-
IT café
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LadyLorien
tag
-
LadyLorien
tag
Most hogy újratelepítettem a gépem, csináltam új kinézetet... Bár még nincs teljesen kész, de gondoltam megmutatom.
[ Szerkesztve ]
Torpenyuszik.hu - A nyuszigazdik kisokosa!
-
LadyLorien
tag
-
LadyLorien
tag
-
LadyLorien
tag
Ha annyi baj van az órával, miért nem keresel másikat? Lehet, hogy találnál sokkal jobbat is...
Mondjuk ezt pont én mondom, mikor én is annyit bénáztam vele. mire sikerült átszerkeszteni... Nálam az volt a baj, hogy nem találtam jobbat, meg hajnalban már kicsit lusta is voltam keresni...Sok sikert kívánok az óra átszerkesztéséhez.. Ha azt is megcsinálod, akkor tökéletes lesz
-
LadyLorien
tag
Na Így már majdnem tökéletes, csak most, hogy nézem, a dátumot nem szeretnéd feketére? Szerintem úgy jobb lenne.. Jobban is látszódna...De persze így is szép, lehet, hogy csak én meg vagyok áldva, hogyha kiteszek valamit az asztalra, az látszódjon és elüssön a háttértől...
Amúgy nagyon jól megoldottad...Torpenyuszik.hu - A nyuszigazdik kisokosa!
-
LadyLorien
tag
válasz The DJ #11587 üzenetére
Az a baj, hogyha megint nekiállsz szerkesztgetni, akkor én is elkezdem, és megint széttúrnám azt, amivel ennyit szöszölgettem... én azért megvárom, míg megunom...
Háttérben viszont segítek ... még azok is megvannak, amiket direkt neked szedtem le
-
-
LadyLorien
tag
Köszönöm!
Bár az Uptime alatti betűtípus eléggé kilóg, de oda még nem találtam jót, ami olvasható is lenne.
Azt mondjuk sejtettem, hogy nem a te stílusod, viszont nekem tetszik a háttér.
Photoshop-ban rajzoltam meg és gondoltam jó lenne alapnak az új dizájnomhoz. (Mondjuk fura, a saját munkáimmal kapcsolatban mindig kritikus voltam, de ez határozottan tetszik. ) Szerintem egy jó ideig marad ilyen, hacsak nem kap el az unalom és nem csinálok egy jobbat.Így éjfél után elhiszem, hogy megnyugtatóak a párnák.
Egyébként, most én kérdezem tőletek, ha már a párnákról van szó: "Azért aludni szoktatok? "
[ Szerkesztve ]
-
LadyLorien
tag
Könnyen lehet, hogy meg fogom... de egyenlőre még tetszik. Mondjuk szerintem főleg azért, mert a háttér eléggé egyedi.
Ha esetleg hamar megunnám, majd megmutatom a következőt.És tudsz így tanulni, hogy közben ide írsz?
Egyébként viccet félretéve: Szurkolok majd neked!Recon666: Gratulálok, nagyon szépek a munkáid. Tényleg ilyen gyakran cserélgeted őket?
[ Szerkesztve ]
-
LadyLorien
tag
válasz Recon666 #14414 üzenetére
Hát nem tudom, nekem még így is sokáig tart. Mondjuk én azért nem szerkesztgetném át naponta. ( Annyi ötletem azért nincs. )
Nagyon sok türelem kell hozzá gondolom hosszútávon...
Nekem digitális rajzoláshoz van, de ilyenekkel szöszölgetni nem nagyon.szerk.: Ónemár, hogy csak nekem tart olyan sokáig szerkeszteni!
[ Szerkesztve ]
-
LadyLorien
tag
Sziasztok!
Windows 7 Starter-nek szeretném valahogy testreszabni a tálcáját, már az sem érdekel, ha xp-s lesz, csak nézzen ki normálisan.
Ugyebár eredetileg ebben az oprendszerben háttérképet sem lehet cserélni, annyira minimális, de azt sikerült megoldani, csak a tálcát nem és ez így nagyon csúnya, se a színt nem engedi megváltoztatni, semmit.
Milyen programmal lehet átbuherálni?Legyetek olyan kedvesek és segítsetek nekem. * . *
Köszönöm előre is és Boldog Karácsonyt mindenkinek!Torpenyuszik.hu - A nyuszigazdik kisokosa!
-
LadyLorien
tag
Én is szeretnék nevezni, ha lehet...
-
LadyLorien
tag
Meg is van, tessék:
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest