Aktív témák
-
scqthe94
csendes tag
George0424 kollégának kérnék egy piros pontot, ezért az apróságért Laing DDC1-PlusT 12V 18W pumpa, nagyon korrekt üzlettárs, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Köszi.
Üdv.
scqthe94Itt lehet bérelni Dj pultot és hangrendszert. Jelentkezni itt privátüzenet formájában ill. az oldalon levő számokon lehet. http://scqthe.atw.hu/djpult.html
-
George0424
csendes tag
-
bocsika
aktív tag
Piros pont ujhlac kollégának a korrekt vásárlásért.
-
nappa
tag
sziasztok!
nic!{-nek szeretnék kérni egy hatalmas pirosat ezt cseréltem vele és teljesen meghizható és pontos eladó volt, csak ajánlani tudom mindenkinek
Ha megkötöttük az üzletet és minden rendben ment, kérlek adj egy pirosat!*** nappa felhasználónak 35 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! De amúgy 42 :D***Postára garit NEM vállalok!
-
vargabucika
csendes tag
Piros pontot kérek [tottiboy] kolegának a korrekt vásárlásért.
Könnyűszerkezetű házak, téglaházak, ytongházak építése a legjobb minőségben. www.intelligens.atw.hu Weblapszerkesztés és grafika. www.webandgraf.atw.hu
-
aktív tag
-
zoli1357
csendes tag
Dj Getman kollégának szeretnék pirospontot kérni, az általa indított processzor eladás sikeres lebonyolítása miatt! Nagyon korrekt és kapcsolattartó partner volt! A hardver tökéletesen működik. Köszönöm.
-
szumo
senior tag
blasko92 felhasználónak kérnék egy nagy piros pontot, az MSI P45D3 alaplap üzletéért. Korrekt pontos vásárló.
Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
molochtomika
tag
Adtam kdavid87-nek egy piros pontot amit itt található! Sajnos a problémánk azóta sem oldódott meg és elhamarkodott volt a piros pötty! Kérem a törlését mihamarabb, hisz ugyan erre az üzletre feketét kértem neki!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=molochtomika
-
SuPeSoft
tag
Piros pontot küldenék Pontos kollégának, egy igazi profi szakembert ismertem meg,biztosan lesz még több üzletünk is a jövőben. Mostani [üzletnél]maximális segítséget kaptam tőle.
-
1blackdragon
csendes tag
Üdv.
Piros pontot érdemel thom79 ezért az üzletért: N82 full dobozzal, eladó, képpel!!!.
Minden gyorsan, rendben ment a megbeszéltek szerint.
Köszönöm az üzletet....az még elmegy, hogy alacsony a kerítés, de sajnos sok helyen hiányos is.
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Szeretnék egy piros pontot SPQR fórumtársnak ezért az üzletért.
Korrekt, figyelmes eladó!
Köszönöm!
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
r.o.b.e.r.t.
csendes tag
Piros pontot kérek [zazahoho] felhasználónak,
[ezért a 2 db C.M. ventilátorért]
Korrekt megbizható üzlettárs ,csak ajánlani tudom .Köszönőm[ Szerkesztve ]
Budapest
-
FECA80
újonc
havasa nevű felhasználót ajánlom mindenki figyelmébe korrekt precíz tárgyilagos és az x box is megy szépen
-
FaTHI
őstag
norb3rto nak kérnék egy pirosat Ezért az üzletért minden rendben volt köszi!
-
primera1
aktív tag
Üdv!
DonK fórumtársnak jár a piros EZÉRT az üzletért!MX Revo beszámítással hoztam el tőle az MX Air-t,ami valóban új és kifogástalan termék,ahogy hírdette,ráadásul roppant segítőkész és rugalmas,korrekt ember
Üzleteljetek vele,bátran ajánlom mindenkinek
Köszönöm az üzletet
ÜdvIsten hozott! Mikor visz???
-
thom79
tag
szeretnék kérni egy piros pontot 1blackdragon fórumtársnak, ezért az üzletért..!!
minden a megbeszéltek alapján zajlott..!
THX..! -
kefebacsi
csendes tag
Piros pontot kérek
Askania01 kollégának a Sapphire VAPOR-X HD5750 -ért!
Köszönöm! -
lyoczy
csendes tag
Köszönet és hatalmas pirospont jár Steve1979-nek ezen procik egy részéért..Köszönöm...
Csak komoly érdeklődők írjanak - ha lehet. Aki csak unatkozik, vagy ígérget, inkább kerüljön el !!! Köszi
-
GySEV
újonc
zsozson1 nevű tagnak kérnék egy pirosat,a korrekt és gyors bizniszelésért!
Üdv.: Zsolt
---===Nyolc Lábon Járó Kaktusz===---
-
Mindless
tag
Pirosat kérek trufa12-nek az sb x-fi fatal1ty professional oem miatt, egyelőre még egy kevés pénzzel tartozik, de megbízhatónak tűnik úgyhogy megelőlegezem neki a pirosat!
[ Szerkesztve ]
-
kredenc000
csendes tag
Kérnék egy piros pontot szszk34 kollegának a gyors és korrekt üzletért egy laptopot cseréltünk egy 2magos gépre érték egyeztetéssel csak ajánlani tudom!
Aktív témák
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Alulértékelt az NVIDIA, 2035-re elkészülhet a mesterséges szuperintelligencia
- Autós topik
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Escape from Tarkov
- BIOS topic
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Csak ma eladó ! Gtx 1070 pc i7 8700 processzorral, m.2 ssdvel
- PS5 - 825 GB! Megkímélt! + 5db játék!
- Canon 580EX II, ez az újabb generáció, Canon EOS rendszerhez.
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Tamron 70-300 mm AF objektív Nikon vázakra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest