-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
válasz zsolt1225 #36146 üzenetére
gondolom nem ólmot szeretnél bedobálni, amire ráetetsz jó drágán, hanem kosárral horgászni, arra meg hülyeség bojlisat venni. Mindenképpen 420as feeder akkor a te világod, abból is van viszonylag jó akciójú.
Állítólag olcsó kategóriában dicséretes döme power fightere, de ha feljebb mennél, akkor vannak nagyon jó manták is 30 körül
[ Szerkesztve ]
-
csƵ
addikt
válasz zsolt1225 #36495 üzenetére
A légnyomás is számít elvileg.
Én szombaton voltam kint. Mivel a tó 3/4-e le volt zárva verseny miatt, nem volt szinte semmilyen értelmes hely. Olyan helyen ültem le, ahol sose pecáztam, meg nem is nagyon láttam még ott senkit se csak pergetni. 8-10 méterre húzódott előttem egy nádfal, oda dobálgattam egy bottal. 4 óra alatt fogtam 10 keszeget, 2 kárászt és egy 2,15-ös pontyot. Ezzel még durván a dobogóra is felfértem volna, mert nagyon gyengének mondta mindenki a versenyt.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Zoli bácsi
őstag
válasz zsolt1225 #39034 üzenetére
Elvileg egy csapágy megfelelhetne a célnak, régen sem volt több és évtizedekig mentek. Az orsó kézben egész jól összerakottnak tűnt, de nem vettem meg, gyanúsan olcsó....
Nekem azt mondta a boltos, hogy 3,5 Lbs bot kevés lehet etetőbotnak, 5 lbs kéne.Más: Szerintetek érdemes egy spiccbotot venni, és begumiztatni, ha abban a méretben van bolognai botom..? Nézegettem a spiccbotokat, számomra úgy tűnik, hogy a bolognai egy gyűrűzött spiccbot.... Szállítási méret is akkora, jó, a bólómon van egy kis huszas orsó, de a hossza a lényeg....
-
tepenzed
őstag
válasz zsolt1225 #39082 üzenetére
nem tudom én is most vettem télen, még nem feedereztem idén, most pergetés van.
De ahogy néztem videókon sokkal kényelmesebb bekeverni vele a kaját, főleg, ha nagyobb mennyiségről van szó. Azt viszont nem gondolnám, hogy egy finoman kétszer átrostált method etetőanyag rosszabb lenne mint egy így bekevert+rostált kaja. Szvsz gyorsabb,kényelmesebb, körmöd alá nem megy be a kaja[ Szerkesztve ]
-
Steady74
Topikgazda
válasz zsolt1225 #39320 üzenetére
Engem megvettek kilóra, ott a helyem a haldorádó pontyhorgász napokon, az egy igazi ünnep!
tepenzed: method pecára 1 perc előkészíteni a kaját: 2 egység aqua pellet 1 egység víz vagy vizes aroma. Lezárható dobozba belerakom peca előtti este, összerázom, másnap csak át kell kicsit mozgatni, hogy a pelletek darabjaira essenek szét, majdnem mint száraz állapotukban. Panírozás is tök egyszerű, a vízparton pici víz, aztán mehet rá az etetőanyag. Persze etetőanyaggal ez a gyors előkészítés nem megy. Ha van időm, otthon azt is megcsinálom, így a vízparton már kb 90-os a kaja (visszaszárad kicsit).
-
gban
Közösségépítő
válasz zsolt1225 #40689 üzenetére
Már hazajöttem, a pergető botot néztem csak, 'dióverő' ahogy vártuk.
Illetve futólag ránéztem a 'fenekező' botok valamelyikére, az a tipikus retro végig totál vastag cucc.zsola32: merítőre kíváncsiságból ránéztem, de csak a zacsiban.
A műanyag a fej tövénél csak borítás, vagy a szerkezet műanyag?Zsinór: annyira filléres cucc a boltokban is pl. a középkategória, hogy fölöslegesnek érzem egy ismeretlennel próbálkozni.
Pergető 30-as orsó dobozban 'jónak' néz ki, bár talán inkább 25-ös, míg a nyeletős 30-as kétszer akkora, nagy behemót ormótlan első ránézésre, inkább 50-es mint 30-as.
[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
-
-
veterán
-
mario1012
tag
válasz zsolt1225 #41551 üzenetére
De, igen én vagyok. Fogtam még egy 5.8kg-os tükröst, az még feltöltés alatt áll majd.
Lehet akkor egyszerre voltunk ott horgászni, én is ott voltam akkor, kb tele volt a tó, húsvét hétfőn talán, akkor voltak ott nagy csapatba hátul. Én eléggé körbehorgásztam már a tavat, jobb oldalt is szoktam fogni szépeket, ezek a halak is onnan jöttek. Akkor még elég hideg volt a víz és eléggé hátra vannak szokva, sokan tényleg csak oda járnak így ott is ,,teleltek egy csapatba", de már ahogy melegedik elkezdenek mozogni és lehet fogni másfelé is. -
zsolt1225
aktív tag
válasz zsolt1225 #41708 üzenetére
Jah és a poén, hogy délután már érkezett visszaigazolás a rendelésről, hogy feldolgozták. Írták, hogy az egyik 10mm-es minibojliból nincs raktáron, de van más. Aztán fél 6-tól 6x próbáltak meg hívni, csak nem hallottam és rejtett számról. 7-re felvettem este 8-kor vasárnap!, és kérdezte, hogy akkor mit szeretnék helyette, mert hétfőn feladnák, hogy keddre itt legyen. Ez aztán igen, csodálkoztam rendesen.
-
Steady74
Topikgazda
válasz zsolt1225 #41780 üzenetére
facebook oldalakat nézz meg, pl horgász adok-veszek. Vannak akik árulnak, zsákot bontanak, 500-600 Ft/kg áron lehet venni pelletet. Oldódási idő temérdek dologtól függ (de ezt te is tudod), nagyjából a Soubaits 1 mm-es pelletjének idejével megegyezik az oldódási ideje, nyáron, nem túlvizezve szerintem 2-4 perc.
-
-
jansky1
senior tag
válasz zsolt1225 #44097 üzenetére
Csillag után ott van, Fishing Republic
-
gban
Közösségépítő
válasz zsolt1225 #44097 üzenetére
Nekem teljesen korrektnek tűnnek.
Van FB oldaluk is, ott is megnézheted őket.
Én mondjuk ma megrendeltem a botot amazon-ról.
Azonnal küldik és szállítással is olcsóbb mint a többi itthoni webshopban.
És nem utolsósorban gift card-ból vettem[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
veterán
-
mario1012
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest