Új hozzászólás Aktív témák

  • Memmaao

    addikt

    válasz Misogi #29332 üzenetére

    Nagyjából 2014 óta Chanel allure homme sport EDT volt a signature illatom. Nyáron pedig a cologne változat. Aztán jött a COVID. Sürgősségi orvosként dolgozom, kb első körben átment rajtam (és azóta még 6x igazoltan). Az első kör vitte a szállásom és vagy egy hónapig semmit nem éreztem. Aztán amikor visszatért, parozmiám volt és pha tozmiám majdnem fél évig. Mindennek citrus illata volt, még a gyerek pelenkájának is. Aztán meg minden sz@rszagú volt, még a sült hagyma, paprika is. Végül elkezdtem illatokkal tréningelni a szaglóhámom és az helyre hozta.
    Majd 3 éve egyáltalán nem iszom alkoholt. Addiktív személyiség vagyok. Csak most más az eszköz (parfüm, Lego, óra). Ezek közül talán a parfüm a legkevésbé költséges. 😅
    Eleinte persze designer és jó áras darabokat gyűjtöttem. Mancera volt az első niche vonal. Aztán talán a TF Ombre leather az első drágább, majd egy xerjoff zefiro. Ott tapasztaltam először, hogy egy niche ház mennyivel komplexebb tud lenni. Utána már nem volt megállás. Talán a Pana Dora aqua de Dora a legdrágább illatom, bár volt xerjoff Alexandria II is. Mostanra elég nagyra nőtt a gyűjtemény. Viszont nem gondolom, hogy árfüggő a minőség. Oliver Polge, Natalie Lorson, vagy Quentin Bisch munkái designer vonalon is lenyűgözőek tudnak lenni.

    Így áll most a gyűjtemény:
    de órám is van jópár, abból most erre az 1982.04. NOS Seiko astronaut rotocall órára vagyok a legbüszkébb:

    My name is Bond, James... Dean.

Új hozzászólás Aktív témák