- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
asiagyuri
csendes tag
a pannon korlátja még mindíg egy fokkal jobb mint a voda-é. pannon 15giga után korlátoz. voda már 5 giga, majd 10. pannon 256kbits-re lassítja a netet.voda 150kbit. csak az a kérdés, hogy megéri a pannon jobb korlátozása a 6000/hó-t, mint a voda 5000ft/hó (a mostaniaknek 6000). a voda tényleg sokat akart, és aszitte fasza lesz ez a korlátlan net, és sok előfizetője lesz ezért. ígyis lett.csakhát nembírja a hálózatuk a terhelést. ezt kihagyzák a számításból akkor. abba reménykeeek, hogy sokan felmonták a vodát, és ezért kicsit felszabadult a voda rendszere, és esetleg feljebb viszik a limitet, vagy jobbítnak valamelyest...
-
asiagyuri
csendes tag
ja és a pannon kb. 2 hétre lassít le, a voda meg a köv. számla zárásik.szal ha az első hétben már átléped a határt, akkor 3-4 hétig 20kb/s-el jön mindened.
-
asiagyuri
csendes tag
most akkor a pannon hogyan lassít, mennyire lassít, mikor lassít, és a p2p-vel mi a helyzet? szeretném tudni hogy érdemes-e a voda-ról, áttérni a pannonra. t-mobile tuti nemlesz,mert van egy jó kis tartozásom egy kábeles nettel kapcsba(t-home, t-online).köszii
-
asiagyuri
csendes tag
válasz mittudomén69 #1201 üzenetére
mittudomén69: "van egy rossz hírem. voda elkezdte bevezetni a tényleges terheltségfüggő lassítást! többen jelezték, hogy lassú az 5 giga után, de nem 200-al megy, hanem helyenként 500-800kbit/s, éjjel meg gyorsul. volt vodásoknak (köztük nekem is) ez most... ááá! SZOPÁS FELSŐ FOKON!" --- Tényleg? mert nekem 150kbit/s-el jön egyfolytába a gigia határ elérésével, és egyszer sem ment 22kb/s fölé, még hajnalba sem. kivéve a torrent, mert az csúcsidőben volt hogy 100kb/s-el töltött. én marattam vodás, mert éreztem hogy nem lesz jobb a pannon. a T még a legjobb. de ki tugya meddig. most mindenki megy a T-hez, aki pannonos volt, meg vodás. szép telhelés lesz! lehet nemfognak sebesség lassítást bevezetni. nem. majd lelassítják/leterhelik a sebességet/hálózatot a voda,és pannontól ösze gyűlt töltögetők dúrván. BUÉK
[ Szerkesztve ]
-
asiagyuri
csendes tag
válasz mittudomén69 #1218 üzenetére
"vodásról: én most adtam le a kártyám. mielőtt leadtam volna, mondom letöltöm, amit lehet. 40 gigán felül voltam már, és sehol semmi lassulás. ill. lassult, de nem 200kbit/s-ra, hanem közel 1mbit/s-ra. beszéltem a városban több emberrel, nekik sincs már konkrét korlát, csak csúcsidőben lassabb. plusz tesómnak is ilyen van egy másik városban, neki is ezt produkálja. nem mondtam, hogy ez már mindenhol trend, csak, hogy elkezdék ezt. gondolom először a fejlettebb, meg kevesebb ügyfelű helyeken, aztán majd erősödnek mindenhol. egyelőre konkrétan kb. 6 emberről tudok, akinél ez tény. voda is lép azért lassan, de nem fogja nagy dobra verni ezeket nyilván, mert akkor megint megindul az e-mail áradat, hogy neki miért, nekem meg miért nem? sorra fog kerülni mindenki, csak idő. azt meg csak várhatja az ember, hogy az ő ideje mikor fog eljönni." <<< ez nem csak azoknál van, akik már jelezték a voda felé a szerződés bontás igényét??? --- MÁS: "Bíróságon támadja meg a Gazdasági Versenyhivatal elmarasztaló ítéletét a Pannon. A GVH tegnapi határozatában kimondta, a mobilszolgáltató tavalyi reklámkampányaival több ízben is megtévesztette a fogyasztókat, ezért 20 millió forint büntetés megfizetésére kötelezte a céget." <<< És ezt a 20 millát kik kapják? hát nem a megkároított fogysztók! ...
-
asiagyuri
csendes tag
Reloaded... tényleg bizonyísd valahogy ezt a dolgot! mert ez eddig csak szöveg.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest