Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Microsoft Outlook topic
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- C# programozás
- Windows 10
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzf007
senior tag
Én is így jártam 11-11 rendeltem több csomagot, nagy akció volt és az Aliexpressz logisztika összecsomagolt 1 csomagba 26 db csomagot amit azóta se tudtak kézbesíteni. Napokat áll több helyen.. és a legtöbb csomag 15 napos határidős volt... [kép]
-
dzf007
senior tag
Ma 10 csomag in 1 elindult, de holnap már nem hozzák ki, mert Az EO nem kézbesít. Nekik nem számít a karácsony, inkább 27.- én hozzák. A 11.11 rendelt 26 csomagom sehol,, a postát nem is említem 8 napja semmi..
-
dzf007
senior tag
@GAbre
Kéred a free returnt. Kapsz emailbe csomagszámot. Általában GLS intézi. Kinyomtatod a csomagszámot ill. az átvételi igazolást. Kb. egy fél oldal A4-es lap a kettő. Elviszed egy GLS csomagpontra, ott átadod. Leigazolják. Másnap felveszi a GLS. Nyomkövethető. Általában Spanyolországba viszik, ott van valami gyűjtőpont/raktár. Utána pár nap, megvizsgálják. Ha minden ok, vissza is utalják a pénzt. Nekem volt ami egy hét alatt lezajlottt, volt ami egy hónapig tartott valami különleges ok miatt!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest