-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aldo Novares
aktív tag
Sziasztok
Telefont szeretnék rendelni külföldről , melyik oldalakat nem ajánljátok és melyikről van jó vélemény ?
Aliexpressről szeretnék de megosztó véleményeket hallottam
-
Aldo Novares
aktív tag
Hali
4.20 -án rendeltem egy cipellőt Ali-ról , már nem előszőr rendelek kínából de tapasztaltnak se mondanám magam.
4.22 -én Seller shipper your order, tehát elvileg elpostázta. Kb 10-e 12-e körül várom hogy megérkezzenKaptam egy TN-t ami igy kezdődik: RM6789*****CN ,nekem elég furcsa és akárhol keresek rá , aztirja h hibás TN és ami még meglepőbb , amikor megrendeltem a cipőt akkor az eladónak volt kb 900 csillagja meg 500 megrendelője ebből az áruból és vagy 100 feedbackje, most rámegyek hogy visit eladó , és aztirja h 0 feedback 0 items, ha az árura akarok rámenni aztirja "Az oldal nem található"
Ha jol tudom most ünnepnapok voltak kínában és tudom mennyi idő a posta, de ez most kicsit furcsa mert ilyenkor már azt szokta irni az ali hogy célországba elküldve. Van itt olyan aki tapasztalt már ilyet ? Egyelőre még nem kezdek el aggódni
[ Szerkesztve ]
-
Aldo Novares
aktív tag
válasz maj-viktor #69514 üzenetére
Úgy tudom hogy az eladók csak akkor kapják meg a pénzt ha az áru megérkezik hozzám ,tehát az eladók így nemtudják a vásárlókat átverni, de amit mondtál lehet az van minden mögött hogy kitiltották, a csomag meg vagy jön vagy nem. Ha most vitát nyitok akkor a csomaggal milesz ha mégis úton van ? Visszaküldik ?
-
Aldo Novares
aktív tag
válasz maj-viktor #69528 üzenetére
Nyitottam egy vitát ahogy tanácsoltátok, tegnap és tegnap előtt is írtam az eladónak, azóta sem válaszolt, ha nem válaszol 5 napon belül akkor teljes refund lesz ?
-
Aldo Novares
aktív tag
válasz SchumiBácsi #69693 üzenetére
Szerintem holnap megkapod. Mikor nekem irjak h celorszagba megerkezett azutan eddig mindig masnap megkaptam
-
Aldo Novares
aktív tag
Hali
Szoval rendeltem 2 cipot ali-rol, amit 4.20 ai rendeles utan 2 hetig nem lehetett elerni track szammal , elado eltunt, vitat nyitottam no tracking informationnal. Most elkezdett mozgolodni a csomag es mar a kuldo orszag postajan van, igy 18 nap utan. Az elado kozben az utolso pillanatban valahogy visszairt a vitamra, de most nemtudom hogy elfogadjam e vagy ne, mert nemtudni meg hogy az jon e meg amit rendeltem
[ Szerkesztve ]
-
Aldo Novares
aktív tag
válasz Aldo Novares #69735 üzenetére
ebben valaki tudna segiteni ? meg mindig ugyanott van az aru,nem mozdul, nem kuldtek el a celorszagba. Escalalni kene ?
-
Aldo Novares
aktív tag
válasz maj-viktor #69805 üzenetére
Nem akarom elfogadni , csak nemtudom hogy most ha lejat a vita akkor utana milesz. 4.20 -ai rendeles , es meg csak ma kuldtek el celorszagba az egyik cipőt. A masik cipő meg nem mozdult a legutolso helyrol. Nemertem miert nem egybe kuldtek a 2 cipőt, de vita vegeig nem fog megerkezni egyik sem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest