-
IT café
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edween
őstag
válasz Balázs1621 #6402 üzenetére
Teccik, a kukát elrejtheted ha akarod, asztalon jobb klikk - view - show desktop icons, pipa be ki
[ Szerkesztve ]
-
Balázs1621
senior tag
Köszi!
Próbáltam eltűntetni, de nem sikerült, lehet azért mert Xp-t használok és nem Vistát. Xp-ben szerintem csak programmal lehet eltüntetni, aminek nem tudom a nevét.(bocsi, hogy nem válasznak ment)
[ Szerkesztve ]
-
Edween
őstag
válasz Balázs1621 #6404 üzenetére
A start menü ikonjából azt gondoltam visztát használsz,, így utólag megnézve tényleg nem az, nem lóg ki a tálcából. Bocsi.
-
Edween
őstag
válasz Balázs1621 #6404 üzenetére
Most jutott az eszembe, az xpénél ha jól emlékszem valami ilyesmi, jobb klikk az asztalon tulajdonságok a megjelenő panelon valamelyik fülön kell lenni egy olyannak, hogy asztali ikonok v. elemek meg jelenítése, ott vannak két sorban a számítógép a kukák (teli, üres) meg mi egy más, de pontosan már nem emlékszem, nagyon rég nem láttam xpt.
-
Edween
őstag
-
cizoe
őstag
-
Froclee
őstag
válasz Apollyon #6418 üzenetére
cd art display
anno én nyitottam neki totyikotköszi, ezek szerint te is
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
-
nagyúr
-
lovag05
aktív tag
Remélem, még nem volt, és, hogy jobban tetszik majd...
[][ Szerkesztve ]
So many demons, so little time...
-
Nyiscsák
aktív tag
-
lovag05
aktív tag
válasz MmDorian #6428 üzenetére
Deviantart-on belül, "Customization" - "Wallpaper" - "People" - "Females" alatt találtam rá, egy böngészés alkalmával. [Ez az, amit most használtam] Esetleg, ha beírod, hogy "headphones", a keresőbe, többet is találhatsz, ami az ízlésednek megfelel. Mondjuk, így: [link]
[ Szerkesztve ]
So many demons, so little time...
-
Mieza
tag
válasz Balázs1621 #6402 üzenetére
Szia!
gpedit.msc -> user configuration -> administrative templates -> desktop
Itt lehet letiltani Lomtár megjelenítését, de csak kijelentkezés-bejelentkezés után lesz hatása.A felső ikonok melyik pluginben/skinben vannak?
-
DviDee
csendes tag
Sziasztok! Előre is bocsi, ha rossz helyre írom, de a RocketDock nevű kis programot használom és az a gondom vele, hogy nem tudom úgy beállítani, hogy csak az asztalon legyen látható. Pl ha Firefox-ban vagyok akkor tűnjön el. Tudnátok ebben segíteni? Üdv.
-
DviDee
csendes tag
Köszönöm mind a kettőtöknek a segítséget, jó lett
-
bozont
veterán
válasz Psychonaut #6445 üzenetére
Húú ezmiez ez a kép? Nagyon tetszik. Létezik belőle esetleg 1920x1200 felbontású is?
-
cizoe
őstag
válasz Psychonaut #6445 üzenetére
Kb eddig. De a superbar még mindig klasszikon van, never combine on.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest