- Microsoft Excel topic
- Hálózati / IP kamera
- Adobe Photoshop
- OpenWRT topic
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Synology NAS
- NVIDIA: lemaradt AI terén az EU, közben kijavították a Blackwell AI chipeket
Aktív témák
-
KicsiUbul
őstag
Kérek egy piros pontot themebuilder fórumtársnak a Sennheiser CX400-II fülesért.
Összefoglalva:
Korrekt
Gyors
Tudja mit árul, ismeri a termékeit.
Maximáliasn segítőkész, bőven ellátja az embert információval, tippekkel, trükkökkel.Én előre utaltam neki, nem lépett le a pénzzel.
[ Szerkesztve ]
Értem én...
-
batman.
senior tag
Gyuro03 fórumtársnak kérek feljegyezni egy piros pontot, a jó kis SD Wlan kártyáért. Megbízható, korrekt, pontos eladó.
Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
kisza25
félisten
jár a piros zooleeb -nek korrekt vevő, tudja mit akar öröm volt vele üzletet kötni
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
zooleeb
csendes tag
Piros pont kisza25 kollégának a gyors pontos ügyintézésért!
Ami nem kínai az hamisítvány!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Egy pirospöttyös jár toldy forumtársnak ezért az üzletért.Korrekt vevő ajánlom mindenkinek!
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
adwin
tag
-
nike0075
csendes tag
[pety27] -nek piros pontot 19000ft értékben vásároltam töle ramot proceszort tápot megkaptam teljesen hibátlanul! Pírosat neki Megérdemli
http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=nike0075&submit=
-
clinitron
csendes tag
Szeretnék egy nagy piros pontot adni PageDown kollégának.
Egy E8400-at vettem tőle (a hirdetést már törölte,nem tudom a linket),a lehető leg segítőkészebb volt a távolság áthidalásában,pontos,stb. -
yolan
őstag
z0d1AK-nak jár egy piros a VGA hűtőért amit nála vettem!
“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles
-
yolan
őstag
GIJoe-nak jár a piros, a 9600XT biznisz miatt!
“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles
-
törölt tag
akoska07 -nek egy piros pont:korrekt üzlet gyorsan és probléma mentes cucc (memóriák)
THX[ Szerkesztve ]
-
yolan
őstag
Isee-nek jár egy piros a memória sünikért!
-
törölt tag
http://hardverapro.hu/apro/ddr1_ramok_olcson_nalam_mint_mindig/hsz_1-50.html
http://hardverapro.hu/tag/akoska07.html
piros pont ezért a boltért két ddr1 ketyeg a gépben -
mrbig25
őstag
zsoltinnó érdemel egy piros pontot. Korrekt, megbízható vásárló - minden a megbeszéltek szerint zajlott az üzlet során.
Egy XFX ATi Radeon HD 4770 -es vga-t vett tőlem....
-
enginev3.0
félisten
A pH! megbízhatósági oldal IDÁIG frissítve!
Továbbra is megkérnék minden kedves felhasználót, hogy az üzletfél felhasználói neve mellett, a hirdetést is legyetek szívesek linkelni! A piros pont csak ekkor kerül fel a listára.
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Enjoy
addikt
Pirosat érdemel kemuri!
A következő terméket vásárolta tőlem: Link - Samsung I9000 Galaxy S
Korrekt, megbízható ember!
► més que un club ◄
-
tag
Pirosat kérnék blackvinyl-nek!Korrekt,megbízható!
[ Szerkesztve ]
-
SCRIPT
tag
Jár a piros pont djcsike fórumtársnak az üzletért.
Minden a megbeszéltek szerint zajlott
Korrekt, megbízható, csak ajánlani tudom! -
Th3Ac3
tag
Pirospont jár tomy_cz fórumtársnak a kifogástalan állapotú billentyűzetért.
[ Szerkesztve ]
-
Lujgi
tag
válasz Simon02 #17714 üzenetére
Nagy piros pont jár Simon02 kollégának eme remek VGA-ért.Az üzlet során semmilyen jellegű probléma nem történt.Tehát a kolléga nagyon megbízható,bátran üzleteljen vele mindenki.
Köszönet nekiHa valaki ír neked privát üzenetet,tiszteld meg azzal,hogy minimum válaszolsz neki!
Aktív témák
- Logitech G PRO HERO Wireless (910-005272)
- Be Quiet Silent Loop 2 RGB Vízhűtés
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 2,5 év gari
- Latitude 7430 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! AMD Gamer PC! R5 5600X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
- Xperia X PERFORMANCE Graphite Black, Dobozos, újszerű!
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256 Fekete
- Komplett négymagos asztali számítógép - AMD X4 750K 3.4GHz 8GB DDR3 RAM Radeon R7 370 2GB, 128GB SSD
- HP EliteBook 840 G2 notebook i7, SSD, új töltő
- Dell Optiplex 9010 MT számítógép - i5-3470, 2x4GB, 2x500GB, W10P
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest