Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Piros pont Luigi66 fórumtársnak a megvett gamer füles miatt.
Live-Die-Respawn
-
bergi
csendes tag
Sziasztok
Kérnék egy Nagy piros pontot bsnss1976 nak a 2tb külső wd eladásáért
Tőkéletes eladó elégedett vagyokhttp://hardverapro.hu/tag/bsnss1976.html ezért az üzlet ért
http://hardverapro.hu/apro/2tb-os_uj_bontatlan_sata_hdd-k_eladok/hsz_1-50.htmlLászló
-
kopaszkutya8
tag
Kérnék egy pirospontot :
szucs.attila forumtársunknak, ezért a remek monitorért ! Helyileg és idöpontban is remekül tudtunk egyeztetni !
A cucc szépen teljesiti a szolgálatát az uj helyén !
Ajánlom bárkinek !
Öröm volt vele üzletelni ! -
veterán
Eddig frissítve
Ha hiányzik a pontod, nyugodtan jelentkezz Privátban!
Ami kell:
-Mennyi pontod hiányzik
-Az összes pontod linkelve (Ha van archívumba, akkor onnan is)
-Link a hiányzó pont(ok)hoz
-Egy doboz sör - Beváltható egy köszönöm-re isJavíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
szucs.attila
csendes tag
Sziasztok,
Kérnék egy pirosat kopaszkutya8 -nak, az üzletet gyorsan lebonyolítottuk, a kommunikáció is megfelelő volt.
Ajánlom mindenkinek.Üdv.
-
tommjee
senior tag
Tomocop fórumtársnak jár egy hatalmas pirospont ! Korrekt megbízható elővigyázatos
üzlet tárgya : Steelseries füles -
MorphBCS
tag
Pöttöt érdemel macko20 ! Alaplapi távtartó csavarokat vásároltam tőle, postázta, még mielőtt odaért volna a lóvé!!
Csak ajánlani tudom, és ez úton is köszönöm!(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
sahun
csendes tag
Devin92devin-nek egy nagy pirospont ezért a 4magos prociért! Korrekt eladó!
-
Sanyabá
senior tag
Piros pont henter fórum társnak ezért:[link] az üzletért.
[ Szerkesztve ]
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
audiofil
tag
piros pont molochtomika fórumozónak ezért az üzletért! korrekt megbízható üzletember
-
Xiol
csendes tag
Piros pontot kérek eladogeppcnek a szuper kijelzőért
Nagyon megbízható, korrekt , mindenkinek csak ajánlani tudom a vele való üzletelést . -
D1esel
csendes tag
akoshc kollégának szeretnék adományozni egy PIROS pontot ezért: CSERE Asztalira! Asus K52JC-EX519D
[ Szerkesztve ]
Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok...
-
Pőze
aktív tag
Szeretnék matyee kollegának kérni egy pirospontot a Modern Warfare 2 bizniszért! Ajánlom mindenkinek, nagyon korrekt.
-
matyee
őstag
Piros jár Pőze-nak az xbox360 COD MW2-ért
-
akaido
addikt
Amilo Lapi alkatrész ügyben bonyolított korrekt üzletmenetért zolynet nagymesternek egy piros ponty savazva. THX very much!
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
voci
tag
Szeretnék Bedczooo kollegának kérni egy pirospontot az MSI VR630 alkatrészekért.
-
weresgyufa
tag
Jár egy Piros pont a türelemért és a korrektségért zarew fórumozónknak, vett tőlem pár microSD átalakítót, korrekt és megbízható vásárló, ajánlom mindenkinek
- www.bolondsagokboltja.hu -
-
brian1974
tag
ÓRIÁSI PIROS PONT, de akkora, amekkora csak létezik, a legnagyobb PIROS PONT JoceeHunt fórumtársnak, nagy segítséget tett nekem:
Minden előzetes ismeretségen kívül elpostáztam neki egy elég drága Buffalo Nas-t, egy 500GB-os winyóval. A firmware frissítésével voltak problémáim, és ő minden ellenszolgáltatás nélkül megcsinálta, és problémamentesen visszaküldte részemre az eszközöket. Nagyon korrekt és megbízható partner, bár ez nem üzlet, mégis szerettem volna jelezni, hogy nagyon-nagyon megbízható!!!....mindenkinek van egy befejezetlen napja....
-
LeC
addikt
dr.hard fórumtársnak szeretnék egy pirosat küldeni a korrekt üzletért. Előreutalással vásárolt tőlem, és minden rendben zajlott, szinte rekordsebességgel
Csak ajánlani tudom mindenkinek◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
oldsaman
tag
Valódi pirospontot kérek macsuli részére . Újonc , de tökéletes , korrekt úr ! Mint annó én is voltam Remélem sokan leszünk becsületes emberek !
[ Szerkesztve ]
Buga Jakab 0631-316-46-56
-
S. Szabi
őstag
Szintén piros pont ugyan azért aligator fórumtársnak
-
aligátor
csendes tag
piros pontot kérnék macko20 nak a sok winchesterért, minden renden volt, és mindegyik olyan állapotban van ahogy irta. megbizható számomra.
-
Doyle
tag
Piros pontot érdemel dahyder kolléga a memóriahűtőért gyors megbízható korrekt eladó bátran ajánlom mindenkinek
Egy komoly gép összerakásához nem az új több száz ezres cuccokra van szükség hanem kellő tapasztalatra.
Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Csak ma eladó ! Gtx 1070 pc i7 8700 processzorral, m.2 ssdvel
- PS5 - 825 GB! Megkímélt! + 5db játék!
- Canon 580EX II, ez az újabb generáció, Canon EOS rendszerhez.
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Tamron 70-300 mm AF objektív Nikon vázakra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest