-
IT café
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kexksz
addikt
válasz Zjunior #2523 üzenetére
Szerintem félreértelmezted, amit írt - olvasd el elvonatkoztatva az első résztől. Nem "felesleges pénzkidobás" csak nem a tech specekért fizetsz, hanem másért. Parfümnél ugyanez - egyértelműen nem kerülnek kétszer annyiba azok az illatanyagok, mint egy hasonló parfümnél. Sőt, lehet, hogy ez hihetetlenül fog hangzani, de az Audinál se azért fizetsz kétszer annyit, mert az ablakot letekerő gomb fröccsöntött műanyaga 4-szer annyiba került, mint a Skodán. Btw nekem is iPhone-om van/volt/lesz, de attól még egyetértek, pedig nem vagyok sznob.
[ Szerkesztve ]
-
Pé
senior tag
A HTC Lengendem szerintem már 5 éves is elmúlt, android 2.2-vel, eredeti akksival, teljesen jó.
Az iphone egyébként azok telefonja, akik Cisco ASA gatewayre akarnak RSA authentikációval VPN-ezni. Ezt az Android nem tudja. Sokkal egyszerűbb lenne az életem iPhone-nal mert ha meló van 1 szál telóval meg tudnám oldani, így meg kell laptop. -
tibbike01
őstag
Nagyon jó telefon az Iphone elismerem, mint évek óta Androidot használó ember. Nekem az Android vált be. Sokáig használtam mind 2 rendszert.
Csak azt nem tudom, hogy ez fordítva miért nem működik...egy iphone-os sosem fog elismerni, dícsérni más telefont, teljesen elvakulva éljenzik az iphone-t amitől a világon nincs jobb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Elemlámpa, zseblámpa