Aktív témák
-
Khaal
őstag
Kiosztanék pár elmaradt pirospontot:
adorjant egy T40-es Thinkpadot vitt tőlem
fiszi egy Marantz erősítőt vettem tőle
b-max egy Thintune kliens miatt
somé tőle egy Marantz cd-lejátszót vettem
szilu18 egy Fujitsu minipct vettem tőle
pycur néhány pc-x újságot és cdt adtam el neki
vlaci79 egy alaplapot cseréltünk vele
ldave a SSX psp játékot vette meg tőlem
golya32 egy t40 touchpadot adtam el neki
Tim82 aki 2.5" ide hddt vitt tőlem[ Módosította: Janoska26 ]
-
Tim82
félisten
Khaal-nak kérnék egy pirospontot, a tőle vett 2.5" IDE merevlemezekért. Gyors, korrekt eladó.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
XTibike
csendes tag
Kriss 78-nak piros pont a Samsung DDR3-as RAMokért, meg a jó üzletért.
Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore, QuadCore, OctaCore...
-
pycur
tag
Hali, énis köszönöm Khaal nak az újságokat és cdket. Nagyon boldoggá tett
[ Szerkesztve ]
Az agy a hardver, az ész a szoftver, az IQ pedig a verziószám. :D
-
Eupalaestrus
csendes tag
xray100 kolegának piros pontot kérnék![Ezért]
az üzletért!
Megbízható ember!
Pirosat neki!A hangya egész nyáron dolgozott. A tücsök pedig egész nyáron hegedült. Télen mindketten megdöglöttek. Megbízhatóságomat itt és vaterán is ezzel a névvel ellenőrizhetitek! http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
dark2
tag
Piros pontot adnék Szolja(koli) fórumtársnak a 3D szemüveg bizniszért.
Korrekt és pontos! -
kovi72
csendes tag
zolaas kollégának kérnék 1 nagy piros pöttyöt
nagyon korrekt eladó volt a helyembe hozta a cuccot -
evildude
újonc
[Infinity] -nek egy nagy piros pont, gyors és pontos eladó volt a Philips lámpa ügyében.
-
CoDWaW07
őstag
Kérnék egy piros pontot P.K.Gabesz-nek a sikeres üzlet-ért, gyors,korrekt,minden komoly partnernek csak ajánlani tudom!
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
Devid_81
félisten
Újabb piros pontot kérnék blackvinyl kollégának a Samsung HDD-ért
THX!...
-
dewil666
őstag
Piros pontot kérek [CySnick] eladónak a hűtőért!
Teljesen megbízható! Köszönöm!KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Panther
HÁZIGAZDA
megema: piros pont, ezért az üzletért. Minden rendben ment.
[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
pukkancska
tag
Worm40000-nek piros pont a sikeres üzletért.
Egy hibás Acer TM 4102-t vettem tőle. -
fasirTTT
őstag
Tanczi01 mert eladott nekem egy 8Gb-os m2-es karit utánvétellel
[ Szerkesztve ]
-
Worm40000
csendes tag
válasz pukkancska #5520 üzenetére
pukkancska fórumtársnak szintén pirospont, gyors, megbízható, korrekt, és megszabadított egy hibás laptoptól
-
Gude
senior tag
Piros pettyet javaslok danbog fórumtársnak a gyors és korrekt üzletért.Utánvéttel vásároltam és minden olyan aminek lennie kell.Bírja az ajánlásom
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
csokipeti
csendes tag
Piros pont [cyberland250]kollégának ezért a csereüzletért.
-
danbog
csendes tag
Bevésnék egy nagy piros pontot Gude
forumtársamnak ,a vele kötött korekt üzletért!
Ajánlom mindenkinek! -
Dj Sügi
őstag
gepetto86 pirosat érdemel,kábelharisnyát vett tőlem!
🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
mrbig25
őstag
yolan-nak jár egy piros pont. Korrekt, rugalmas és gyors üzletfél. Üzleteljetek Vele bátran
Üzlet tárgya: Sapphire 4670...
-
bendeguz28
csendes tag
[borsi] kollégának kérnék egy nagy pirosat a korrekt üzletért.Aminek a tárgya egy [Sapphire 5770 1GB] vga volt.Csak ajánlani tudom mindenkinek
Tody56 www.pcvizhutes.hu
-
The Lord
tag
Kérnék egy piros pontot DigitXT Kollégának ezért a korrekt üzletért!!!!
Ajánlom mindenkinek mit eladót mint vevőt!Nagyon pontos és megbízható!!!![ Szerkesztve ]
Asus Sabertooth Z77\Intel i5-2500K\Corsair Vengeance 2x4Gb 1600Mhz\Gigabyte GTX 650 Ti 2048MB DDR5\Samsung SataII 320GB\Scythe Stronger 500W táp\LG DVD-R,DVDRW\
-
Tompo92
senior tag
Nagy piros pont edem1986 kollégának a gyors és pontos üzletért
-
shady1989
tag
Nagy Pirosat kérek István1 kollégának ezért [link] Hibátlan az árú és az eladó is! Köszönöm remélem üzletelünk még!
-
Kelta
tag
Szeretnék kérni 1 pirospontot 3M fórumtársnak eme sikeres üzletért.Gondos csomagküldés ,perecíz ,gyors.
-
FingR86
őstag
Kérnék egy brutálisan nagy pirospontot [madarasz92] fórumtársnak ezért a bizniszért: [galaxy spica]. Szavahihető, gyors, korrekt eladó...csak ajánlani tudom mindenkinek!!!
Aktív témák
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Alulértékelt az NVIDIA, 2035-re elkészülhet a mesterséges szuperintelligencia
- Autós topik
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Escape from Tarkov
- BIOS topic
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest