-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoika
addikt
Sziasztok! Egy kis segítség kellene tőletek szakiktól.
Jelenleg egy 12 éve jól teljesítő Coolermaster Hyper 212 plus léghűtőm van és úgy gondoltam megérett a cserére. Proci jelenleg 1151 9400F de tervezek fejleszteni.. szóval az új Intel és AMD platformok is kellenek.
Később sem tervezek tuningot vagy erőgépet venni.. inkább ár/érték bajnok megoldások érdekelnek... esetleg egy X es AMD proci.
Vízhűtésban gondolkodok ...szerintem 2db 12cm ventis 240 es elég lesz, de majd kijavítotok ha nem. nem vagyok hangra érzékeny.
Fontos még hogy fehér színben és a rgb legyen.
Gépház Darkflash df2100 ...felülre 360 ,oldalra 240 fér bele.Amit néztem:
1., ARCTIC Liquid Freezer III 240 A-RGB (ACFRE00150A)
sajnos alapból nem kompatibilis a mostani 1151 procival
2., ID-COOLING FX240 ARGB White
tetszik és az ára is jó
3., Deepcool LE520 White (R-LE520-WHAMMN-G-1)
4., Thermaltake TH240 Snow ARGB (CL-W301-PL12SW-A
most viszonylag jó árban láttam 30eFt alatt[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz zsoika #23952 üzenetére
Üdv !
Az AF III kompatibilis az s115x foglalatokkal iss, csak külön KIT kell hozzá.
Ami érdekesebb, hogy az alaplap is az e vele, mármint hogy a pumpa rész elfér-e rendesen.#23954zsoika: ez így van, de (szerintem) a legjobb is.
Arctic oldalán 10eur+posta az s1151x/s1200-as mounting KIT.A Thermaltake vajon mit tudhat ?
[ Szerkesztve ]
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
cyber86
őstag
Megérkezett az artic lf 3 360 hát kíváncsi leszek, hogy ennek milyen hangja lesz a másikat meg küldöm vissza.
-
MaddeNNNN
őstag
válasz zsoika #23952 üzenetére
Esetleg német amazonon nézz rá a thermalright AIO kínálatára. sok helyről van ingyenes szállítás és 50€-ért adják őket ami nevetséges ár.
Ár/érték arányban az Arctic után az egyik legjobb választás.
Thermalright Frozen Prism 240 White ARGB
[ Szerkesztve ]
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
MaddeNNNN
őstag
válasz Morris #23957 üzenetére
Persze van sima és ARGB is 57€-ért, a fehér egy 20-assal drágább.
Van róla Gamers Nexus teszt is, egyedül a hangjára volt panasz magas fordulatszámon, de úgy sem fogod 50-60% fölött pörgetni a ventiket mert nincs értelme.
57 euróért nyilván nem kell elvárni a legjobb hűtést, de olcsóbb mint a top léghűtések és hűtési teljesítményben pedig jobb, sőt sok kétszer-háromszor ennyibe kerülő AIO-knál is jobb a hűtése.[ Szerkesztve ]
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
MaddeNNNN
őstag
válasz Morris #23959 üzenetére
Gyártói adat a max 3300 rpm +-10%, ott pedig max 23 dB értéket adtak meg. De pl. soha nem szoktam maxon járatni az AIO-m pumpáját, mert nem hoz semmit. Ennél is szépen bios alól be lehet állítani külön a pumpát és külön a ventiket is 4 pines PWM csatikkal.
-
cyber86
őstag
Beépítettem a másik LF III-mat és ez jónak tűnik. 20% helyett itt már 30%-on van most az alap fordulat. Viszont ami vicces, hogy ennek meg a vrm hűtő ventillátora zajos így össze legóztam a másikból, mert annak meg jó
-
addikt
válasz cyber86 #23963 üzenetére
Szörnyű ez az arctic
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- EK-Quantum Vector Strix/TUF RTX 4090 D-RGB - Nickel + Plexi
- Hibátlan - BE QUIET! Silent Loop 240mm vízhűtés
- AQUA COMPUTER cuplex kryos NEXT AM4 - Acetal/réz
- ARCTIC Liquid Freezer II 420 A-RGB (5év garancia)
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest