- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
Közösségépítő
Én az úszós táborba tartozom, annak is a kocahorgász részébe, bár azért az eredményeim nem annyira rosszak.
Fenekezni nem nagyon szoktam, de most került hozzám egy pár elektromos kapásjelző, swingerrel, egy bottartó kiegészítőjeként.
Meg tudjátok mondani, mi ez a luk itt alul?Amatőr szemmel lehet headset csati (ne zavarjuk az alvó kollégát, meg a halőr se hallja hogy egyfolytában kapás van, csak jó hosszú vezeték kell a füleshez ), illetve táp kimenet pl. lednek.
A kapásjelző 9 voltos elemmel működik.
(mind azzal megy? ez az általános?)Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz zolynet #18429 üzenetére
Ahogy nézem, nem is drága az éves jegy (újnak is csak 50k), de cserébe csak 40 nemeshalat lehet évente elhozni.
Bár ha úgy számolsz, hogy mondjuk 20 hétvége, 1-1 nap, és mindig megvan a 2 db, aqkkor még nem is annyira kevés. De ha néhány hétvégén 2x mennél, vagy pl. szabin többször is, akkor már hamar kimerül a kvóta.
Az évesben meg pont az a jó hogy annyiszor mész ahányszor akarsz.Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz Steady74 #18451 üzenetére
Walterben nagyon jó akciókat ki lehet fogni, pláne ősszel.
Nem nagyon ismerem már a márkákat (első orsóm Rileh-Rex, máig megvan...), de horror leárazások voltak pl. decemberben, gyakorlatilag fillérekért lehetett orsókat venni, és volt vagy 50 féle leárazott.
De amúgy is tényleg jók az áraik sok teméknél.
Viszont beugrott egy kérdés.
Tudtok valami úszó gyorsrögzítőt?
25-30 évvel ezelőtt kaptam egy ismerőstől kétfélét, azóta is ilyesmiket használok, csakfogynak, kapni meg nem lehet már.
Mindkettő lényege, hogy az úszón van, és a damilra kapcsolom rá.
Az egyiket ő csinálta, alu drótból hajtotta a szárat, ez a fekete vonal, és a piros pedig egy hajszálvékony rézlapból lett ráhajtva (2x - 3x körbetekerve), ami tulképp csúszott, így zárva - nyitva a nyílást.
Az úszóba a réz lap ráhajtogatása előtt kellett befűzni, mert onnan ezután csak a rézlap levételével volt levehető (de soha nem kellett levenni az úszóról, semmi oka nem volt soha).
Móricka rajz:A másik bolti, de egy boltban sem láttak még soha ilyet, egy hajszálvékony, igen rugalmas drót az egész, a következő formára hajtva:
Itt a karikába rakom az úszót, a szárba meg a damil megy.Jelenleg ilyennel tudom csak megoldani a dolgot, ennek hátránya viszont hogy előre fel kell fűzni a damilra.
Ha van valakinek ötlete, hogy hol, mit lehet kapni, vagy nem tudja hol lehet kapni, de ismer egy terméket, kérem szóljon.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz Steady74 #18453 üzenetére
Csúszó kell mindenképp, a mostani megoldással is elvagyok igazából, csak sokkal jobb - praktikusabb - könnyebb - könnyebben kezelhető volt a gyári, 0,00001 grammos, hajszál-drótból hajtogatott (második) verzió, meg ugye ott semmit nem kellet előre felfűzni.
De nem ez az egyetlen ami szuper, aztán egyszer csak eltűnik a világból.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz Steady74 #18460 üzenetére
Ez érdekes, hátsó fékes.
Azért érdekes, mert a Walterlandban amiket ajánlottak orsókat (először match, majd más, de ez hosszú történet), nekem pont az első fék miatt nem tetszettek.
Mondom, nekem jobban bejön a hátsó fék, meg nem is match orsót keresek, erre azt mondták, sokkal jobb az első fék, precízebb, meg mást is mondtak még hogy miért, de már nem emlékszem.
Aztán megtaláltuk a nekem valót, egy Daiwa sweepfire 3050x lett a nyerő.
De tényleg alig volt a minőségiek között hátsó fékes - bár azért az árkategóriát is figyeltem.
Bár ahogy nézem, most is:
Elsőfékes: 312 db
Hátsófékes: 13 db[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
-
gban
Közösségépítő
Ha már úszózás, én is elmondom a módszeremet.
Ne várjon senki nagy csodát, igazi koca vagyok, olcsó cuccal - bár ebből nem következik a sikertelenség, de erről később.
Nekem ez a kedvenc úszóm, sajnos alig tartják már valahol, de múlt nyáron hozattam 10 db-ot.
Ilyet használok 30 éve, volt sok másféle, de ez jött be a legjobban a szememnek meg a módszernek.
Szóval a főzsinórra forgókapocs, így az előke simán beakasztható, az előkén pedig egy ólom (a többi a főzsinóron), amivel épp túlsúlyozom az úszót - így az ütközővel be tudom lőni, hogy az alsó ólom pont a fenéken legyen.
Ennyi a módszerem lényege, szerelékem "olcsó", de rendszeresen többet fogok mint a drága cuccos kollégák, barátok.
Múlt nyáron egy hetet voltunk a siófoki horgásztónál, nagyon rossz hét volt, alig volt kapás, de nekem így lett 8 ponty, a "drága" cuccos, meg mindent tudó kollégának 2.
Én nem finomkodok, 30-as damil, nagyobb horog, ő 20-as fő-, 16-os előke zsinór, kis horog, 3x olyan messzire dobott, mégis nekem jött több.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy nem kell minőségi cucc, én is örülnék neki, meg hogy jobb horgász vagyok (pár éve fogok csak nagyobb halakat, évente összesen ha 2 hetet pecázok, vagyis tényleg koca vagyok), csak arra utalok, hogy nem attól lesz valaki sikeresebb hogy nem jó neki az olcsó cucc, és nem a drága felszerelés vonzza a halakat, hanem hogy ha nem jön a hal, akkor addig kell változtatni a csalin / helyen / mélységen, míg megtaláljuk a nyerőt.
És a horgászatban is, mint mindenhol, alázattal, logikával megközelítve nagyobb sikerünk lehet, mint ha csak bízunk a drága cuccban, meg hogy mi aztán mindent tudunk, "erre jönnie kell és kész", "ha erre nem jön akkor semmire".
De jó helyen mondom ezeket, itt ahogy nézem, tényleg sikeres horgásztársakat olvashatok szerencsére, és ami még tetszik a topicban, hogy itt senki nem akarja "jobban tudni", meg senki nem szólja le a más véleményen lévőt, vagy a "tudatlant", ami igen pozitív.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz Steady74 #18471 üzenetére
Itt természetes, de gondolom nem mondok újat, nagyon nem ez az általános sajnos.
Az meg nagyon igaz, hogy jobb, finomabb, érzékenyebb cuccal többet lehet fogni, pláne ha hozzáértő kezekben van.
Nekem az én utam a legjobb középút, és azt tartom, sokkal többet ér ha alkalmazkodok a körülményekhez, lehetőségekhez, tudáshoz, mint ha várnám, hogy a csodacsalik, meg a jó cucc megfogja helyettem a halat.
Legfontosabb, hogy a kitűzött célok összhangban legyenek az adottságokkal.
Pl. eldönthetem, beszórok 40 kiló etetőanyagot 20ezerért, és jogosan várom hogy odajöjjön "mindenki", vagy keveset, esetleg semennyit nem etetek, cserébe nem is várom a tó nagy öregjét, és megelégszek azzal ami jön - amellett hogy a lehetőségeimhez képest (amibe nem tartozik bele 20ezer ft beszórása, 40 ezres etetőcsónakkal, oda, ahol a 60 ezres halradar halat jelez....) mindent kipróbálok.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
Ti hogy töltitek fel az orsót új damillal?
Gondolok itt arra, hogy sokszor belefutottam már olyanba, hogy ha simán csak feltekerem, akkor igen laza lesz, ami nagyon nem jó.
Tehát kell a gyári dobnak egy ellenállás, mert ha csak fogja a gyerek egy csavarhúzón, én meg tekerem, az nem elég.Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz zolynet #18481 üzenetére
Akkor korábban én sem csináltam nagyon máshogy.
Én az orsó fölött fogtam rá a borta, odafogtam a damilt, és úgy tekertem fel.
Csak a vizesvödör kimaradt.
Az is mindenkinél "+1"?
Meg tuti jobb ronggyal fogni, akkor jobban és állandóbban lehet feszíteni, ez igaz, plusz a vizet is letörli.Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
Átnéztem hogy mit kell majd beszerezni.
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem a sörétólmokból mindig a kis méret kifogy, a nagy meg ott marad.
Elővettem az "itthonmaradós" dobozt, találtam egy orvosságos üvegben egy nagy adag vágatlan sörétólmot - ugyanattól kaptam, mint az úszó gyorskapcsokat, vagyis az is pihen 25-30 éve...
Nézem, nekem pont ez kell, de ehhez nincs fogóm amivel be tudnám vágni, ezért is pihen jó ideje.
Gondoltam egyet, elő egy 20 forintos tapétavágó, és kb. 2 mp alatt ez az eredmény:Hibátlan - legyártottam jópárat hirtelen, ez is megoldva egy időre.
Nem mintha nem tudnám megvenni, valamint azt sem nagyon hiszem hogy sokaknak áll otthon vágatlan sörétólom, de a sikerélmény, meg a minimális esély miatt, hogy hasznos lesz valakinek az infó, leírtam a dolgot.Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz Zoli bácsi #18485 üzenetére
úgy nézem túl alacsony, hogy ülve elférjen az ember benne... Valami egyéb alternatíva lenne esetleg..?
Van alternatíva.
Feküdni kell...Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz Steady74 #18505 üzenetére
Pont az alja nem látszik a képnek a felirattól sokszor.
De tényleg keveset írtam az 5 centivel, valóban én sem teszem olyan közel.
Nálam mindig a fenéken fekszik az alsó ólom, ami már eleve túlsúlyoz, összességében ez inkább öszvér szerelék.
Mert ugye amikor az alsó ólom fekszik a fenéken, az felfektetős / feltolós szerelék, nálam viszont az alsó ólom nélkül áll tökéletesen, de inkább picit magasan az úszó. Ezért ez feltolós leginkább.
A kárász valóban emeli, a ponty viszont leginkább elindul vele és merül az úszó.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
Hétvégi élmények, és egy kérdés.
Szombat-vasárnap elugrottunk "nyaralni", a család strandolt, én pecáztam.
Kipróbáltam a házi erjesztett kukoricát, még az afrikai harcsa is vitte ezerrel
A receprtje: végy egy kiló főtt kemény kukoricát, vákumozott zacskós kiszerelésben (én eprest vettem), lehetőleg októberben, 1-2 hét lejárati idővel. Majd ne használd el, és tavasszal vedd elő
Az eredmény: megerjedt, de nem rohadt, így levegő nélkül. Bomba etetőanyag meg csali a végeredmény
De komolyan, fenekezőre betettem pontyra, 10 perc múlva kapás, afrikai harcsa volt.
Majd bedobtam, 20 perc múlva ugyanez.
Nem is dobtam be megint.A kérdés pedig: ti a felkötött előkéket (horgokat) hogy tároljátok?
Én régebben létráztam, aztán vettem előkötötteket amikor nagyon lusta voltam, szépen elfogytak, a tokjukat viszont eltettem.
Most van 3 tokom, így 30 előkét simán el tudok bennük tárolni, minimális helyen, korrektül.
Az előkötött nem volt a kedvencem, egyrészt nem tudhatod sosem a zsinór minőségét, másrészt jobb ha én párosítom össze a horogméretet a zsinórvastagsággal.
De tárolásra sokkal jobban szeretem mint a létrát, mert azon csak feszül, összeakad, és még hely is több kell neki, itt meg szépen feltekerem mint ahogy a gyári is benne volt, és szépen el lehet tenni.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz choco01 #18580 üzenetére
A nyeletőfékesek között hasonló árban nekem még ez is bejön, majd a guruk megmondják hogy jó-e:
CORMORAN CORMAXX-BR 3AiF 3500Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
-
gban
Közösségépítő
válasz szuszinho #18753 üzenetére
Én ilyen Nevist használok, 30-ast, múlt nyár óta, minden tekintetben nagyon bevált, sokkal jobban mint korábban a hasonló árkategóriájú zsinórokból bármelyik.
Szakítószilárdsága elég jó, színe is jól rejt, és az ára is jó - ezek az általános infók.
Emellett a saját tapasztalatok: jól viselkedik, kötésnél kellően rugalmas, fárasztásnál lehet rendesen erőltetni, nem nyúlik (szerintem), és az orsón is korrektül viselkedik, nem tekeredik, csavarodik, stb.
De én "egyszerű" horgász vagyok, keveset is horgászok, a többiek véleményét is feltétlen hallgasd meg, ők sokkal profibbak, és sokkal jobban otthon vannak a választékban, minőségben.Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz Zoli bácsi #18757 üzenetére
Világéletemben forgókapcsot használtam (a 80-as évek óta ) de sosem dörzsölte ki a damilt, sosem ott szakadt ha szakadt.
Vagy az a darab forgókapocs beteg, vagy tényleg a kötés csúszik ki, vagy simán öreg a zsinór.Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz Zoli bácsi #18774 üzenetére
Én is vettem ilyeneket, mondván mennyivel egyszerűbb, de nem váltak be.
Írtam is anno, a másik szempont, jobb szeretem én összepárosítani a méreteket (horog - damil), valamint előkötöttnél azt írtam, nem tudhatod, milyen a minőség.
De ahogy nézem, az infók szerint mégiscsak gyanítható a minőség - sanszos hogy nem nyerő választás.
Úgyhogy én is magam kötöm már az összeset, így talán nem annyira egyenletes a kötés minősége mint a gyári kötésnél, de szerintem még mindig jobb összességében, mint az előkötött.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
Én nemrég vettem Mustad süllőzőt, méretet nem tudok, de nem kicsi, és nem is óriási - ez a legjobb az adott vizen ahova járok.
(okok: még ezt is beveszi a 10 centis vörösszárnyú is, egy szem kukoricával)
Kárászra mentem, de az nem jött nagyon, de jött sok ponty, meg szakonnára afrikai harcsa is jópár, egy horognak sem lett semmi baja. És erősen erőltetni kellett őket kifelé, a belógó nádfal miatt.
30 Ft / db volt, az semmi.Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
Simán lehet hogy tele lesznek a halak és nem fognak enni, de az is lehet hogy annyi a hal hogy az etetés csak bizonyos helyre vonzza őket, de nem telnek meg.
Utóbbi mellett szól (bár sosem foglalkoztam ilyesmivel), hogy lehet, a versenyen a csalogatás a cél, nem az etetés, vagyis nem is kapnak sok etetőanyagot, csak aromaanyag döntően amit használnak. De ebben nem vagyok biztos, csak logikával gondolom így.
De estére tuti lenyugszik a víz, mintha nem is lett volna verseny, szóval ez a része szerintem nem gáz.Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz Synaptic #18868 üzenetére
Ha autóval mész és befér, mindenképp.
Pecabotot mindenhova kell vinni
Én ősrégen pecáztam a Balatonon, akkor viszont sokat, nádfal elé betett saját stégről.
Azt mondanám, lehet nem találsz értelmes helyet, és nem fogsz pecázni, de az is lehet, hogy lesz valami tuti hely, akkor meg csak a méreg lenne hogy nem tuod kipróbálni.
Kérdés, mennyi a jegy, megéri-e.
Nem tudom melyik felére mész, de nincs messze pl. a siófoki Sóstó is.
Tavaly ot voltunk egy hetet, pont elég rossz hét volt (meleg volt, eszement alacsony is volt a víz), alig volt kapás (keszeg, kárász mintha nem is lett volna a vízben), de azért jött jópár ponty.Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz dredbiro #18906 üzenetére
Azóta én is vettem egy rod pod-ot.
Amennyit én horgászok egy évben, úgy gondoltam eddig, felesleges kiadás, pláne hogy nem annyira olcsók, de úgy döntöttem, kell.
Úgyhogy vettem egy használtat, hordtáskával, 2 db elektromos kapásjelzővel és 2 db swingerrel - 3000-ért
Ennyiért ajándék volt tényleg.Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz aram01 #18911 üzenetére
Én egy orsós 5 m-estől (szerintem tök noname, azaz lehet, kínai) kaptam a gyulladást, de 2 nap, reggeltől estig, néha letéve, állandóan bevagdosva, ki-be, az a víz ha megy, bedobás után le sem ér a csali, már viszik is a kárászok.
Na ez sok volt a karomnak.
Aztán rá egy kis utazáskori csomag-cipekedés, majd még egyszer, és egy hét horgászat, de kevés kapással, viszont sok fárasztással.
Tavaly június legelején kezdődött, nemrég múlt el teljesen.Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz aram01 #18913 üzenetére
Van azóta egy könnyű, de nem gyenge 3,60-as Daiwa bot + Daiwa orsó kombóm.
Ég és föld, ezt eltartogatnám egy hétig is, könnyű is, meg a kiegyensúlyozás is rendben van.
Plusz rálegyintek, és 3x olyan messzire tudok bedobni vele.
A másikat jól megsuhintva is max. feleennyire ment be az úszó.
Hihetetlen volt amikor kipróbáltam, csak vigyorogtam percekig[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz aram01 #18916 üzenetére
A történet az úgy nézett ki, hogy az asszony úgy gondolta, magamnak sosem veszek "drágát", sőt, újat se ha nem kell, így kitalálta, kapok egy botot meg orsót névnapra.
Meg is vette, a bolt ajánlására (Walterland) egy jó kis matchbotot orsóval.
Odaadta, de nála nem ritka hogy gőze nincs hogy jót-vesz-e, a szándék viszont megvan, így gondolta ő is, hogy lefixálja, cserélhetjük ha nem jó nekem.
Ahol pecázok, ott 2-5-15 méterre pecázok, úszóval, és 2 méterre a stég 2 oldalán kinyúlik még a nádfal, vagyis oda igencsak erőltetésre alkalmas cucc kell.
(ezért is volt jó az 5m-es bot, mert be tudtam vele tenni a nádfal elé az úszót)
Plusz bottartóm sem volt, így az sem volt előny, hogy a match gyűrűkre ránézni sm nagyon szabad csúnyán, pláne nem csak úgy letenni a stégre.
Ki is cseréltem, addig nézegettem, hogy ne legyen túl durva úszóhoz, de mégis erős legyen, és könnyű is, míg ezt találtam: Daiwa Megaforce Tele 3,6M 30-60gr, és 17.600 volt az ára
Írtam szerintem már (elnézést aki már olvasta), könnyű, és feltétlen hátsófékes orsót akartam.
Volt 1000 féle leakciózva novemberben / dec. elején, de alig volt jó, könnyű, és hátsófékes.
Végül szintén a korrekt eladó segítségével ráakadtam erre: Daiwa sweepfire 3050X
Ára is annyi volt.
Nekem maximálisan beváltak, örülök is nekik nagyon, és úgy érzem, jól is választottam.Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz dredbiro #18919 üzenetére
Nálam a leszúrós a stég miatt nem jöhetett szóba, de olyanom volt is.
Ezt vettem meg végül.aram01: mint láttad, én korábban filléres cuccokkal pecáztam (még ezeknél is filléresebbekkel), ennek a megvétele is csak azért történt, mert igazából nem volt mit venni névnapra, és ilyen alkalmakkor olyat veszünk, amit amúgy nem vennénk meg "csak úgy"
De az 1-2 hét horgászat / év nem is indokol túl sok ráköltést[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz aram01 #18926 üzenetére
Ahogy néztem, akciósan ugyanilyen gagyi, ugyanilyen csomagban (rod pod, 2x kaplásjelző, 2x swinger)már volt néhány helyen akcióban 10-ért.
Nem tudom, ott is volt-e ilyen táska hozzá - 3 fakkos, szerintem ez sem 2 filléres cucc.dredbiro: passz....
Nekem rátenni kellett, de kihúzható, spicc nem maradna meg rajta? Előrebillenne?
Illetve, mögé kell állni, és úgy rakni a botot hogy megálljon...
Szerintem a hátsó villa nem lefordítható.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz aram01 #18924 üzenetére
Látom, nem csak nekem tűnik nagyon szupernek a Megforce - nekem a gagyik után lehet, minden jobb egy élmény lenne
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz Bull Boss #18952 üzenetére
Kombinálva a hagyományos, rácsíptetős kapásjelzővel nem annyira gáz, akkor megvan azért az érzés
Én sem voltam oda érte, de kétségkívül hasznos ha mellette úszózol, és az úszót azonnal vagy igen hamar viszik, pláne ha oda kell figyelni mert el is engedi pl. a ponty.
Nekem korábban többször volt olyan hogy arra néztem vissza az úszóra hogy épp jön vissza a merítésből, és már késő volt.
Amúgy szétkaptam egyet, amit a rod pod-hoz kaptam, sima mezei "egérgörgő" a működése.
Mint a golyós egereknél volt, a tengelyen egy tárcsa, ami ahogy forog, úgy zárja - nyitja az utat a fény (gondolom infrás) és a vele szemben lévő érzékelő között.
Nem tudom egy komolyabb mennyiben más.
Kipróbálni szerintem is elég az olcsók közül egy.
Bár ahogy nézem, nem olcsók, Walterlandban 3000 az alja, míg készletben 2 db rod poddal, 2 db swingerrel lehet venni már 9-ért is.
Vagy spro vízálló 2 db 6k.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz nepszter1 #18966 üzenetére
Sokminden hasznos lehet. A teljesség igénye nélkül:
Szúnyogriasztó fáklya - mi ennek a betétjét használjuk stégen, parton lehet, jobb a fáklyával leszúrni.
Szeles időben a betéthez jól jön egy befőttes üveg, ha abba teszed, sokkal jobban ég, világít.
Fejlámpa - jól jöhet ha szerelni kell pl.
Világító patronokat írtad
Meleg ital, ruha - mostanában nem túl melegek az éjszakák
Szúnyogriasztó kenőcs / spray, de ezzel óvatosan, elvileg a halak nem szeretik ha picit is megérzik a csalin, vagyis a fújással, kézre kenéssel vigyázni kell[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz kobipeti #18983 üzenetére
Pont ilyen Silstarom van szerintem, egészen a télen vett Daiwáig ez volt a fő orsóm.
Csak az enyém szürke, direkt azt vettem tizenévesen, nem ezt a színt.
Gondozva sosem volt, igaz, jó ideig használva sem, de egyetlen hibája, hogy a hajtókarral szemben lévő műanyag fejű csavar (amivel rögzítem a hajtókart) feje eltöredezett, így a csavaron alig van már műanyag.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz kobipeti #18987 üzenetére
Nem, ez az EX2200-040.
Csak az enyém picit jobb állapotú.Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
-
gban
Közösségépítő
-
gban
Közösségépítő
válasz Megane2000 #19021 üzenetére
Merre pecáztál amúgy?
Írtad, elhagyatott - ha hétpecsétes titok, természetesen ne írd kiPostázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz Megane2000 #19024 üzenetére
Arrafelé jó sok tó van, irigylem is az ottaniakat.
A törpék meg nem is annyira törpék, vagyis nem az apraja, szép fogás.Postázást nem vállalok.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest