-
IT café
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LWhite
tag
válasz gagyilovag #8207 üzenetére
A második linken a szíj mennyire jó? Nagyon gagyi? Tartós? Szétesős? Inkább az első link (nato) az ajánlott a kettő közül?
-
LWhite
tag
Sziasztok Óra rajongók!
Egy ideje olvasgatom a topikot, előtte nem hordtam órát, nem is volt, azóta már 3 példánnyal gazdagodtam itteni ajánlásra (Curren, Megir, Nomos). Igazából mindegyikkel elégedett vagyok (1-2 furcsaságot leszámítva), igaz a topik címéhez méltón (a változásokat nem figyelve) én valóban az olcsóbb kategóriából válogattam.
2 kérdésem lenne hozzátok:
1. Mivel egyszerre csak egyet hordok és lehet, hogy csak egy hét elteltével veszem elő valamelyik másikat, azokkal mi lenne az ajánlott teendő? A koronát kihúzva tároljam? Esetleg a koronához tartozó kis műanyag pöcökkel kitámasztva (igaz azt csak az egyikhez adtak)?
2. Úgy látom (az olvasottak alapján is), hogy ha egy ilyen vásárlási, rajongási folyamat elindul, akkor nehéz megállítani, most nálam is így van, ezért keresek egy viszonylag jó fémszíjas órát, mert olyan még nincs.
Nem baj ha Rolex Submariner klón, ha nem óriás méretű és ha 20$ alatt van (csak, hogy továbbra se felejtsem el a topik címét ).Köszönöm!
Tetszenek az óra tároló dobozok is, főleg ha tele vannak! Jajj.
-
LWhite
tag
válasz alex89 #13968 üzenetére
Sziasztok.
Ez vagy a Sinobi hasonló, de kvarc órája a jobb választás?
A Tevise-ben mennyi a járástartalék? (ha jól gondolom, hogy az az a szám, amíg nincs a kezemen és mégsem áll meg). Probléma ezeknél az óráknál ha 1-2 hétig pihen és megáll? Gyakran cserélgetem az órákat, vannak aktuális kedvencek, olyankor a többi pihen. Ilyen esetben inkább kvarc? (forgatóm nincs). Köszi.
bocs a láma kérdésekért -
LWhite
tag
-
LWhite
tag
válasz #61392896 #14589 üzenetére
Sziasztok! Ennek a Tevise T801-nek mennyi a járástartaléka, illetve mennyi aktív mozgás kell neki, hogy másnap reggelig járjon? Egész napos viselés után (ok, nem gyalogoltam benne 10 km-t), másnap hajnalban már megállt.
A koronával rásegítés mennyire (nem) használ neki? Próbáltam, bár nem nagyon érzem, hogy a húzás mely irányban működik igazán.
Illetve a gyakori megállás miatt, ha állandóan kihúzom a koronát a dátum és idő beállítás miatt, az gondolom hosszú távon nem túl egészséges.
Bocs a sok (buta) kérdésért, nem volt még automatám.
Egyébként maga az óra tetszik. -
LWhite
tag
Sziasztok! Megir 2011-nél elemcsere után a stopper mutatói összevissza állnak, a kezdő pozíció egyik részen sincs a 0 állapotban. Ezzel lehet valamit kezdeni? Köszönöm ha van ötletetek!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen egeret válasszak?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hiányzik a gamer érzés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÚJ - KRUPS EA8738 Intuition automata kávéfőző tejtartállyal
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker) Legrand/Google/Shelly/IKEA/Tuya
- Xiaomi 4 Lite Electric Scooter (elektromos roller) // Újszerű // Hivatalos garancia 2025.06-ig
- Új ORAXEAT XL800 Gamer szék
- Dreame D10 Plus robotporszívó és nedves feltörlő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest