Új hozzászólás Aktív témák

  • horcsog

    tag

    válasz galervin93 #52774 üzenetére

    Veszik a kekszőrleményt, szárított melaszt, kukoricacsíra pelletet kevernek , kutyulnak aztán a kapzsiság mértékében beárazzák. Tudod mennyit kaszálnak ezen az etetőanyag gyártáson? Komoly pénz van benne.

    Kukoricacsíra pelletet 60 ft-ért vettem kilóját termelőtől a boltban láttam olyat 1000 Ft felett árulták. :) Szárított melaszt már nem tudsz venni mert az összeset megveszik és telenyomják vele a kajákat. Zsákos kiszerelésben kekszőrleményt 100-150/ kilós áron lehetett venni még néhány éve. Nem nagyon használom már nem tudom most mennyi de hegyekben áll a magyar gyártóknál zsákokban.

    Pontyra van egy olyan kajám saját kutyulás amire úgy jön a kárász is, hogy túl sokszor felveszi a leforrázott szemes kukoricát csalitüskén . Olyan keménységű kukoricát amibe a csalitüskét nyomni kell azért belemenjen. :) Idén nyáron voltak olyan pecák ezzel etettem és nagy böszme kárászoktól nem lehetett pontyozni ilyen csalival. 2 kiló körüli is jött. 30-as zsinórral. :) Ott felrakok csontit csalinak akkor a kárászok szétszednek. Ebben nincs semmi lebegő morzsa és elég komoly része kukoricaalapú cucc és durva kukorica.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák