057 üzenetére
Köszi!
Az első linken az ikonok mit jelölnek?
Még jó, hogy kérdeztem, mert Delock-ot néztem (ár alapján) és ezek szerint nem mindegyik annyira jó.Más téma: alapvetően azért szeretnék USB3.0-asat mert az asztali gépem támogatja, azt viszont nem szeretném, hogy csak azon a gépen menjen és pl. a laptopon, ahol nincs USB3.0 ott ne.
Ha jól tudom, akkor a 3.0 nem csak bitből, hanem kakaóból is többet tud átereszteni, mint a 2.0. Van olyan 3.0-ás rack, ami 2.0-ról is tökéletesen működik, vagy ez inkább a belerakott HDD-től függ? -
Frenky89
addikt
válasz King Unique #2059 üzenetére
Azt hiszem a becrux lesz a befutó, mert árban is jó és jó véleménnyel is vagytok róla, ahogy látom.
-
Feralheart
tag
válasz King Unique #2062 üzenetére
Köszi
Nekem a 2.0-ást sikerült beszerezzem -
Feralheart
tag
válasz King Unique #2066 üzenetére
Lenovo x61-esem van jelenleg (tökéletesen szuperál arra amire nekem kell)
-
adika4444
addikt
válasz King Unique #2070 üzenetére
Szia!
Igen, 2.0-ás házban rendben megy. Ha ezt a 3.0-ás házat dugom 2.0-ba, akkor meg kiírja, hogy 2.0-ba kötve gyorsabb, és 1 Megabytes a másolási sebesség, ami nem éppen sok. Viszont amikor nincs hiba, minden csati jól ismeri fel. Ja amikor gond van, másik laptopom ami Asmedia USBB 3.0-as az sem ismeri fel, aztán ha eltelik ez a kis idő, akkor minden megy tovább, mint ha soha nem lett volna semmi. HDS hibátlannak írja. Amikor ez a gáz van, eszközkezelő sem látja. USB-ben szilárdan van, ha éppen működik és húzkodom nem mozdul ki, kábel a gépbe, meg a házba jól érintkezik.
Wi-fi van, de ha hetekig nem volt vele gond, akkor miért jön most elő, ráadásként két gépen? Netbookon 5 Ghz a wi-fi, másik gépen pedig gigabites kábeles csatolás van.Igen, én is a gariztatásra gondoltam, csak a probléma az ezzel, hogy a kis szivacs amit ugye a hdd mögé kell betuszkolni, az már kissé el van deformálódva, elnyomta a vinyó. Ebbe beleköthetnek?
Továbbá hogyan oldjam meg hogy foglalkozzanak ezzel? Mert a probléma néha 1-2 óra után, néha viszont 4-6 óra után jön csak elő eddigi tapasztalataim szerint.
Ja például most is hibátlanul megy, ki tudja meddig...
Köszi a váalszt!üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
válasz King Unique #2072 üzenetére
Szia!
Van hozzá hosszú kábelem, Equip USB 3.0 1,8 méter, de a hiba előjöttekor bedugtam a rövid drótot, és azóta azzal használom.
A Wi-fi integrált, bt is van a gépben, de mivel nem használom az eszközkezelőt segítségűllhívva letiltottam a cuccot.
Na ezt amit linkeltél megpróbálom, hátha menni fog, reméljük.2 gépen is megvan a hiba. Igaz a netbookkal használom, tehát az dobja el, de ameddig az a néhány perc el nem telik, addig az Asmedia chipsetes laptop sem ismeri fel 3.0-ban, csak USB 2-ben.
Aztán amikor letelt, ismét hibátlan.
Legutóbbi reggel volt, azóta nem tapasztaltam a hibát, szóval érdekes. Bár most a laptop kábelen van a netre kötve. Viszont ha a wi-fi zavar be az erődbe, akkor egyrészt eddig miért nem csinálta, másrészt akkor nem tudok wi-fi-zni?
Egyébként korábban tévedtem, 2.4 Ghz-s hálón volt a gép, majd most megpróbálom az 5g-t, mert ha ott nincs gond, max nem használom a 2.4-et. Vagy ha használom, együttélek a szakadozással.
Ja még valami
amikor ez a hiba fennáll, vinyó nélkül sem ismeri fel a racket egyik gép 3.0-ja sem, az idő letelte után már igen.[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
celf
őstag
válasz King Unique #2052 üzenetére
LC Power LC-25U3-Becrux, mert ez a legolcsóbb és nem néz ki rosszul.
Meglátjuk hogyan muzsikál majdszerk: talán még annyi, hogy ezekhez nem kell majd Y-kábel?
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
válasz King Unique #2068 üzenetére
Pont a legjobb részét hagyják ki, mert "nem követik a divatot"... holnaptól polómat használom nadrág helyett, mert én se követem a divatot
-
celf
őstag
válasz King Unique #2076 üzenetére
320-as WD [Scorpio Blue] lesz. és egy Dell Inspiron már nem tudom milyen de vagy 5 éves noteszba lesz rádugva. Remélem tudja a 3.0-át majd a USB slot amúgy...
-
Feralheart
tag
válasz King Unique #2086 üzenetére
És ha csak zenék is filmek vannak rajta ezen a HDD-n? (A képeimet és a fontosabb dolgokat már eleve felhőben tartok, de a zenéket túl lassan szinkronizálja fel/le a dropbox)
-
adika4444
addikt
válasz King Unique #2090 üzenetére
Szia!
A merevlemez 101% hogy jó, mivel egy másik USB 2.0-ás külső házban teszi jelenleg is a dolgát.
Hát a gariztatást majd megmondom, hogy gyorsan kellene, hátha... Ha meg a pénzt visszaadják, akkor még mobilról megrendelem
Majd mindeképpen beszámolok. Egyébként most is megpróbáltam hátha alapon, de most sem ismeri fel.
Más rackre még nem igazán tudom, hogy lecserélném, avagy nem, nagyon elégedett voltam ezzel ameddig jó volt, úgyhogy azthiszem bepróbálkozok még egy ilyennel, max ha az is megdöglik, akkor leváltom... De az ajánlást köszi.
Ja ilyen szilikon tokot valahonnan lehet szerezni a ház nélkül? Van egy másik házam, ami ránézés alapján belmenne, ha kicsit feszítené is a tokot, de akkor lenne egy jó rezgéscsillapító ehhez a házhoz is.üdv, adika4444
-
King Unique
titán
válasz King Unique #2068 üzenetére
Újabb USB 3.1 külső 2,5" HDD ház
Úgy látszik a másik népszerű német gyártó, a RaidSonic sem követi a divatot és az új ICY BOX IB-234-U31 USB 3.1-es külső házra, szintén csak Micro-B aljzatot tettek.
Nem tudom mi célból döntöttek a régi típusú csatlakozó mellett, de valószínűleg egy ok lehetett a visszafelé kompatibilitás is, mert a gépeken az USB-C aljzat még nagyon nincs elterjedve.
Az ára valamivel kedvezőbb, mint a Sharkoon modellnek, 30 helyett már 20-23 + Euró (6000-7000+ HUF) körüli áron megvásárolható.[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
válasz King Unique #2095 üzenetére
Bocs, elírtam...
Egyébként az normális, hogy kedd van, tehát már több mint egy hét eltelt, és nem voltak képesek telefonálni, hogy mi van?
Végigpróbálják minden hdd-vel hogy megy-e?üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
válasz King Unique #2097 üzenetére
zia!
Rákérdezek.
A végigpróbálósat csak viccből írtamAmúgy remélem nekem azért nem lesz 2 hónap, az egy kicsit durva lenne...
üdv, adika4444
-
tigipuf
senior tag
válasz King Unique #2100 üzenetére
köszike
Ja most látom a kérdést.A csókolom az csak poén lett volna ,én spec külső hdd-t keresek routerre torrentezni,(külső tápellátás nélkül)ezért érdeklődtem.Eddig mentek szépen a samuk 320,640-es portable (24/24-ben) verziók ezért érdeklődtem[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
Klara_
őstag
válasz King Unique #2107 üzenetére
Nalam most a 2014-es verzios DeLock 42486al boldogsag van: javitottak amin kellett - belso szivacsozas, gyorsabb HDD leallitas - gyonyoruen lekapcsolja a TV-m is. Kulsoben HDDben pedig Silicon Power, szinten USB A-val.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik 2,5"-os és részben M.2 méretformátumú, valamint USB, Thunderbolt stb. csatolófelületű külső házakkal foglalkozik és ad információkat, tanácsokat a vásárlók számára. A 3,5"-os külső házak, dokkolók és gyárilag készre szerelt külső merevlemezek az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak, az ügyben értelemszerűen ott tessék érdeklődni
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
• Milyen belső merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
- Bontatlan! Seagate 14TB SATA 7200RPM HDD!
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- Samsung 850 EVO 500Gb 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest